Poldermocro's

Laatste aflevering
44:15
Poldermocro's

De reis eindigt in de woestijn waar de jongeren hun laatste ultieme Marokko-ervaring hebben. Ze slapen in tenten, rijden kameel en bezoeken een begraafplaats midden in de woestijn. Ze sluiten de avontuurlijke reis af met een emotionele terugblik.

Poldermocro's gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
45:36
De Poldermocro's hebben het zwaar in een klein bergdorp nu alle luxe voorzieningen van de stad zijn weggevallen. Terwijl Yasmine een schapenkop aan het bereiden is, krijgen Tarik en Meryam een fikse woordenwisseling. De spanningen lopen hoog op.
44:01
Aziz heeft een ontmoeting met de beroemde modeontwerper Art/C, de twee hebben openhartige gesprekken, ook mag Aziz zijn creaties passen. De Poldermocro's ruilen het vrolijke Marrakech in voor de hoge bergen van de Atlas.
44:45
Meryam ontmoet haar idool, Marokko's populairste influencer, Ihssane. De influencer leert de vrouw dat een 'hoofddoek' geen belemmering hoeft te zijn voor een vrij en feministisch leven. De heren duiken het bruisende nachtleven van Marrakech in en hebben de tijd van hun leven, maar dit geldt niet voor alle dames...
42:22
Je kunt de Marokkaan wel uit Nederland halen, maar haal je Nederland ook uit de Marokkaan? Met die vraag worden zes jonge uitgesproken en totaal verschillende Marokkaanse Nederlanders geconfronteerd in het geboorteland van hun ouders. Een zoektocht naar hun eigen identiteit.
43:58
In de reality-serie met de meest besproken jongeren van Nederland gaan zes uitgesproken en totaal verschillende Marokkaanse Nederlanders in het geboorteland van hun ouders op zoek naar hun identiteit. In Marrakech ontmoeten de zes jongeren elkaar voor het eerst. Tarik heeft duidelijk moeite met de geaardheid van Aziz. En d...
Archief