Het Gezin

Laatste aflevering
43:47
Het Gezin

Liesbet krijgt de vraag of ze tijdelijk een vluchteling kan opvangen. Ze bespreekt het met haar kinderen. In Molenbeek is het groot feest. Johan en Ria worden samen honderd jaar en dat willen ze niet zomaar voorbij laten gaan. In Berchem vullen Orry en Steve een adoptielijst in....

Het Gezin gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
44:41
Bij enkele gezinnen draait de verkiezingsgekte op volle toeren. Na maandenlang campagne voeren, is voor Liesbet en Orry eindelijk het grote moment aangebroken: de gemeenteraadsverkiezingen.
40:53
Orry zit midden in de politieke campagne. Hij komt op tijdens de gemeenteraadsverkiezingen en dat vraagt veel van hem en zijn man Steve. Die is ondertussen druk aan het solliciteren. Jolien komt weer thuis na een buitenlandse stage. Net op tijd om haar vader te helpen in de slagerij.
33:35
De ambitieuze Ruben bereidt zich voor op een paar belangrijke audities. Hij droomt van een carrière als acteur. Voor het eerst sinds de geboorte van hun zoon, Baptiste, kunnen Steven en Isabelle een week op vakantie gaan.
41:58
Verlopen
De grote dag van Jonathan en Shareen is aangebroken: ze gaan trouwen. Hopelijk werkt de knie van Jonathan mee. In Willebroek zorgt de verhuizing van dochter Lotte voor dramatische taferelen. Isabelle en Steven krijgen slecht nieuws: dochter Julie heeft een auto-ongeluk gehad.
44:13
Verlopen
Het gezin van Johan en Ria neemt afscheid van dochter Jolien. Zij vertrekt voor enkele weken naar Frankrijk voor een stage in restaurant Likoké. We maken kennis met het gezin van Amina uit Puurs. Haar dochter Sakina heeft een nieuw vriendje en dat zorgt voor discussies in huis. En net voor zijn huwelijk met Shareen gaat Jo...
47:18
Verlopen
Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkel...
44:05
Verlopen
Terwijl Baptiste schittert tijdens zijn deelname aan de Special Olympics, weegt zijn afwezigheid zwaar op moeder Isabelle. In Molenbeek bereiden tieners Ruben en Céline zich voor op de examens. Ruben moet dringend een tandje bijzetten. En bij het gezin van Shareen en Jonathan is het even aanpassen met twee kindjes in huis.
45:13
Verlopen
Ruben, de zoon van een West-Vlaamse slager, krijgt de eerste autorijles van zijn vader Johan, maar het gaat meteen fout. De kleine Lily-Roos ontmoet voor het eerst haar pasgeboren zusje Roxeanne. En Baptiste bereidt zich voor op een paar dagen weg van huis. De jonge voetballer met een beperking neemt met zijn school deel a...
Archief