Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! (USA)

Seizoen 6
41:14

Seizoen 6, Aflevering 6 - Revisited (part 1)

3,0 19 x
Gordon Ramsay gaat opnieuw langs bij de restaurants die hij eerder heeft bezocht. Hij bezoekt Cafe Hon in Maryland, Chiarella's Ristorante in Philadelphia en Leone's in Montclair, New Jersey. Heeft Gordon het tij kunnen keren in deze zaken?
41:57

Seizoen 6, Aflevering 5 - Barefoot Bob's

4,5 11 x
Gordon Ramsay bezoekt Barefoot Bob's in Hull, Massachusetts. Het restaurant ligt aan zee en loopt in de zomer goed door de vele toeristen. Omdat er in de winter bijna geen gasten zijn, hebben eigenaren Marc en Lisa besloten om de chef-kok te ontslaan. Marc runt de keuken en Lisa bedient de gasten. Die samenwerking verloopt...
42:14

Seizoen 6, Aflevering 4 - Ms. Jean's Southern Cuisine

3,0 12 x
Restaurant Ms. Jean's Southern Cuisine is gelegen in Wilkinsburg, Pennsylvania. Eigenaresse Jean Gould opende haar zaak twaalf jaar geleden. Volgens het personeel is hun bazin dominant en altijd uit op ruzie, terwijl Jean beweert dat haar medewerkers lui en ongeïnteresseerd zijn. Aan Gordon Ramsay de taak om de neuzen weer...
42:15

Seizoen 6, Aflevering 3 - Mama Maria's

3,0 10 x
In de wijk Brooklyn in New York bevindt zich restaurant Mama Maria's. De zaak loopt bijzonder slecht en als er niet snel wordt ingegrepen, gaat deze failliet. Het roer zal flink om moeten. Chef Ramsay gaat daar aan de slag.
41:47

Seizoen 6, Aflevering 2 - La Galleria 33 (part 2)

3,0 5 x
Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.
42:43

Seizoen 6, Aflevering 1 - La Galleria 33 (part 1)

3,0 6 x
Gordon Ramsays bestemming is ditmaal het Italiaanse restaurant La Galleria 33 in Boston. De zaak staat aan de rand van de afgrond. Chef Ramsay poogt de nogal eigenwijze zussen Rita en Lisa te helpen, maar dat valt absoluut niet mee.
Seizoen 5
40:14

Seizoen 5, Aflevering 17 - Zocalo

3,0 3 x
Chef Ramsays bestemming is dit keer het Mexicaanse restaurant Zocalo in Philadelphia. De zaak wordt gerund door Greg en Mary Russell. Het restaurant loopt niet en dat is funest voor hun huwelijk. Gordon neemt de menukaart onder de loep en probeert met zijn expertise het tij te keren.
41:58

Seizoen 5, Aflevering 16 - Chiarella's

4,0 14 x
Restaurant Chiarella's bevindt zich in het zuiden van Philadelphia en is in handen van Tommy en Dina DeFino. Onder leiding van Dina's ouders was het een succesvol bedrijf, maar nu gaan de zaken erg slecht. Het eten is zwaar onder de maat, Tommy is overwerkt en het huwelijk van het tweetal lijdt flink onder alle zorgen. Kan...
41:33

Seizoen 5, Aflevering 15 - Café Hon

4,0 2 x
Gordon Ramsay reist ditmaal af naar Baltimore aan de oostkust van de Verenigde Staten. Daar schiet hij Denise Whiting van Café Hon te hulp. Zij heeft zich door haar gedrag vervreemd van de lokale bevolking, wat logischerwijs grote impact heeft op haar zaak.
40:42

Seizoen 5, Aflevering 14 - Charlie's

4,0 3 x
Om Tatiana's grote wens in vervulling te laten gaan, hebben haar moeder en tante een restaurant voor haar gekocht. De Italiaanse bistro Charlie's loopt momenteel zo slecht dat het geen langverwachte droom is die uitkomt, maar meer lijkt op een nachtmerrie. Gordon Ramsay schiet te hulp en probeert te voorkomen dat het uitlo...
Archief