Zapp Detective

2020
31:00

Marathon

3,0 5 x
Dramaserie. Presentatoren van Zapp zijn met z'n allen op vakantie als plotseling één van hen wordt vermoord. Wie is de dader? Heb jij de skills om deze zaak op te lossen? Speur mee.
13:00

De rap van Bruno

4,0 5 x
Wie is de moordenaar van Bruno Prent? Tim van Betreden Op Eigen Risico of Anne van Kinderen voor Kinderen? In deze slotaflevering komen we achter de waarheid.
14:00

Supergave sneakers

3,0 6 x
Habtamu van het Klokhuis blijkt Bruno in alles te kopiëren. Ging hij hierin te ver? Heeft hij iets te maken met de dood van Bruno? Heb jij de skills om deze moord op te lossen?
13:00

Vrouw van mijn dromen

4,0 7 x
Bruno Prent bleek smoorverliefd te zijn op één van zijn vrienden. Hij viel haar erg lastig. Om wie gaat het? En heeft dat te maken met de dood van Bruno? Heb jij de skills om deze moord op te lossen?
13:00

Bruno is the best

4,0 7 x
Sosha en Habtamu van het Klokhuis zijn gevlucht. De rechercheur voelt Janouk stevig aan de tand. Weet zij meer over de dood van Bruno Prent? Heb jij de skills om deze moord op te lossen?
13:00

Foto's op Facebook

3,0 4 x
Een selectiewedstrijd van Ajax speelt een grote rol in de zaak wie Bruno Prent heeft vermoord. En waarom heeft Janouk van het Klokhuis gruwelijke foto's op het internet gezet?
13:00

Een potje voetbal

3,0 11 x
Niek Roozen en Bruno Prent hadden ruzie tijdens een onschuldig potje voetbal. Heeft Niek iets te maken met de dood van Bruno? Heb jij de skills om deze moord op te lossen?
13:00

De verhoren

3,0 10 x
Wie heeft Bruno Prent vermoord? De rechercheur gaat de zeven verdachten verhoren. Iedereen wijst naar Daan Boom. Zou hij meer weten? Heb jij de skills om deze moord op te lossen?
13:00

Stayin alive

4,0 17 x
Dramaserie. Presentatoren van Zapp zijn met z'n allen op vakantie als één van hen wordt vermoord. Wie is de dader?
Archief