Go Big Show

Laatste aflevering
41:56
Go Big Show

In de halve finales keren zes winnaars van de eerste ronde terug met geheel nieuwe acts. Er is maar één plek te vergeven, dus de deelnemers halen alles uit de kast: van jongleren met brandende boomstammen en menselijke schietschijven tot levensgevaarlijke kruisboogtrucs.

Go Big Show gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
41:56
Er zijn nog maar drie plekken te vergeven in de halve finales, dus gaan de deelnemers verder dan ooit tevoren. De dood wordt getrotseerd met een monstertruck en zwavelzuur, er wordt scherp geschoten met een katapult en een voetbal. Daarnaast worden er stunts uitgevoerd met een scooter en enorm zware gewichten.
41:55
De deelnemers zijn wanhopig om in de naderende halve finales te komen. Er zijn levende stieren, levende munitie en iemand krijgt een spijker in het gezicht, maar wie riskeert het meest?
41:56
Pijnlijke vallen, een whiplash, geweerwonden, zwaardslagen en zelfs muizenvallen zijn gevaren die de deelnemers te wachten staan als ze ook maar één stap verkeerd zetten tijdens hun act.
41:55
Verlopen
Van giftige slangen tot balanceren met ladders en zenuwslopende trucs op trappen tot extreem trick riding; er is een wereld van baanbrekend talent te zien.
41:56
Verlopen
De ultieme talentenjacht gaat verder met onvergetelijke en zenuwslopende acts. Onder andere de grootste hellingsprong ooit, 's werelds gevaarlijkste voeten, een mutanten-superkracht en een bijzonder gebruik van de ogen zijn te zien op het podium.
41:57
Verlopen
De ultieme talentenjacht gaat van start op een nooit eerder vertoonde schaal. De gevaarlijkste en spectaculairste talentenacts ter wereld komen samen in Macon Georgia in de hoop een geldprijs van $ 100.000 te winnen. De kandidaten tonen kracht, inspirerende vaardigheden, spektakels en ongelooflijke moed tegenover dodelijke...
Seizoen 2
41:49
Verlopen
De laatste vier deelnemers halen alles uit de kast om de grote finale en $ 100.000 te winnen.
41:51
Verlopen
Het is de laatste halve finale en de laatste kans om een plek te bemachtigen in de finale. Zes mensen strijden tegen elkaar door van dakspanten te vliegen, met extreme balansoefeningen en proberen niet om te komen in vuur en explosies of te verdrinken.
Archief