Kin

Laatste aflevering
Kin

Amanda zoekt toenadering tot de Turken. Michael en Jimmy hebben een goed gesprek en Viking probeert zijn relatie met Nikki te lijmen. Anthony heeft het moeilijk met de gevolgen van zijn daad. Bren gaat bij zijn broer langs om hem het een en ander duidelijk te maken. Dan knapt er...

Kin gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
Bren doet waar hij zelf zin in heeft en het wordt een chaos in de familie. Michael is woest op hem, terwijl hij kampt met liefdesverdriet. Dat laatste geldt ook voor Viking. Frank droomt van een ander leven. Bij de Turken in de familie is het ook geen pais en vree. Anthony doet het ondenkbare.
Viking heeft het er moeilijk mee dat Nikita opgepakt is. Amanda gaat op zoek naar een andere manier om aan geld te komen. Bij Birdy wordt er een trauma opgerakeld als Bren bezoek krijgt van Anna.
Viking staat voor een groot dilemma. Amanda raakt het vertrouwen in een deel van de familie kwijt en de problemen stapelen zich op. De politie heeft steeds meer munitie tegen de familie Kinsella.
Bren blijft de macht van Amanda ondermijnen en ze heeft nog een probleem, want de politie heeft een nieuw wapen gevonden in het onderzoek naar haar. Op persoonlijk vlak wordt ze ook verraden.
Bren laat zich steeds meer gelden in de familie. Bij Michael begint het geduld op te raken. Viking krijgt slecht nieuws te horen.
Alles verandert als Bren Kinsella uit de gevangenis komt. Viking wacht hem met open armen op, maar de rest van de familie is niet zo blij. Amanda vreest voor haar rol als leider.
Na de dood van Eamon staat de familie Kinsella er goed voor. Dat verandert als een Turks kartel aangeeft dat Eamon een schuld bij hen had. Die schuld wordt overgeheveld naar de familie Kinsella.
Na de dood van Eamon staat de familie Kinsella er goed voor. Dat verandert als een Turks kartel aangeeft dat Eamon een schuld bij hen had. Die schuld wordt overgeheveld naar de familie Kinsella.
Archief