Brainstorm

Brainstorm gemist?

Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 11

3,0 3 x
Wat doet muziek met lichamelijke prestaties? Waarom zijn games eigenlijk zo verslavend? Hoe snel kunnen je hersenen lezen? Wie wint de Brain Train Challenge? Misschien presentator Tim Senders? Dat en nog veel meer. Met presentator en testpiloot Janouk Kelderman en hersenwetenschapper Job van den Hurk also known as the Prof.

Seizoen 3, Aflevering 12

4,0 4 x
Terugblik met de meest spectaculaire hersenonderzoeken van het afgelopen seizoen.

Seizoen 3, Aflevering 10

3,0 1 x
Ga je door gamen beter of slechter nadenken? Hoe gaat je brein om met een complottheorie? Wat is een brainfreeze eigenlijk? En wat doet Thomas van Luyn om zich te concentreren? Dat en nog veel meer.

Seizoen 3, Aflevering 9

3,0 1 x
Waarom houdt je brein niet van poepen op vakantie? Wat is de invloed van strenge ogen die naar je kijken? Wanneer schrik je harder, als je bang bent? Of als je vrolijk bent? En wat doet presentator Romy Ruitenbeek om zich te concentreren? Dat en nog veel meer.

Seizoen 3, Aflevering 7

4,0 2 x
Waar smaken hersenen eigenlijk naar? Kun je beter schrijven of typen om iets te onthouden? Wat is beter voor je prestaties, stilte of herrie? En wat doet presentator Jurre Geluk om zich te concentreren? Dat en nog veel meer.

Seizoen 3, Aflevering 6

4,0 0 x
Waarom trapt je brein zo makkelijk in een illusie? Wat doe je als er voor je neus een ongeluk gebeurt? Waarom doe je soms dingen tegen je zin in? En wat doet YouTuber Marije Zuurveld om zich te concentreren? Dat en nog veel meer.

Seizoen 3, Aflevering 5

4,0 3 x
Huilen van verdriet of huilen van pijn, hoe weet je brein welke tranen er nodig zijn? Kan je met je hersenen je pijngrens verleggen? Leidt samenwerken tot betere prestaties? En wat doet presentator Eva Cleven om zich te concentreren? Dat en nog veel meer.

Seizoen 3, Aflevering 8

3,0 1 x
Wat moet je eten voor een gezond brein? Helpt het om je boosheid eruit te rammen? Kan je iemand een ziekte aanpraten? En wat doet Ridder van Kooten om zich te concentreren? Dat en nog veel meer.

Seizoen 3, Aflevering 4

3,0 3 x
Waarom zie je niet dat in film zoveel nep is? Hoe kan je brein een filmverhaal snappen, terwijl je het meeste helemaal niet ziet? Wat doet Goochelaar en Comedian Steven Kazàn om zich te concentreren? En welk effect heeft kotsen in films op je hersenen? Dat en nog veel meer. Met presentator en testpiloot Janouk Kelderman en...

Seizoen 3, Aflevering 3

3,0 0 x
Wat doet een levensbedreigende situatie met je tijdsbesef? Zijn we allemaal individuen of lijken we toch meer op schapen? Kun je sfeer in een ruimte aanvoelen? En wat doet multitalent Nienke Plas om zich te concentreren? Dat en nog veel meer.
Archief