Help, Mijn Man Is Klusser!

Laatste aflevering
1:04:00
Help, Mijn Man Is Klusser!

Seizoen 17, Aflevering 8 van Help, Mijn Man Is Klusser! is uitgezonden op maandag 4 maart 2024 om 20:30 uur en was te zien op RTL 4.

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 17
1:04:00
Seizoen 17, Aflevering 7 van Help, Mijn Man Is Klusser! is uitgezonden op maandag 26 februari 2024 om 20:30 uur en was te zien op RTL 4.
1:03:00
Seizoen 17, Aflevering 6 van Help, Mijn Man Is Klusser! is uitgezonden op maandag 19 februari 2024 om 20:30 uur en was te zien op RTL 4.
1:06:00
Seizoen 17, Aflevering 5 van Help, Mijn Man Is Klusser! is uitgezonden op maandag 12 februari 2024 om 20:30 uur en was te zien op RTL 4.
1:02:00
Seizoen 17, Aflevering 4 van Help, Mijn Man Is Klusser! is uitgezonden op maandag 5 februari 2024 om 20:30 uur en was te zien op RTL 4.
1:04:00
Seizoen 17, Aflevering 3 van Help, Mijn Man Is Klusser! is uitgezonden op maandag 29 januari 2024 om 20:32 uur en was te zien op RTL 4.
1:06:14
John en de klussers zijn in Drenthe. Michael en Zulaika hebben vier jaar geleden een huis gekocht dat volledig gerenoveerd moest worden. Dat is niet volgens plan gegaan, omdat de plotselinge dood van Michaels vader ervoor heeft gezorgd dat Michael niks meer doet. Ondertussen hebben ze ook te maken met enorme vochtproblemen...
1:03:51
John en de klussers zijn in Nijkerkerveen. Sigrid en Chris wonen al zestien jaar in een chaos. De eeuwigdurende verbouwing zorgt ervoor dat de kinderen zich al jaren schamen en het heeft een gigantisch effect op het huwelijk. Volgens Sigrid heeft Chris een enorm kort lontje en weigert hij al jaren hulp. Ze is de situatie e...
Seizoen 16
1:02:14
John en de klussers zijn in in het Zuid-Hollandse Maasdam. Fede en Dennis kochten vijf jaar geleden het ouderlijk huis van Fede. Dennis heeft de woonkamer en de slaapkamer van hun oudste dochter verbouwd en daarna vond hij het wel genoeg. Daardoor heeft hun jongste geen eigen kamer en slaapt hij nog steeds bij zijn ouders ...
1:02:35
John en de klussers zijn in Ermelo. Job en Myrthe wonen in een huis dat letterlijk voor de helft af is. Myrthe wil graag aan de toekomst beginnen en een gezin starten. Maar dat kan niet als de bovenverdieping nog niet af is. Job vindt het wel prima zo en lijkt geen haast te hebben. De buren zijn de situatie inmiddels ook b...
1:03:10
John en het klusteam reizen af naar het Zuid-Limburgse Voerendaal. Henk heeft zich opgegeven, omdat zijn vrouw Peggy denkt dat hij een klusser is. Maar dat is hij helemaal niet! Toch blijft Peggy bouwmaterialen aanschaffen en Henk YouTube-filmpjes sturen met instructies. Ze heeft hem zelfs een ultimatum gesteld: Het huis m...
1:02:55
John en het klusteam zijn in Kedichem in de provincie Utrecht. Chamilla en Juan kochten twee jaar geleden hun droomhuis, een voormalig boerenwoning waar heel veel aan verbouwd moet worden. In het begin kregen ze hulp van vrienden, maar de klus is veel te groot. Inmiddels is het huis een bouwval. Niets is af, er is schimmel...
1:04:52
John en de klussers zijn in Zandvoort, waar Ludy en Jeroen al twee jaar in een bouwval wonen. De kinderen hebben geen eigen kamer en het hele gezin leeft uit koffers. Volgens Ludy heeft Jeroen last van klusfaalangst waardoor hij bijna niet klust . Ze hoopt dat John Jeroen met zijn klusblokkade kan helpen.
Seizoen 15
1:02:43
Grenzeloos verliefd verruilt Alfiya haar flat in Moskou voor een klushuis in Winschoten. Haar man, Henk, belooft de klus snel te klaren, maar ze kookt al twee jaar in de bijkeuken met haar winterjas aan. Henk is niet onder de indruk van de noodkreet van zijn vrouw.
1:02:10
Patricia leeft al jaren in een gevaarlijke, beschimmelde bouwput. Haar man, Robert, besteedt zijn tijd liever aan zijn auto's en accepteert geen hulp van anderen. Er staat John een dubbele verrassing te wachten. Misschien is deze opdracht wel te groot voor het klusteam.
1:02:45
John bezoekt de wanhopige Mieke. Haar man, Gert-Jan, is groenteboer, maar de woning is allesbehalve fris en fruitig. Mieke slaapt noodgedwongen in de keuken en is moegestreden. De emoties lopen hoog op als John het stel aanspreekt op hun ongezonde leefstijl.
1:02:47
Annechien is de klusachterstand in haar huis zat. Haar man, Ricardo, vindt het allemaal wel best. Hij besteedt liever tijd aan zijn hobby's. Hoe meer Annechien klaagt, hoe minder hij doet. Tijdens het gesprek met John doet het stel bijzondere onthullingen over hun relatie.
1:01:43
Robin en Robert uit Steenbergen verloren vorig jaar hun dochtertje. Vooral Robin heeft het daar nog heel zwaar mee. Het hele gezin leunt nu op Robert en hij moet ook nog de verbouwing voor zijn rekening nemen. Robin heeft hem opgegeven voor dit programma, maar trekt Robert het allemaal nog wel?
1:02:41
De droomboerderij van Anneke en haar gezin is tot nu toe een grote nachtmerrie. Ondanks verschillende hartaanvallen neemt haar man, Ton, te veel hooi op zijn vork. Tot hun grote schrik stuiten de klussers tijdens hun bezoek op andere, ongewenste bewoners.
1:00:34
John bezoekt het Utrechtse Harmelen. De 45-jarige Laura wordt gillend gek in de bouwput waar zij al drie jaar in woont. Ze heeft MS en er moet nu écht snel iets gebeuren. Haar man, Stuart, heeft geen haast en staat niet te springen om de hulp van John en zijn klusteam.
Archief