Zapp Detective

Laatste aflevering
1:48:55
Zapp Detective

Op een groot gemaskerd feest kondigt Emma Wortelboer aan dat zij een nieuwe juice-channel gaat beginnen. Maar voordat deze online komt, wordt zij vermoord. Acht bekende jeugdsterren hebben slechts twaalf uur de tijd om deze moord op te lossen. Wie van deze acht is de dader? Via ...

Zapp Detective gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 8
13:43
Er zijn nog maar twee verdachten over: Leafs en Steven.
14:29
Matheu heeft de hele tijd gelogen en is woedend als zijn grote geheim naar buiten komt.
14:25
Wie heeft Emma Wortelboer, vlak voordat haar nieuwe juicechannel online kwam, vermoord? Emma heeft bewijs dat Steven Kazan een oplichter blijkt te zijn. Is dat voldoende bewijs voor de moord?
14:43
Wie heeft Emma Wortelboer, vlak voordat haar nieuwe juice-channel online kwam, vermoord? Leafs vindt het verdacht dat Matheu stiekem foto's neemt van het lijk van Emma.
13:51
Wie heeft Emma Wortelboer, vlak voordat haar nieuwe juice-channel online kwam, vermoord? De bekende youtube-tweeling Quinn en Aaron hebben de computer van Emma gestolen. Wat hebben zij te verbergen?
Seizoen 7
1:49:35
Een groep van acht bekende jeugdsterren gaan onder leiding van Daan Boom survivallen in de Ardennen. Maar na een nachtelijke dropping komen er maar twee mensen terug op het basiskamp. Waar is de rest gebleven?
14:12
Iedereen is in shock als ze erachter komen wie er achter de sabotages zit. Dat had niemand zien aankomen.
13:42
Komen Wildebras en Lars op tijd om Dzifa en Romy te redden van de agressieve wolven?
14:04
Dzifa en Romy worden bedreigd door agressieve wolven. Ze klimmen in een boom om aan hen te ontkomen. Het lukt Gioia en Jay maar niet om de uitgang van de grot te vinden.
14:27
Wildebras komt erachter dat Daan iedereen expres heeft laten verdwalen. Hij is woedend. Waarom heeft hij dat gedaan?
14:32
Appie en Tim zijn spoorloos verdwenen. Weet de Belgische boswachter meer?
14:47
Jay en Gioia moeten volgens de kaart een grot in. Dzifa en Romy raken verdwaald in het bos. Daan is woedend als Wildebras en Lars de weg terug vinden.
14:23
De groep gaat abseilen. Later die avond gaan ze op pad voor een nachtelijke dropping. Maar hebben ze wel de juiste kaarten bij zich?
15:19
Een groep van acht bekende jeugdsterren gaan onder leiding van Daan Boom survivallen in de Ardennen. Maar na een nachtelijke dropping komen er maar twee mensen terug op het basiskamp. Waar is de rest gebleven?
Seizoen 5
1:52:01
Zes bekende jeugdsterren beginnen een groot attractiepark, maar het gaat al snel mis. Attracties slaan op hol en er lijkt een vreemd figuur rond te lopen. In deze interactieve serie helpt de kijker mee om deze geheimzinnige gebeurtenissen op te lossen.
13:48
De clown, levend standbeeld en scare actor vertellen hun verhaal tegen de zes jeugdsterren. Wat doen zij op het attractiepark? En zaten zij of Daan achter alle ongelukken op pretpark Summer Vibes?
14:00
Nienke komt in een worsteling met de clown. De clown en levend standbeeld overmeesteren Nienke en sluiten haar op. Thomas en Rutger komen een ander vreemd figuur tegen.
15:02
Emma Keuven en Gioia Parijs komen langs om op het park te vloggen. Gioia komt vast te zitten op het hoogste punt van de achtbaan. Hoe gaat ze hier uitkomen? Thomas en Rutger hebben de uitgang gevonden.
15:01
Stephanie ziet vreemde figuren op het attractiepark, maar Daan gelooft haar niet. Ondertussen zitten Thomas en Rutger nog steeds opgesloten in het spookhuis. Wie heeft dit gedaan? En gaan ze de uitgang vinden?
Archief