Brainstorm

Seizoen 1
23:00

Seizoen 1, Aflevering 11

4,0 1 x
Deze terugblik gaat helemaal over angst: Hoe reageer je als je je dood schrikt? Waarom zie je in het pikkedonker soms spoken en helpt handen vasthouden tegen angst? Dat en nog veel meer.
23:14

Seizoen 1, Aflevering 10 - Special

4,0 0 x
Alles over hersenen en de ruimtevaart met astronaut André Kuipers. Kan je hersenen invriezen voor lange ruimtereizen? Welke vormen van duizeligheid zijn er en hoe kan je in de ruimte toch iets eten dat je brein vies vindt? Dat en nog veel meer.
23:01

Seizoen 1, Aflevering 9

3,0 2 x
Hoe krijg je een supergeheugen? Helpt handen vasthouden tegen angst? Wat doet Evita Mac-nack van het Jeugdjournaal om de braindrone zo lang mogelijk te laten vliegen? Dat en nog veel meer.
22:46

Seizoen 1, Aflevering 8

4,0 0 x
Wordt je gehoor echt beter als je niet kunt zien? Is koppen slecht voor je hersenen? Kun je jezelf aantrekkelijker maken? En wat doet presentatrice Stephanie van Eer om de braindrone zo lang mogelijk te laten vliegen? Dat en nog veel meer.
22:47

Seizoen 1, Aflevering 7

3,0 1 x
Kunnen jongens beter navigeren dan meiden? Waarom roepen geuren zoveel emoties op? Wat gebeurt er in je brein als je doodgaat en wat doet DJ Pieter Gabriel om de braindrone zo lang mogelijk te laten vliegen? Dat en nog veel meer.
22:56

Seizoen 1, Aflevering 6

3,0 1 x
Zit pijn alleen in je brein? Waarom zie je in het pikkedonker soms spoken? Bepaalt je brein of je maag of je te veel eet en wat doet de Zandtovenaar om de braindrone zo lang mogelijk te laten vliegen? Dat en nog veel meer.
22:48

Seizoen 1, Aflevering 5

4,0 1 x
Kunnen je hersenen meerdere dingen tegelijk doen? Waarom haat ons brein sommige geluiden en wat doet StukTV Thomas om de braindrone zo lang mogelijk te laten vliegen? Dat en nog veel meer.
23:14

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 0 x
Heb je twee ogen nodig om diepte te kunnen zien en wat doet presentator Edson da Graça om de braindrone zo lang mogelijk te laten vliegen? Dat en nog veel meer.
22:54

Seizoen 1, Aflevering 3

4,0 1 x
Kunnen je hersenen een leugenaar herkennen? Waarom doe je soms dingen die je niet wilt en wat doet presentator Rachel om de braindrone zo lang mogelijk te laten vliegen? Dat en nog veel meer.
22:48

Seizoen 1, Aflevering 2

4,0 1 x
Wat doet slaapgebrek met je hersenen? Hoe onthoud je het gezicht van een overvaller en wat doet acteur en YouTuber Niek Roozen om de braindrone zo lang mogelijk te laten vliegen? Dat en nog veel meer.
Archief