Koffietijd

Koffietijd gemist?

Seizoen 37
53:04

NieuwSeizoen 37, Aflevering 155

4,0 0 x
Met in deze uitzending: -Walid Benmbarek over de serie Hockeyvaders. -Eline de Ruig geeft entertainmenttips. -Claudia Straatmans, Hilmar Mulder, Helene van Santen en Marije Veerman over medische ongelijkheid.
56:51

NieuwSeizoen 37, Aflevering 154

3,0 6 x
Met in deze uitzending: -Dwight Dissels over zijn soul- en gospeltour. -Ariane Schluter over de voorstelling Zus Van Mijn Zus. -Ilham Cherradi Oba over haar kookboek Bij Ilham Aan Tafel. -Conservator Lisa Smit over 50 jaar Van Gogh Museum. -Maaike Dorsteen demonstreert enkele huidproducten.
55:45

NieuwSeizoen 37, Aflevering 153

4,0 4 x
Met in deze uitzending: -Kim-Lian van der Meij over haar tv-programma Zin In. -Alex Wegman en Mariken Gruppen over de campagne van Emma at Work #ACCEPTTHEGAP. -Fidessa Docters van Leeuwen vertelt wat Tarot precies is en hoe het werkt. -Marrit de Lang geeft ons vandaag de leukste DIY-tips om gedroogde bloemen in te lijsten.
57:17

NieuwSeizoen 37, Aflevering 152

4,0 2 x
Met in deze uitzending: -Janny van der Heijden over haar boek Smaakpalet Van De Lage Landen. -Acteurs Nandi van Beurden en Wolter Weulink en ambassadeur Vince Scheenstra over de laatste actie van Spieren Voor Spieren. -Budgetstyliste Jeltje van der Pol over de nieuwe collectie van DIDI.
57:02

NieuwSeizoen 37, Aflevering 151

4,0 4 x
Met in deze uitzending: -Noraly Beyer over de Mattheurs Passie en het boek PR:OUD - Trots Op Leeftijd. -Mickey Andeweg over de Roze Filmdagen. -Special forces medic Dai Carter over zijn boek Mentale Kracht. -Orihana Calcines en Ryan van der Heijden over hun vertaling van de voorstelling Aida.
55:52

Seizoen 37, Aflevering 150

4,0 3 x
Met in deze uitzending: -We praten bij met Gerard Joling. Ook treedt hij op met een nieuw liedje. -Boswachter Mathiska Lont over het broedseizoen in de natuur. -Eline de Ruig geeft entertainmenttips. -Merijn Tol maakt een gerecht uit haar nieuwe kookboek De Bijbel Van De Libanese Keuken.
56:08

Seizoen 37, Aflevering 149

4,0 2 x
Met in deze uitzending: -Jurre Geluk over zijn deelname aan Wie Is De Mol? en een nieuw seizoen Je Zal Het Maar Hebben. -Ammar Bozoglu over zijn carrière als volkszanger. -Neuropsycholoog Margriet Sitskoorn over de verschillen tussen mannen en vrouwen bij stress. -Hans Spekman, directeur van het Jeugdeducatiefonds, over de...
56:49

Seizoen 37, Aflevering 148

3,0 4 x
Met in deze uitzending: -Simone Walraven vertelt over haar nieuwe radioprogramma De Avondstart. -Bastiaan Ragas over zijn nieuwe single en deelname aan Race Across The World. -Gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur over haar tweede boek: Mame Me-Time. - Maandag 27 maart organiseert Make-A-Wish Nederland een Kids Night. Dir...
1:00:11

Seizoen 37, Aflevering 147

4,0 0 x
Met in deze uitzending: -We praten bij met Richard Groenendijk. -Joke Timmer over de nieuwe collectie van haar plussize kledingmerk Yoek. -Het is Wereld Downsyndroom dag. Bas van der Wal en Mirjam Klerks delen hun ervaring als ouders van twee kinderen met downsyndroom.
57:31

Seizoen 37, Aflevering 146

4,0 4 x
Met in deze uitzending: -Meteoroloog William Huizinga over de lente. -Directrice Milou Halbesma en museumdocent Jacqueline van Nouhuys-Presser over het vernieuwde Museum Rembrandthuis. -Tibor Lukacs en Hadewych Minis over de film All Inclusive.
Archief