Pop Papierstad

Laatste aflevering
10:44
Pop Papierstad

De vriendjes maken allemaal een eigen film maar Zip kan maar niet besluiten wat het onderwerp moet zijn. Hij laat zich zo meeslepen door zijn gepieker dat hij zichzelf in de problemen brengt en zijn vriendjes in actie moeten komen om hem te redden.

Pop Papierstad gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
10:44
Het is kerst en Zip en Plom mogen de boom versieren.
10:44
Het is Valentijnsdag en de vriendjes maken kaarten voor elkaar. Postie Plom wil ze graag bezorgen, maar wil dat zo snel doen dat hij daarbij nogal wat foutjes maakt.
10:44
Phoebe wil Helpende Hand bedanken met een feestje en alle vriendjes willen helpen maar ze laat zich een beetje meeslepen waardoor Plom niet de kans krijgt om ook iets te doen en zelfs zijn mooie ananas-kaas-egel Eggie beschadigd raakt!
Het is de grote Pop Papierstad Vriendjesparade en iedereen doet mee. Nou ja, bijna iedereen want Plom besluit af te haken als hij het dansje niet onder de knie krijgt. Gelukkig leert hij al snel dat het niet om perfectie, maar om plezier maken én vriendschap gaat.
Zip gaat op zijn eerste kampeeravontuur, maar vindt dat zo spannend dat hij liever naar huis gaat. Gelukkig helpen zijn vriendjes hem om zich meer op zijn gemak te voelen.
Er is een bananenoverschot in Pop Papierstad! Dus bedenken de vriendjes de Bananengaan Hindernisbaan om die gele rakkers te gebruiken.
Hooper heeft samen met Helpende Hand een pretpark gebouwd, maar hij is zo ongeduldig dat hij zijn vriendjes al binnenlaat zonder alles eerst goed af te maken. En dat zorgt voor de nodige problemen.
Zip plant de route van de jaarlijkse Pop Papierstad Zeepkistenrace. Hij is zo bang dat het niet spannend genoeg is, dat hij de boel omgooit en zijn vriendjes in de problemen brengt.
Plom overwint zijn voorleesangst als alle vriendjes tijdens de Blije Boekendag voorlezen uit hun lievelingsboek.
Hooper heeft een verrassing voor zijn zus, maar komt in de problemen als hij alles in zijn eentje probeert te doen en geen hulp accepteert...
Mae-Mae denkt dat ze Phoebe's vriendjesboek heeft kwijtgemaakt. Ze probeert de situatie op te lossen, maar is daarbij te haastig.
Het sneeuwt en dus maken de vriendjes er een waar winterwonderland van. Als er een sneeuwstorm aankomt moet iedereen schuilen maar Phoebe en Vlieg trekken zich daar niks van aan en brengen zichzelf daarmee in gevaar.
Als iemand Mae-Mae's moestuintje helemaal heeft omgewoeld, gaat Plom de detective op onderzoek uit.
Mae-Mae weigert tijdens een hikewedstrijd om goed op de kaart te kijken en brengt zichzelf en haar team daarmee in de problemen. Gelukkig weet Helpende Hand raad en kan iedereen uiteindelijk van de speciale prijs genieten.
Het is speeldagweek en elke dag mag iemand een nieuw spelletje bedenken om samen te spelen. Het is Phoebe's beurt, maar het spelletje dat zij bedacht heeft pakt helaas niet zo goed uit.
Hooper heeft een dolfijn doolhof gemaakt voor Mae-Mae. Zal het haar lukken de uitgang te vinden?
Hooper is sheriff geworden en Vlieg zijn hulp-sheriff! Maar net als hij beloofd heeft om alleen goede daden te verrichten en de allerbeste sheriff ooit te worden maakt hij per ongeluk zijn paard Fizzel kapot! Wat moet hij nu doen? Niks zeggen, of zijn fouten toegeven...
Als Helpende Hand een podium voor de vriendjes neerzet, besluiten ze een toneelstuk op te voeren en Plom wordt de regisseur. En hij leert al snel hoe belangrijk het is om goed te leren luisteren.
Phoebe is groot fan van stripboeken over superhelden en besluit er zelf ook eentje te worden, Fabel Phoebe. Ze knutselt samen met Helpende Hand zelfs een paar supermanchetten. Helaas blijkt ze minder behulpzaam te zijn dan ze zelf denkt als ze per ongeluk alle pret bederft.
Archief