Zapp Detective

Zapp Detective gemist?

Seizoen 6

NieuwSeizoen 6, Aflevering 8 - Rembrandt is...

4,0 7 x
Eindelijk komen we erachter welke grote influencer het meesterbrein is van de Nachtwachtbende! Wie is Rembrandt? En wat waren zijn motieven om de Nachtwacht te stelen?

Seizoen 6, Aflevering 7 - Twintig jaar cel

3,0 2 x
Alle bendeleden werken met de politie mee om de identiteit van het grote meesterbrein, Rembrandt, te achterhalen. De Nachtwacht wordt teruggevonden, maar er is nog geen spoor van Rembrandt. Wie is het meesterbrein?

Seizoen 6, Aflevering 6 - Keihard ingeluisd

4,0 4 x
Via een list zorgt de directrice ervoor dat alle bendeleden bij elkaar komen. Zij hebben door dat Rembrandt hen voor de gek heeft gehouden en proberen er samen achter te komen wie het meesterbrein zou kunnen zijn.

Seizoen 6, Aflevering 5 - Nachtwacht op wieltjes

3,0 5 x
Matheu wordt opgepakt en verhoord. Een tip van Matheu over de Nachtwacht leidt naar de haven van Rotterdam. Zal het gestolen schilderij daar zijn? Ook wordt het zesde bendelid opgepakt. Is de bende nu compleet?

Seizoen 6, Aflevering 4 - Twee lenige mensen

3,0 9 x
Stefania wordt op heterdaad betrapt als zij een bank overvalt. Ook zij blijkt lid te zijn van de Nachtwachtbende. Haar telefoon wordt doorzocht en zo wordt een vierde verdachte aangehouden.

Seizoen 6, Aflevering 3 - Hanwe's drone

3,0 7 x
Juvat is op de vlucht. Is hij ook lid van de Nachtwachtbende? Daarnaast wordt Hanwe verhoord. Hij vertelt wat zijn rol is geweest in de roof. De directrice doet haar eigen onderzoek naar influencers die mogelijk in de bende kunnen zitten.

Seizoen 6, Aflevering 2 - Meisje in de kist

4,0 11 x
Het politieteam zoekt verder naar de bende die achter deze spectaculaire roof van de Nachtwacht zit. Na meisje Djamila wordt een tweede bekende YouTuber opgepakt. Ook hij is lid van de Nachtwachtbende. Wat was zijn aandeel in de roof?

Seizoen 6, Aflevering 1 - Breaking News

4,0 1 x
Het wereldberoemde schilderij 'de Nachtwacht' wordt gestolen uit een lokaal museum. De plaatselijke rechercheur start het onderzoek naar de dader. Al snel wordt een eerste verdachte opgepakt. Heeft zij alleen gehandeld of zijn er meer betrokkenen?
Seizoen 2026

Seizoen 2026, Aflevering 9 - Marathon

4,0 3 x
Zes bekende jeugdsterren beginnen een groot attractiepark, maar het gaat al snel mis. Attracties slaan op hol en er lijkt een vreemd figuur rond te lopen... In deze interactieve serie helpt de kijker mee om deze geheimzinnige gebeurtenissen op te lossen.

Seizoen 2026, Aflevering 8 - De grote opening

3,0 7 x
De clown, levend standbeeld en scare actor vertellen hun verhaal tegen de zes jeugdsterren. Wat doen zij op het attractiepark? En zaten zij of Daan achter alle ongelukken op pretpark Summer Vibes?
Archief