Kin

Laatste aflevering
Kin

Amanda zoekt toenadering tot de Turken. Michael en Jimmy hebben een goed gesprek en Viking probeert zijn relatie met Nikki te lijmen. Anthony heeft het moeilijk met de gevolgen van zijn daad. Bren gaat bij zijn broer langs om hem het een en ander duidelijk te maken. Dan knapt er...

Kin gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
Bren doet waar hij zelf zin in heeft en het wordt een chaos in de familie. Michael is woest op hem, terwijl hij kampt met liefdesverdriet. Dat laatste geldt ook voor Viking. Frank droomt van een ander leven. Bij de Turken in de familie is het ook geen pais en vree. Anthony doet het ondenkbare.
Viking heeft het er moeilijk mee dat Nikita opgepakt is. Amanda gaat op zoek naar een andere manier om aan geld te komen. Bij Birdy wordt er een trauma opgerakeld als Bren bezoek krijgt van Anna.
Viking staat voor een groot dilemma. Amanda raakt het vertrouwen in een deel van de familie kwijt en de problemen stapelen zich op. De politie heeft steeds meer munitie tegen de familie Kinsella.
Bren blijft de macht van Amanda ondermijnen en ze heeft nog een probleem, want de politie heeft een nieuw wapen gevonden in het onderzoek naar haar. Op persoonlijk vlak wordt ze ook verraden.
Bren laat zich steeds meer gelden in de familie. Bij Michael begint het geduld op te raken. Viking krijgt slecht nieuws te horen.
Alles verandert als Bren Kinsella uit de gevangenis komt. Viking wacht hem met open armen op, maar de rest van de familie is niet zo blij. Amanda vreest voor haar rol als leider.
Na de dood van Eamon staat de familie Kinsella er goed voor. Dat verandert als een Turks kartel aangeeft dat Eamon een schuld bij hen had. Die schuld wordt overgeheveld naar de familie Kinsella.
Na de dood van Eamon staat de familie Kinsella er goed voor. Dat verandert als een Turks kartel aangeeft dat Eamon een schuld bij hen had. Die schuld wordt overgeheveld naar de familie Kinsella.
Seizoen 1
Amanda trekt nu echt alle macht naar zich toe en spreekt af met Eamon om te onderhandelen over een eind aan de oorlog. Hij stelt keiharde eisen en Frank is ook al woedend dat ze zijn positie inpikt. Viking gaat de cel in, maar dat is moeilijker dan hij dacht. De familie komt samen voor een herdenkingsmis voor Jamie, maar v...
Frank bezoekt z'n vader Bren in de gevangenis omdat hij bang is dat Eric het heel zwaar krijgt, maar daar wordt hij eraan herinnerd dat er met zijn vader niet te sollen valt. Amanda neemt een eigen advocaat in de arm. Overal schuilt gevaar, ook voor de mensen om Amanda en Michael heen.
Eamon neemt samen met z'n ex-vrouw deel aan een ayahuasca-ceremonie en Michaels ontmoeting met z'n dochter neemt een onverwachte wending. Amanda is vastbesloten om Viking te laten boeten voor wat hij gedaan heeft, maar haar gedrevenheid wekt woede op binnen de familie. Bovendien lijkt er een verrader in hun midden te zijn.
Amanda's plan blijkt te werken en de Kinsella's slaan een enorme slag. Dat maakt Eamon nog kwader, dus de risico's lopen nog hoger op. Amanda oefent steeds meer invloed uit op de mannen binnen de familie, wat niet overal even goed valt. Aan de andere kant wordt zij zelf ook onder druk gezet. Michael wil dolgraag Anna zien,...
Eamon Cunningham weet de Kinsella's weg te drukken uit de drugshandel in Dublin, en niemand die betrokken is bij de familie is zijn leven nog zeker. Amanda heeft een gewaagd plan om hun plek te heroveren, maar de risico's zijn wel enorm. Anna stelt Michael moeilijke vragen en hij doet zijn best om zowel hun contact als zij...
Jamie wordt begraven en Amanda is gek van verdriet. Ze wil per se wraak, en Jimmy en Michael gaan daarin mee. De gevolgen zijn alleen nog heftiger dan ze hadden kunnen vermoeden en iedereen moet zich voorbereiden op oorlog met Eamon Cunningham. Michael spreekt zijn dochter Anna weer, maar dat gaat ook niet zoals hij had ge...
De hele familie Kinsella heeft het zwaar met Jamies dood. Frank hoort van Eamon Cunningham hoe de vork in de steel zit en wordt gewaarschuwd dat hij geen wraak mag nemen. Die boodschap komt hard aan bij Jimmy en hij roept de hulp in van Michael. Die wil eigenlijk alleen maar hard aan het werk om zijn dochter terug te zien,...
Michael Kinsella komt na zijn gevangenisstraf weer vrij en is vastbesloten zijn dochter Anna terug te krijgen. Dat wordt wel lastig, omdat hij deel uitmaakt van een bekende drugsfamilie in Dublin. Zijn familie verwacht dat hij weer in het familiebedrijf stapt, vooral nu een conflict met een andere bende hoog oploopt. Famil...
Archief