Uitstel Van Executie

Uitstel Van Executie gemist?

Seizoen 14
1:00:35

Seizoen 14, Aflevering 8

4,5 2 x
Annekes ex verdwijnt plotseling en laat haar met hun drie kinderen alleen achter. Haar huis blijkt een bedrijfswoning te zijn en is daardoor onverkoopbaar. Zal het Martijn en zijn team lukken Anneke en haar kinderen uit deze uitzichtloze situatie te krijgen?
1:02:00

Seizoen 14, Aflevering 6

3,0 2 x
Thea's man zegt een week voor zijn overlijden zijn levensverzekering op. Hierdoor kan Thea onmogelijk nog de hypotheek betalen. Zal het Martijn en zijn team lukken de woning te verkopen en een nieuwe woning te vinden?
1:03:09

Seizoen 14, Aflevering 5

4,0 3 x
Robin en Rasha wonen samen met hun twee kinderen van drie en vijf al een jaar lang noodgedwongen en illegaal in een vakantiechalet. Over een week staat het gezin op straat. Zal het Martijn en zijn team lukken om op tijd een nieuwe woning te vinden?
59:36

Seizoen 14, Aflevering 4

4,0 10 x
Marjo raakt in grote financiële problemen als zij wordt opgelicht door haar ex-man en haar baan verliest. Ze blijft achter met een opgehoogde hypotheek die zij onmogelijk nog kan betalen. Lukt het Martijn en zijn team om Marjo haar dak boven het hoofd te houden?
1:02:10

Seizoen 14, Aflevering 2

4,5 5 x
Lieve verliest haar kindje, raakt daarna haar baan kwijt en dreigt nu ook haar huurwoning kwijt te raken. Door de grote financiële stress blijft de brievenbus maandenlang ongeopend. Zal het Martijn en zijn team lukken om Lieve uit de financiële problemen te halen?
Seizoen 13
57:50

Seizoen 13, Aflevering 8

3,6 24 x
Realityprogramma waarin Martijn Krabbé en zijn team mensen te hulp schieten die in financiële problemen terecht zijn gekomen, hun woning dreigen kwijt te raken en onder grote druk staan van hun hypotheekverstrekker.
59:35

Seizoen 13, Aflevering 7

3,0 3 x
Realityprogramma waarin Martijn Krabbé en zijn team mensen te hulp schieten die in financiële problemen terecht zijn gekomen, hun woning dreigen kwijt te raken en onder grote druk staan van hun hypotheekverstrekker.
58:46

Seizoen 13, Aflevering 5

3,0 6 x
Marc is zijn baan verloren nadat hij door een TIA van de trap viel en met zwaar hersenletsel in het ziekenhuis terechtkwam. Nu moet hij van zijn hypotheekverstrekker zijn koopwoning na vijftien jaar verhuur verkopen. Maar de woning staat dusdanig onderwater, dat verkoop onmogelijk is. En geld voor een verbouwing is er niet...
1:02:41

Seizoen 13, Aflevering 2

4,7 22 x
Voor Ineke is haar werk in de zorg haar lust en haar leven. Maar als zij op een maandag in september een zwaar auto-ongeluk krijgt, heeft dit grote gevolgen. Ze raakt haar baan kwijt en kan de hypotheek niet meer betalen. Als Inekes zoon ook nog eens herseninfarct krijgt, stort haar wereld in en schrijft ze een noodkreet. ...
Seizoen 12
36:38

Seizoen 12, Aflevering 2

4,7 15 x
Na een stukgelopen relatie woont Paul alleen in een te grote koopwoning in Deventer. Van de bank mag Paul het huis niet verkopen, omdat de woning onder water staat. Paul wil dolgraag naar het zuiden verhuizen om dichter bij zijn kinderen te kunnen zijn, maar zijn hypotheekverstrekker maakt dit onmogelijk. Pauls schuld is i...
Archief