Gordon & Estelle: Weg Ermee!

Laatste aflevering
Gordon & Estelle: Weg Ermee!
62 x

Aflevering 6

De hoogtepunten van de reizen die Gordon en Estelle de afgelopen tijd maakten, van Winterberg via Schotland naar hun eigen stad, Amsterdam. Ze hebben met de meest uiteenlopende gezelschappen meegereisd om te leren dat je ook met een beperkt budget vakantie kunt vieren.

Mei 2018

Aflevering 5

40 x
Gordon en Estelle gaan met vijf tienermoeders Amsterdam in. Omdat hun geld normaal gesproken opgaat aan de kids, leggen Gordon en Estelle de dames in de watten. Gordon en Estelle leren hun eigen stad kennen als toeristen, compleet met historische fietstocht.
April 2018

Boedapest

31 x
Gordon en Estelle sluiten aan bij een driedaags vrijgezellenfeest in Boedapest van een vriendengroep van acht stoere mannen. Ze slapen tijdens deze budgettrip voor een prikkie, genieten van modderworstelende strippers en belanden in het beruchte 'poezencafé'. Helaas komt Estelle niet zonder kleerscheuren uit dit tripje.

Schotland

42 x
Gordon en Estelle maken een driedaagse roadtrip door Schotland met zes nog thuiswonende studenten. Tijdens deze budgettrip slapen ze in koude hostels, drinken ze het goedkoopste bier en proberen ze te genieten van de prachtige Schotse natuur en cultuur. Ze eindigen in de spookachtige hoofdstad Edinburgh.

Texel

40 x
Gordon en Estelle gaan een weekendje weg met echte natuurliefhebbers uit Friesland. Zij laten zien hoe mooi de Hollandse natuur is en hoe gelukkig je daarvan kunt worden. Tijdens deze budgettrip naar Texel slapen Gordon en Estelle op een boerderij, helpen ze lammetjes ter wereld komen en trekken ze de natuur in om vogels t...

Winterberg

88 x
Gordon en Estelle gaan voor het eerst samen op lowbudgetvakantie. Ze maken een uitstapje met een luidruchtig Brabants damesvoetbalelftal uit Tilburg. Tijdens deze budgettrip naar Winterberg reizen ze met een partybus, slapen ze in een spotgoedkoop huisje en eten ze wat de pot schaft. Ze genieten van echte winterpret, hoewe...
Archief