Hoofdzaken

Seizoen 3
15:17

Seizoen 3, Aflevering 13 - Matthijs, Ella en Mira

3,0 2 x
Matthijs vertelt waarom hij zo van vliegtuigjes houdt. Mira woont niet meer in hetzelfde land als haar vader en bij het knippen van Ella's haar moet Marko een fluitend obstakeltje overwinnen.
15:56

Seizoen 3, Aflevering 12 - Niki, Elena, Hailey en Steyn

3,0 5 x
Elena vertelt wat ze voelt als iedereen 's avonds slaapt en Hailey heeft een speciale onderwaterhobby. Steyn heeft alvast twee goede ideeën voor de aarde, voor als hij baas van de wereld zou zijn.
16:10

Seizoen 3, Aflevering 11 - Leela, Rens, Soraya en Vigo

3,0 2 x
Rens droomt over zijn musicalcarrière. Vigo is ooit door alle campingbewoners geholpen bij een speciale zoektocht en Soraya vertelt waarom haar school ver van haar huis is.
14:29

Seizoen 3, Aflevering 10 - Maxime, Hessel en Sepp

4,0 2 x
Kinderen krijgen een knipbeurt bij de Brabantse kapper Marko. In de kappersstoel vertellen zij hoe ze in het leven staan, wat hun kopzorgen zijn of waar ze juist heel blij van worden. De gesprekken over luchtige, alledaagse, én serieuze onderwerpen zijn pas klaar als hij of zij helemaal tevreden is met de nieuwe coupe.
15:10

Seizoen 3, Aflevering 9 - Raya, Daysha, Fabian en Levi

4,0 4 x
Levi vertelt over zijn grote liefde. Daysha droomt over een carrière in de muziek en Raya legt uit waarom er allerlei apparaatjes aan haar lichaam geplakt zitten.
15:01

Seizoen 3, Aflevering 8 - Cédric, Keeis en Britt

3,0 4 x
Cédric vertelt met wie hij graag in een achtbaan zou willen. Britt is van school gewisseld en Keeis' broer is de beste, maar woont heel ver weg.
15:54

Seizoen 3, Aflevering 7 - Marieke, Jet en Jonathan

4,0 4 x
Jonathan kijkt uit naar zijn bar mitswa. Marieke haalt herinneringen op aan haar vader en Jet is als jongen geboren, maar is nu een meisje.
15:01

Seizoen 3, Aflevering 6 - Vera, Jasmijn, Dayeni en Jesse

3,0 5 x
Dayeni kletst de oren van Marko's hoofd. Jesse wil een nieuwe skateboardtruc leren en Vera heeft dé oplossing tegen mensen die naar haar wijnvlek staren.
14:07

Seizoen 3, Aflevering 5 - Rhea, Jada en James

3,0 2 x
James vertelt wat de moeilijkste rol was die hij ooit tijdens acteerles speelde. Jada dagdroomt over haar toekomst en Rhea herinnert zich een bijzonder moment met een vlinder.
15:46

Seizoen 3, Aflevering 4 - Raf, Valerio, Julia en Liva

3,5 10 x
Raf leest een stukje voor uit zijn eigen boek. Valerio maakt van de kapsalon een dansstudio en Julia vertelt over de fijnste herinneringen die ze aan haar vader heeft.
Archief