BEAU

Laatste aflevering
1:03:33
BEAU

Seizoen 10, Aflevering 29

7 x

Met in deze uitzending: -Jan Slagter en Angela de Jong over de terugkeer van Matthijs van Nieuwkerk op tv. -Janny van der Heijden over Denkend Aan Zwitserland. -Luuk Ikink en Aran Bade nemen het entertainmentjaar door.

Seizoen 10
1:01:01

Seizoen 10, Aflevering 28

7 x
Met in deze uitzending: -Tina Nijkamp en Marc-Marie Huijbregts over het verdwijnen van talkshow Op1. -Demissionair minister van Onderwijs Robbert Dijkgraaf en MBO-docent Maaike Scholtes over het behandelen van beladen onderwerpen in de klas. -Elodie Verweij bespreekt het politieke nieuws. -Herman van Veen praat over zijn c...
56:30

Seizoen 10, Aflevering 27

11 x
Met in deze uitzending: -Andries Jonker en Suse van Kleef over de overwinning van de Oranjeleeuwinnen. -Angela de Jong en Jordi van de Bovenkamp over hun favoriete kerstreclames. -En Guus Meeuwis en Acda en de Munnik doken met elkaar de studio in en maakten de kerstplaat Hoe Dan Ook.
59:47

Seizoen 10, Aflevering 26

6 x
Met in deze uitzending: -Hoe gaat de oorlog in Oekraïne er in 2024 uitzien? We bespreken het met Mart de Kruif en Geert Jan Hahn. -Chiel van Koldenhoven en Koen Weijland over het indrukwekkende seizoen van Max Verstappen. -Noa Johannes en Jaap Buitendijk over de nieuwe film Wonka, met on anderen Hugh Grant.
1:01:13

Seizoen 10, Aflevering 25

3 x
Met in deze uitzending: -Mart de Kruif met het laatste nieuws over de oorlog tussen Israël en Hamas. -Joost Vullings over de kabinetsformatie. -Frank Evenblij en Erik Dijkstra van Bureau Sport nemen de leukste sportmomenten van het jaar door. -Teddy Swims treedt op.
58:19

Seizoen 10, Aflevering 24

3 x
Met in deze uitzending: -Floor Bremer praat ons bij over de kabinetsformatie. -Rob van Hulst en met Angela de Jong over de terugkeer van ziekenhuisserie Medisch Centrum West. -De winnaars van de Dutch Reality Awards. -Marc-Marie Huijbregts met zijn blik op de week.
1:01:18

Seizoen 10, Aflevering 23

3 x
Met in deze uitzending: -Derk Segaar over de gegijzelde Nederlander Ofir Engel, die na 54 dagen is vrijgelaten. -Edwin Evers keert na vijf jaar afwezigheid terug op de radio. -Erben Wennemars en Annemiek van Vleuten over de grootste veiling van Nederlandse topsportmemorabilia. -Gijs Staverman en Paskal Jakobsen over de Top...
1:05:18

Seizoen 10, Aflevering 22

12 x
Met in deze uitzending: -Lukt het Yesilgoz de gemoederen binnen de VVD weer te bedaren? Elodie Verweij praat ons bij. -Tim de Wit schuift aan over de ophef rond de Nederlandse vertaling van het boek Endgame. -Mark Tuitert vertelt wie er volgens hem de titel 'Sportman of -vrouw van het Jaar' moet winnen. -Wereldster Sting s...
59:46

Seizoen 10, Aflevering 21

10 x
Met in deze uitzending: -Wouter de Winther praat ons bij over de kabinetsformatie. -Ex-crimineel Mohamed Hedi schreef een boek over zijn verleden. Oud-politieagent Dwight van van de Vijver hielp hem om het rechte pad te komen. -Tina Nijkamp en DJ Don Diablo over Madonna.
59:32

Seizoen 10, Aflevering 20

5 x
Met in deze uitzending: -Floor Bremer en Paul van Riessen over de kabinetsformatie. -Rick Engelkes over de problemen rond Willem Van Oranje: De Musical. -Luuk Ikink en Monica Geuze over de eerste Dutch Reality Awards.
57:25

Seizoen 10, Aflevering 19

10 x
Dagelijkse talkshow waarin Beau van Erven Dorens, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten.
1:10:55

Seizoen 10, Aflevering 18

16 x
Met in deze uitzending: -We bespreken de historische verkiezingsuitslag met Caroline van der Plas, Tim de Wit, Floor Bremer en Gijs Rademaker. -Passenger treedt op.
1:20:35

Seizoen 10, Aflevering 17

14 x
Met in deze uitzending: -Alles over de laatste peilingen en het NOS-slotdebat met Pieter Omtzigt, Rob Jetten, Elodie Verweij, Joost Vullings en Gijs Rademaker. -Kees van der Spek over de moord op John F. Kennedy, 60 jaar geleden. -Gerard Joling treedt op.
1:05:55

Seizoen 10, Aflevering 16

4 x
Met in deze uitzending: -Nog twee dagen, dan barsten de verkiezingen los. Floor Bremer, Gijs Rademaker en Dilan Ye?ilgöz schuiven aan. -Bart Van Loo over de nieuwe film Napoleon. -En Robert ten Brink en Janny van der Heijden over de magie van de goedheiligman.
1:00:36

Seizoen 10, Aflevering 15

28 x
Met in deze uitzending: -De opvallendste momenten van deze campagneweek met Elodie Verweij en Joost Vullings. -Marc-Marie Huijbregts deelt zijn blik op de week. -Victor Mids en Oscar Verpoort vertellen over hun nieuwste boek. -En we hebben het over muziek van en met Snelle.
1:01:32

Seizoen 10, Aflevering 14

8 x
Met in deze uitzending: -De BBB zakt flink in de peilingen. Caroline van der Plas is samen met Gijs Rademaker en Wouter de Winther te gast. -Robert Doornbos over de Formule 1-race in Las Vegas. -Coks Donders, Tina Nijkamp en Tim de Wit over de kritiek op de eerste afleveringen van het laatste seizoen van The Crown.
1:04:22

Seizoen 10, Aflevering 13

17 x
Met in deze uitzending: -Lukt het Rob Jetten om D66 uit het slop te trekken? Hij schuift samen met Gijs Rademaker en Floor Bremer aan. -Harper's Bazaar maakt vanavond hun 'Woman of the Year' bekend. Direct na de uitreiking schuift ze aan! -Roberta Pagnier, Robèrt van Beckhoven en Hidde de Brabander met een ode aan vergeten...
1:03:37

Seizoen 10, Aflevering 12

11 x
Met in deze uitzending: -Nog acht dagen tot de verkiezingen. Frans Timmermans, Gijs Rademaker en Wouter de Winther zijn te gast. -Dierenvriend Floris Göbel is helemaal op zijn plek op het onbewoonde eiland in Expeditie Robinson. Vanavond vertelt hij welke dieren hij heeft gespot in Maleisië. -Jelka en Martijn Krabbé over ...
1:07:29

Seizoen 10, Aflevering 11

7 x
Met in deze uitzending: -Pieter Omtzigt, Gijs Rademaker en Joost Vullings over de populariteit van NSC in de peilingen. -Teun van de Keuken en Yvette van Boven over het beste kookboek aller tijden. -Kelly en Royce de Vries, Monic Hendrickx en Chris Peters over Een Moord Kost Meer Levens, de verfilming van het gelijknamige ...
1:02:31

Seizoen 10, Aflevering 10

7 x
Met in deze uitzending: -Elodie Verweij en Wouter de Winther praten ons bij over de politieke week. -Tim de Wit, Inge de Bruijn en William Rutten over de documentaire over Robbie Williams. -Davina Michelle treedt op. -Marc-Marie Huijbregts geeft zijn blik op de week.
Archief