Young Business Award

Laatste aflevering
22:35
Young Business Award

Wie wint de AFAS Young Business Award en wordt de 'Beste Jonge Onderneming van Nederland'? De finalisten halen nog één keer alles uit de kast voor een nieuwe jury.

Young Business Award gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
21:51
De laatste voorronde van de AFAS Young Business Award 2023! Dit keer komen de founders van XS2Event, Tex.Tracer en Vertoro in actie. Wie weet de jury te overtuigen van de laatste plek in de finale en maakt kans op de titel: Beste Jonge Onderneming van Nederland?
21:50
De bedrijven Avy, Vrelax en IN3 gaan de strijd met elkaar aan om een plek in de finale. Maar wie van hen weet de jury te overtuigen?
21:53
De bedrijven Reliving, Marcel's Green Soap en Valyuu pitchen hun bedrijf in 60 seconden aan de jury. Wie van hen weet de jury te overtuigen en zien wij terug in de finale?
21:20
NADUVI, Boombrush en Trunkrs gaan de strijd met elkaar aan voor een plek in de finale. Wie weet de jury te overtuigen en blijft in de race voor de titel: Beste Jonge Onderneming van Nederland?
Archief