Hoofdzaken

Seizoen 4

NieuwSeizoen 4, Aflevering 5 - Isabella, Julia, Stella

4,0 4 x
Julia heeft veel zin om aan de middelbare school te beginnen. Isabella vertelt dat ze veel in haar dagboek schrijft, omdat ze helaas gepest wordt. Stella vindt het ingewikkeld om ouder te worden, omdat zij zelf, maar ook de mensen om haar heen veranderen.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 13 - Chloé, Ashba, Lionel en Ole

4,0 3 x
Chloé vertelt wat het betekent dat zij maar één werkende hersenhelft heeft. Lionel heeft een hobby die hij met zijn ouders kan delen en Ole vindt het fijn om op zijn piano zijn gevoel van zich af te spelen.

Seizoen 2, Aflevering 12 - Hanna, Emma, Tygo en Machèll

3,0 10 x
Op Tygo's hoofd zit iets onder zijn haar verborgen en Hanna weet welke eigenschap haar toekomstige verloofde per se moet hebben. Emma heeft een hobby die leuk is, maar haar ook helpt met haar driftbuien.

Seizoen 2, Aflevering 11 - Niels, Indy, Myrne en Jilt

4,0 7 x
Myrne zit stralend in de kappersstoel wanneer ze praat over haar verliefdheid. Jilt heeft al meerdere ideeën om het klimaat op aarde te redden en Indy vindt jongens- én meidendingen leuk, maar wil één ding het allerliefst.

Seizoen 2, Aflevering 10 - Tijn, Shad, Neha en Lianne

3,0 4 x
Shad vertelt waarom het extra bijzonder is dat hij in de stoel bij Marko zit. Tijn vindt veel dingen spannend, behalve op het podium staan. En Marko laat in één knipbeurt bij Lianne veel verschillende kapsels zien.

Seizoen 2, Aflevering 9 - Fatima Anna, Siebe, Benjamin en Mia

4,0 11 x
Fatima Anna vertelt hoe ze aan haar bijzondere naam komt. Benjamin geeft een lesje omgaan met stotterende mensen en Marko bedenkt hoe Mia van haar hobby haar werk kan maken.

Seizoen 2, Aflevering 7 - Lotte, Sophie, Julius en Olivier

3,0 4 x
Olivier vindt het leuk een brugklasser te zijn en Lotte vertelt hoe verdrietige liedjes zorgen dat zij zich juist beter voelt. Julius zou zijn broer nooit willen inruilen, en Sophie en haar zus zijn beste vriendinnen.

Seizoen 2, Aflevering 6 - Kian, Lara, Matthijs en Julia

4,0 1 x
Kian verklapt waarom hij al zijn karatewedstrijden wint en Matthijs vertelt waarom het belangrijk is op jezelf te vertrouwen. Lara legt uit waarom zij in een taal kan zingen die ze eigenlijk niet begrijpt en laat zelfs even wat horen.

Seizoen 2, Aflevering 5 - Lucas, Lois, Stacy en Liam

4,0 1 x
Lucas heeft korte haren en wordt daardoor steeds meer zichzelf. Lois vertelt aan Marko waarom ze zo ontzettend dol is op trompet spelen en Liam legt uit waarom je echt niet stoer bent als je anderen pest.

Seizoen 2, Aflevering 4 - Elody, Ilse en Arie

4,0 4 x
Elody vertrouwt kapper Marko toe waarom haar moeder niet voor haar kan zorgen. Arie legt uit wat zijn kapsel en muzieksmaak met elkaar gemeen hebben en Ilses ogen stralen als zij vertelt over haar bijzondere hobby.
Archief