Great Escapes With Morgan Freeman

Laatste aflevering
Great Escapes With Morgan Freeman
Verlopen

James Earl Ray, de moordenaar van Martin Luther King, was een beruchte ontsnappingskunstenaar. Voor zijn riskantste uitbraak maakte hij een ladder van afvoerpijpen en klom hij over de muur van de Brushy Mountain State Prison.

Great Escapes With Morgan Freeman gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Verlopen
Twee wanhopige moordenaars ontsnappen, met gevaar voor eigen leven, via het dak uit de twaalf meter hoge Elmira State Prison.
Verlopen
Bijna veertig gevangenen die opgesloten zaten in de gevangenis HM Maze voor acties ondernomen als leden van de IRA, ontsnapten in een vrachtwagen met gevangenismaaltijden. Velen werden meteen gepakt, sommigen een aantal jaar later en anderen zijn nooit meer gevonden.
Verlopen
Geallieerde gevangenen gebruikten allerlei vervalsingen en technische tactieken om uit een Duits krijgsgevangenenkamp te ontsnappen. Bijna allemaal werden ze gepakt, vijftig werden geëxecuteerd en drie vonden hun weg naar de vrijheid.
Verlopen
Zes mannen, geleid door het meesterbrein Nuno Pontes, ontsnapten uit de Pittsburgh State Penitentiary door een tunnel te graven onder een massieve muur. Ze waren al helemaal in Texas voordat ze werden gepakt en teruggestuurd naar de gevangenis.
Verlopen
El Chapo is een van de beruchtste en moorddadigste drugsbazen uit de moderne geschiedenis. Zijn gedurfde ontsnappingen uit zwaarbeveiligde gevangenissen in Mexico zijn legendarisch geworden. Hij zit nu in een Amerikaanse supergevangenis in Colorado, waar hij tot op de dag van vandaag in voorarrest zit.
Verlopen
Twee mannen met een levenslange gevangenisstraf gebruikten technische kennis en psychologische manipulatie om uit gevangenis Dannemora te ontsnappen.
Verlopen
Vier mannen spannen samen om te ontsnappen uit een van de beruchtste gevangenissen uit de Amerikaanse geschiedenis: Alcatraz. Drie bereiken de waterkant, maar wat er met hen gebeurde toen ze het eiland verlieten, blijft tot op de dag van vandaag een mysterie.
Archief