Hoofdzaken

Hoofdzaken gemist?

Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 5 - Isabella, Julia, Stella

4,0 0 x
Julia heeft veel zin om aan de middelbare school te beginnen. Isabella vertelt dat ze veel in haar dagboek schrijft, omdat ze helaas gepest wordt. Stella vindt het ingewikkeld om ouder te worden, omdat zij zelf, maar ook de mensen om haar heen veranderen.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 2 - Kerstspecial (2/2) Meera, Ripley, Shaylan, Neveah & Jaliyah

4,0 4 x
In deze kerstspecial maken kinderen zich bij kapper Marko klaar voor het kerstdiner. Tijdens de knipbeurt vertellen zij wat hen bezighoudt deze feestdagen. Meera vertelt waarom zij thuis lekker stamppot eet met kerst, laat Ripley met zijn stem de kerstballen trillen en vertelt Shaylan waarom hij weleens gratis op vakantie ...

Seizoen 2, Aflevering 1 - Kerstspecial (1/2) Ramzie, Jasmijn, Tara en Hille

3,0 2 x
In deze kerstspecial maken kinderen zich bij kapper Marko klaar voor het kerstdiner. Tijdens de knipbeurt vertellen zij wat hen bezighoudt deze feestdagen. Jasmijn doet op een bijzondere manier een kerstwens voor iedereen en Ramzie dagdroomt over de citroenbomen van zijn oma. Tara wenst dat zij kerst met haar vader én moed...
Seizoen 5

Seizoen 5, Aflevering 2 - Kimberly, Dani en Lieke

4,0 7 x
Kinderen krijgen een knipbeurt bij kapper Marko, terwijl ze praten over wat er in de wereld leeft en hoe zij daarmee te maken krijgen. Ze vertellen over hun kopzorgen, of waar ze juist heel blij van worden. Het gesprek is pas klaar als de kinderen helemaal tevreden zijn met hun nieuwe coupe.

Seizoen 5, Aflevering 1 - Emma, Philomène en Theun

4,0 12 x
Kinderen krijgen een knipbeurt bij kapper Marko, terwijl ze praten over wat er in de wereld leeft en hoe zij daarmee te maken krijgen. Ze vertellen over hun kopzorgen, of waar ze juist heel blij van worden. Het gesprek is pas klaar als de kinderen helemaal tevreden zijn met hun nieuwe coupe.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 13 - Chloé, Ashba, Lionel en Ole

4,0 9 x
Chloé vertelt wat het betekent dat zij maar één werkende hersenhelft heeft. Lionel heeft een hobby die hij met zijn ouders kan delen en Ole vindt het fijn om op zijn piano zijn gevoel van zich af te spelen.

Seizoen 2, Aflevering 12 - Hanna, Emma, Tygo en Machèll

3,0 12 x
Op Tygo's hoofd zit iets onder zijn haar verborgen en Hanna weet welke eigenschap haar toekomstige verloofde per se moet hebben. Emma heeft een hobby die leuk is, maar haar ook helpt met haar driftbuien.

Seizoen 2, Aflevering 11 - Niels, Indy, Myrne en Jilt

4,0 8 x
Myrne zit stralend in de kappersstoel wanneer ze praat over haar verliefdheid. Jilt heeft al meerdere ideeën om het klimaat op aarde te redden en Indy vindt jongens- én meidendingen leuk, maar wil één ding het allerliefst.

Seizoen 2, Aflevering 10 - Tijn, Shad, Neha en Lianne

3,0 7 x
Shad vertelt waarom het extra bijzonder is dat hij in de stoel bij Marko zit. Tijn vindt veel dingen spannend, behalve op het podium staan. En Marko laat in één knipbeurt bij Lianne veel verschillende kapsels zien.

Seizoen 2, Aflevering 9 - Fatima Anna, Siebe, Benjamin en Mia

4,0 15 x
Fatima Anna vertelt hoe ze aan haar bijzondere naam komt. Benjamin geeft een lesje omgaan met stotterende mensen en Marko bedenkt hoe Mia van haar hobby haar werk kan maken.
Archief