Pop Papierstad

Laatste aflevering
10:43
Pop Papierstad
1 x

NieuwSeizoen 1, Aflevering 26 - De vriendjesparade

Het is de grote Pop Papierstad Vriendjesparade en iedereen doet mee. Nou ja, bijna iedereen want Plom besluit af te haken als hij het dansje niet onder de knie krijgt. Gelukkig leert hij al snel dat het niet om perfectie, maar om plezier maken én vriendschap gaat.

Seizoen 1
10:44

NieuwSeizoen 1, Aflevering 25 - Het eerste grote kampeeravontuur

2 x
Zip gaat op zijn eerste kampeeravontuur, maar vindt dat zo spannend dat hij liever naar huis gaat. Gelukkig helpen zijn vriendjes hem om zich meer op zijn gemak te voelen.
10:43

NieuwSeizoen 1, Aflevering 24 - Bananengaan met die banaan

2 x
Er is een bananenoverschot in Pop Papierstad! Dus bedenken de vriendjes de Bananengaan Hindernisbaan om die gele rakkers te gebruiken.
10:43

NieuwSeizoen 1, Aflevering 23 - Hooper Dooper land

2 x
Hooper heeft samen met Helpende Hand een pretpark gebouwd, maar hij is zo ongeduldig dat hij zijn vriendjes al binnenlaat zonder alles eerst goed af te maken. En dat zorgt voor de nodige problemen.
10:44

Seizoen 1, Aflevering 22 - De zeepkistenrace

2 x
Zip plant de route van de jaarlijkse Pop Papierstad Zeepkistenrace. Hij is zo bang dat het niet spannend genoeg is, dat hij de boel omgooit en zijn vriendjes in de problemen brengt.
10:44

Seizoen 1, Aflevering 21 - Ploms blije boekendag

0 x
Plom overwint zijn voorleesangst als alle vriendjes tijdens de Blije Boekendag voorlezen uit hun lievelingsboek.
10:43

Seizoen 1, Aflevering 20 - Grote zussendag

2 x
Hooper heeft een verrassing voor zijn zus, maar komt in de problemen als hij alles in zijn eentje probeert te doen en geen hulp accepteert...
10:44

Seizoen 1, Aflevering 19 - Lachen

2 x
Mae-Mae denkt dat ze Phoebe's vriendjesboek heeft kwijtgemaakt. Ze probeert de situatie op te lossen, maar is daarbij te haastig.
10:44

Seizoen 1, Aflevering 18 - Sneeuwdag

2 x
Het sneeuwt en dus maken de vriendjes er een waar winterwonderland van. Als er een sneeuwstorm aankomt moet iedereen schuilen maar Phoebe en Vlieg trekken zich daar niks van aan en brengen zichzelf daarmee in gevaar.
10:44

Seizoen 1, Aflevering 17 - Detective Plom

2 x
Als iemand Mae-Mae's moestuintje helemaal heeft omgewoeld, gaat Plom de detective op onderzoek uit.
10:44

Seizoen 1, Aflevering 16 - Topje van de berg

2 x
Mae-Mae weigert tijdens een hikewedstrijd om goed op de kaart te kijken en brengt zichzelf en haar team daarmee in de problemen. Gelukkig weet Helpende Hand raad en kan iedereen uiteindelijk van de speciale prijs genieten.
10:44

Seizoen 1, Aflevering 15 - Phoebe's hotel

2 x
Het is speeldagweek en elke dag mag iemand een nieuw spelletje bedenken om samen te spelen. Het is Phoebe's beurt, maar het spelletje dat zij bedacht heeft pakt helaas niet zo goed uit.
10:44

Seizoen 1, Aflevering 14 - Dolfijn doolhof

2 x
Hooper heeft een dolfijn doolhof gemaakt voor Mae-Mae. Zal het haar lukken de uitgang te vinden?

Seizoen 1, Aflevering 3 - Hey Howdy, Hooper!

10 x
Hooper is sheriff geworden en Vlieg zijn hulp-sheriff! Maar net als hij beloofd heeft om alleen goede daden te verrichten en de allerbeste sheriff ooit te worden maakt hij per ongeluk zijn paard Fizzel kapot! Wat moet hij nu doen? Niks zeggen, of zijn fouten toegeven...

Seizoen 1, Aflevering 2 - Ploms toneelstuk

8 x
Als Helpende Hand een podium voor de vriendjes neerzet, besluiten ze een toneelstuk op te voeren en Plom wordt de regisseur. En hij leert al snel hoe belangrijk het is om goed te leren luisteren.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Ik red de boel

13 x
Phoebe is groot fan van stripboeken over superhelden en besluit er zelf ook eentje te worden, Fabel Phoebe. Ze knutselt samen met Helpende Hand zelfs een paar supermanchetten. Helaas blijkt ze minder behulpzaam te zijn dan ze zelf denkt als ze per ongeluk alle pret bederft.
Archief