Marcel & Gijs

Laatste aflevering
43:59
Marcel & Gijs

Marcel, Gijs en vriend van de show Jeroen Pauw bespreken op geheel eigen wijze de actualiteit: fotosessie van het Koninklijke gezin, drukte bij tankstations en de terugkeer van Matthijs van Nieuwkerk.

Marcel & Gijs gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
45:16
Marcel, Gijs en vriend van de show Lucille Werner bespreken op geheel eigen wijze de actualiteit: De positie van Wopke Hoekstra, het alcoholslot in sportkantines en de Tour de France.
46:40
Marcel, Gijs en vriend van de show Tijs van den Brink bespreken op geheel eigen wijze de actualiteit: De dalende kijkcijfers bij Op1 en Ronnie flex zakt opnieuw voor zijn Theorie examen.
45:36
Marcel, Gijs en vriend van de show Angela de Jong bespreken op geheel eigen wijze de actualiteit: Het beroep tv-recensent, Peter Gillis en de mogelijke tv-comeback van Matthijs van Nieuwkerk.
46:38
Marcel, Gijs en vriend van de show Britt Dekker bespreken op geheel eigen wijze de actualiteit: de Elfstedentriathlon van Van der Weijden, betalen voor een bakje en De Booij heeft een nieuw huis.
46:20
Marcel, Gijs en vriend van de show Emma Wortelboer bespreken op geheel eigen wijze de actualiteit: de Elfstedentriathlon van Maarten van der Weijden, Gronings gas naar nul en De Oranjezomer in Breda.
47:56
Marcel, Gijs en vriend van de show Theo Hiddema bespreken op geheel eigen wijze de actualiteit: het opstappen van minister Wiersma en de inzittenden van de verdwenen Titan hebben het niet overleefd.
46:22
Marcel, Gijs en vriend van de show Antoinette Hertsenberg bespreken op geheel eigen wijze de actualiteit: het klappen van het landbouwakkoord, de boze minister Wiersma en BNNVARA dat stopt met Op1.
45:32
Marcel, Gijs en vriend van de show Raven van Dorst bespreken op geheel eigen wijze de actualiteit: Boerderij van Dorst, Herman Brusselmans zijn nieuwe coupe en code oranje in Nederland.
46:16
Marcel, Gijs en vriend van de show Rick Nieman bespreken op geheel eigen wijze de actualiteit: De celstraf voor Quincy Promes, Tim de Wit over Boris Johnson en Harry Mens over Marcel en Gijs.
45:18
Marcel, Gijs en vriend van de show Henny Huisman bespreken op geheel eigen wijze de actualiteit: slecht nieuws voor SBS-collega Peter Gillis, de boze Armin van Buuren en de platina plaat voor Donnie.
47:32
Marcel, Gijs en vriend van de show Rutger Castricum bespreken op geheel eigen wijze de actualiteit: Mona Keijzer terug in de politiek, asielzoekers welkom in Bloemendaal en de DIDO-economie.
48:58
Marcel, Gijs en vriendin van de show Roos Moggré bespreken op geheel eigen wijze de actualiteit: de begrafenis van Berlusconi, landbouwakkoord opgeschort door LTO en de huldiging van Almere City.
45:46
Marcel, Gijs en vriend van de show Sander Schimmelpenninck bespreken op geheel eigen wijze de actualiteit: agressieve orka's in Gibraltar, het boek van Maxime Meiland en de strijd tegen de ontlezing.
46:44
Marcel, Gijs en vriend van de show René Froger bespreken op geheel eigen wijze de actualiteit: de aanstelling van Steijn bij Ajax, de uitkoopregeling voor de boeren en de docu van Frank Masmeijer.
45:08
Marcel, Gijs en vriend van de show Henk Westbroek bespreken op geheel eigen wijze de actualiteit: PostNL kampt met problemen, de uithaal van Dijkstra naar Ekiz en de eerste zomerse dag van het jaar.
46:06
Marcel, Gijs en vriend van de show Victoria Koblenko bespreken op geheel eigen wijze de actualiteit: de oorlog in Oekraïne, het laatste royalty-nieuws en de nieuwe single van André Hazes.
47:10
Marcel, Gijs en vriend van de show Jort Kelder bespreken op geheel eigen wijze de actualiteit: Joran van der Sloot verliest kort geding, Renske Leijten over het Gronings gasdossier en Marcel leest voor uit zijn boek.
45:38
Marcel, Gijs en vriend van de show Heleen van Royen bespreken op geheel eigen wijze de actualiteit: een tirade van Kluun, Jaap de Groot over de situatie bij Ajax en Marcel leest voor uit zijn boek.
46:34
Marcel, Gijs en vriend van de show Jan Slagter bespreken op geheel eigen wijze de actualiteit: de ingreep van Eloise in een racistisch gesprek, de chaos op het spoor en het boek van Joep Schreuder.
Archief