Je Zal Het Maar Hebben Junior

Laatste aflevering
Je Zal Het Maar Hebben Junior

Op vakantie in Zuid-Afrika werden Lilou (13) en haar familie aangereden. Het ongeluk was zo erg dat Lilou er een dwarslaesie aan overhield en daardoor deels verlamd is. Lilou kijkt niet wat ze nu niet meer kan, maar naar wat wel kan. En dat is nog heel veel. Jasper (13) dacht vr...

Je Zal Het Maar Hebben Junior gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Jelle (11) heeft Gilles de la Tourette. Hij legt Raïsha uit wat dat voor hem inhoudt, terwijl de tics gewoon doorgaan. Nynke (11) heeft de huidziekte Ichtyosis met Confetti. En dat is geen leuke confetti, maar desondanks viert Nynke het leven.
Minck (10) is erg klein voor zijn leeftijd omdat hij broze botten heeft. Raïsha ontmoet echter niet een broos jongetje, maar juist een zakenman in spe. Daniel (14) heeft ARFID. Eten is voor hem elke dag weer een opgave. Raïsha eet juist alles en probeert te begrijpen wat het betekent als eten niet leuk en lekker is, maar e...
Amelie (13) heeft Vlinderziekte waardoor haar huid als crêpepapier is. Ze neemt Raïsha mee naar haar grootste passie: dansen. Luna (9) heeft albinisme en ziet hierdoor heel slecht. Ondanks dat gaat ze graag mountainbiken. Raïsha gaat met haar mee het bos in.
Kian (13) mist een arm. Hij leert Raïsha hoe ze moet bolderen en legoën met één arm. Rosalie (11) heeft de ziekte van Marfan, hierdoor is ze veel langer dan haar leeftijdsgenootjes. Ze moet daarom al haar kleren op de volwassenenafdeling kopen. Raïsha gaat met haar shoppen.
Signe (9) heeft een spierziekte waardoor ze afhankelijk is van een rolstoel. Maar in een rolstoel kan ze gelukkig ook heel veel doen. Signe hockeyt erin en gaat er ook mee naar de bergen. Raïsha hockeyt lekker met Signe mee. Lars (12) heeft een taaislijmziekte. Hierdoor krijgt hij veel minder lucht binnen. Om dat te ervare...
Elijah (11) heeft sikkelcelziekte; een bloedziekte waardoor hij soms veel pijn heeft. Hoeveel pijn precies gaat hij Raïsha laten voelen. Khai (12) heeft geen voet meer en loopt meestal met een prothese. Behalve als hij gaat zwemmen. Samen met Raïsha springt hij, met anderhalf been, het water in.
Mads (11) is geboren zonder ogen. Raïsha ervaart hoe het is om te voetballen als je niks ziet. Alice (8) heeft alopecia en verloor een jaar geleden een plukje haar en is nu bijna helemaal kaal.
Archief