Hoofdzaken

Seizoen 3
15:10

Seizoen 3, Aflevering 9 - Raya, Daysha, Fabian en Levi

4,0 2 x
Levi vertelt over zijn grote liefde. Daysha droomt over een carrière in de muziek en Raya legt uit waarom er allerlei apparaatjes aan haar lichaam geplakt zitten.
15:01

Seizoen 3, Aflevering 8 - Cédric, Keeis en Britt

3,0 3 x
Cédric vertelt met wie hij graag in een achtbaan zou willen. Britt is van school gewisseld en Keeis' broer is de beste, maar woont heel ver weg.
15:54

Seizoen 3, Aflevering 7 - Marieke, Jet en Jonathan

4,0 4 x
Jonathan kijkt uit naar zijn bar mitswa. Marieke haalt herinneringen op aan haar vader en Jet is als jongen geboren, maar is nu een meisje.
15:01

Seizoen 3, Aflevering 6 - Vera, Jasmijn, Dayeni en Jesse

3,0 5 x
Dayeni kletst de oren van Marko's hoofd. Jesse wil een nieuwe skateboardtruc leren en Vera heeft dé oplossing tegen mensen die naar haar wijnvlek staren.
14:07

Seizoen 3, Aflevering 5 - Rhea, Jada en James

3,0 1 x
James vertelt wat de moeilijkste rol was die hij ooit tijdens acteerles speelde. Jada dagdroomt over haar toekomst en Rhea herinnert zich een bijzonder moment met een vlinder.
15:46

Seizoen 3, Aflevering 4 - Raf, Valerio, Julia en Liva

3,5 9 x
Raf leest een stukje voor uit zijn eigen boek. Valerio maakt van de kapsalon een dansstudio en Julia vertelt over de fijnste herinneringen die ze aan haar vader heeft.
15:29

Seizoen 3, Aflevering 3 - Milou, Destiny, Marnix en Katootje Beppie

4,0 5 x
Marnix moet helaas afscheid nemen van zijn wandelend blad. Milou legt uit waarom ze na de knipbeurt graag haar haren wil meenemen en Katootje Beppie biecht iets op over haar vriendjes.
15:45

Seizoen 3, Aflevering 2 - Jason, Dan en Sana

3,0 7 x
Na Jasons ongeluk is zijn leven veranderd, maar hij vertelt ook welke twee dingen hetzelfde zijn gebleven. Turnster Sana wil áltijd winnen en Dan vertelt wat er op zijn eerste schooldag gebeurde.
15:07

Seizoen 3, Aflevering 1 - Guido, Florian en Tessa

4,5 8 x
Tessa is langsgekomen om over haar moeder te vertellen. Guido heeft met een 3D-printer iets heel bijzonders gemaakt en Florian weet meteen waar hij met een tijdmachine naartoe zou gaan.
Seizoen 2
14:42

Seizoen 2, Aflevering 2 - Kerstspecial (2/2) Meera, Ripley, Shaylan, Neveah & Jaliyah

4,0 6 x
In deze kerstspecial maken kinderen zich bij kapper Marko klaar voor het kerstdiner. Tijdens de knipbeurt vertellen zij wat hen bezighoudt deze feestdagen. Meera vertelt waarom zij thuis lekker stamppot eet met kerst, Ripley laat met zijn stem de kerstballen trillen en Shaylan vertelt waarom hij weleens gratis op vakantie ...
Archief