Plakshot

Plakshot gemist?

Seizoen 3
29:53

Seizoen 3, Aflevering 6

4,0 4 x
Satirisch programma waarin Roel Maalderink met straatinterviews, sketches en parodieën zijn scherpe blik op de actualiteit geeft én de absurditeit van de media blootlegt.
31:17

Seizoen 3, Aflevering 5

4,0 1 x
Het Polygoonjournaal is bij de Mars voor het Leven. Wat als Twitter straks écht is verdwenen? En de KNVB kan prima uitleggen waarom ze toch naar Qatar, een land waar homoseksualiteit verboden is, gaan om te voetballen. Verder: Evert Jinek en Jari, Economy Class en levende pushberichten.
31:09

Seizoen 3, Aflevering 4

3,0 3 x
De maatschappij is aan het verharden. Twan Huys ziet zijn kans en komt met College Tourette. Verder: 'Akkers van God' zocht de aanhangers van het Maxisme op in bedevaartplaats Zandvoort, Roland Wankers bij Extinction Rebellion en Nederland Vleesland, het carnivore pretpark voor het hele gezin!
30:35

Seizoen 3, Aflevering 3

3,0 7 x
We juichen voor oranje en dansen op een graf. Het eerste WK-lied over de schaduwkanten, maar wel gewoon... gezellig. Verder: een duurzame dag gewenst van Shell, Qatar heeft ons bij de ballen en Evert Jinek over armoede.
30:38

Seizoen 3, Aflevering 2

3,0 4 x
Waarom kiezen vluchtelingen ervoor om hierheen te komen? Dat moet haast wel komen door onze Nederlandse gastvrijheid. Verder: musea moeten de klimaatactivisten juist dankbaar zijn, Rudy Bouma en een hels ritje met Rutger Bregman.
31:09

Seizoen 3, Aflevering 1

3,0 12 x
Satirisch programma waarin Roel Maalderink met straatinterviews, sketches en parodieën zijn scherpe blik op de actualiteit geeft én de absurditeit van de media blootlegt.
Seizoen 2
30:20

Seizoen 2, Aflevering 6

3,0 11 x
Nederlandse omroepen en zenders helpen graag boze boeren. Het nieuwe doel: boeren omscholen tot BN'ers. Clockchain, voor de reclame-aanbieders bij de televisieklok van RTL. Wanking The Stars is terug met Robert Smaaldermans. Waar is tegenwoordig de nuance? Illusionist en jurist Florist Mist op pad voor Brainf@rt. En er kom...
30:06

Seizoen 2, Aflevering 5

4,0 18 x
Zijn we 'oorlogsmoe' nu de oorlog in de Oekraïne al 109 dagen duurt? De toegevoegde waarde van Ongehoord Nieuws en het nieuwe datingprogramma Je mag niet eens meer flirten van Ongeschoren Nederland en de keiharde aanpak van sluikreclame. Verder: 'Nachricht verslachgeber' Rudi Malderink van de DDR over de huizenmarkt in Ned...
29:46

Seizoen 2, Aflevering 4

4,0 7 x
Het G-woord is terug: gaswinning in Groningen. Roel gaat op onderzoek in het hoge noorden van Purmerend. 'Deeltijdprinsesjes' in Nederland. Nederland is een land vol kloven, maar eigenlijk is de kloof meer een klif. Is Mark Rutte een clown? Journalisten worden tegenwoordig zo vaak bedreigd dat ze incognito hun werk moeten ...
30:23

Seizoen 2, Aflevering 3

3,0 11 x
Een nieuwe aflevering van Knorrespondent TV en de grote plannen met The Passion van de NPO. Op Schiphol wachten heel veel mensen met een uniek verhaal. Je ziet het in Hello duurt lang. Wanneer verloopt een evenement eigenlijk 'onrustig'? Op Cancelfest 2022 zijn gecancelde artiesten juist wél welkom. Wat past er allemaal in...
Archief