Hoofdzaken

Juni 2020
14:26

Seizoen 2, Aflevering 15 - Julia, Jip, Joep en Mette

4,0 10 x
Julia brengt onder woorden wat geluid voor haar betekent en Jip wil later onderzoek doen om zijn eigen dokters te helpen. Joep houdt van avonturen en heeft er al veel beleefd.
14:14

Seizoen 1, Aflevering 13 - Adam, Xueli, Sara, Marlon

3,0 5 x
Adam vertelt wat hij het meeste mist aan Syrië en Marlon praat over een ernstig auto-ongeluk dat hem nog steeds bezighoudt. Sara is héél erg dol op paarden en de naam van Xueli heeft een bijzondere betekenis die heel goed bij haar past.
14:09

Noa, Arjuna, Ichiro, Lisa

3,0 4 x
Noa vertelt waarom ze voor haar sport keer op keer haar angsten moet overwinnen, Arjuna zingt een lied net als zijn 'nieuwe' papa en Lisa vertelt wat haar katten en Star Wars met elkaar gemeen hebben.
13:59

Valerie, Senna, Nathan, Fleur, Cara

3,0 1 x
Cara bewijst dat ze goed geheimen kan bewaren en Nathan oefent voor zijn droombaan. Ook vertelt Senna waarom hij misschien onhandig overkomt, maar dat niet echt is.
14:34

Nikki, Tommy, Fardou, Alandra

3,0 6 x
Nikki heeft een heel bijzondere connectie met haar opa, Alandra vertelt waarom ze geen hazelnootchocopasta mag eten en Fardou vertelt waarom het soms best lastig is om superslim te zijn.
14:01

Romy, Mauro, Thaely, Jeany, Kassandra, Jaydah, Djaiony

3,0 1 x
Dit keer in het teken van broertjes en zusjes. Jaydah en Djaiony leggen uit hoe hun stapelbed bepaalt wie als eerste moet douchen. Kassandra vertelt waarom ze haar lieve zus vaak moet missen en Mauro en Romy zijn hartstikke trots op elkaar.
14:43

Rayan, Ivy, Olivia, Zeccas, Milan

4,0 2 x
O.a.: Rapper Rayan heeft als bijnaam 'de kleine boef', Ivy vertelt waarom ze zo graag op de foto gaat met haar beugel en Olivia vertelt dat ze heel blij is met haar bijzondere broertje.
14:03

Lieve, Aysel, Chenayra, Jaese, Jort

4,0 3 x
Lieve legt uit waarom bij haar thuis de koelkast op slot zit, Aysel vertelt waarom ze een klas heeft overgeslagen en Jort ontdekt wat hij later wil worden.
15:40

Ruben, Esmee, Julie, Femke, Jippe

4,0 4 x
Ruben legt uit waarom een zwart gat in de ruimte eigenlijk zwart is, Esmee heeft een heel speciaal maar slaperig vriendje meegenomen en Julie vergeet om de haverklap wat ze nou eigenlijk kwam vertellen.
14:15

Dewi, Tim, Maud, Berend

4,0 2 x
Maud vertelt hoe het is om kriebels in je buik te hebben, Tim heeft een kleurrijke ketting met een wel héél bijzonder verhaal bij zich en Dewi vertelt over haar jarenlange worsteling met neerslachtigheid.
Archief