Bijbelen Met Sterren

Laatste aflevering
Bijbelen Met Sterren

BN'ers Lenny Kuhr, Teun Kapitein en Berget Lewis gaan met dominee Anne-Meta Kobes in gesprek over het verhaal van Jezus en de verzoeking in de woestijn. Bastiaan Ragas komt naar de villa en verzorgt een speciaal optreden.

Bijbelen Met Sterren gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
Lenny Kuhr vertelt aan dominee Anne-Meta Kobes over het Jodendom als haar bron van inspiratie. Met de BN'ers in de villa, Teun Kapitein en Berget Lewis, praten ze door over Pinksteren, het feest van inspiratie. En natuurlijk wordt er dit keer ook gezongen.
Dominee Anne-Meta Kobes bespreekt met Urker kapper Teun Kapitein (Teun Föhn) en de andere BN'ers in de villa bekende Bijbelverhalen. Wat betekenen de verhalen over de verloren zoon en over Jezus die over het water loopt voor de gasten en voor Teun in het bijzonder?
Dominee Anne-Meta Kobes gaat in de villa in gesprek met Lenny Kuhr, Berget Lewis en Teun Kapitein over het Bijbelverhaal van Hemelvaart. Voor Berget Lewis neemt zij een bijzondere psalm mee.
Seizoen 1
Er is een mystery guest onderweg naar de feestelijke borrel in de tuin van de villa, waar inmiddels een bijzondere band is ontstaan tussen de deelnemers van deze unieke Bijbelclub.
Archief