Brainstorm

Brainstorm gemist?

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 10

3,0 0 x
Wordt je hoofd zwaarder als je moet nadenken? Wat is de invloed van water op je hersenen? Waarom houdt ons brein niet van hoodies? En wat doet presentator Remy Hogenboom om de Braindrone zo lang mogelijk te laten vliegen? Dat en nog veel meer.

Seizoen 2, Aflevering 9

3,0 2 x
Waarom is pure verveling zo pijnlijk? Hoe zit het eigenlijk met pijn en je brein? Wat hebben je hersenen liever: wortels of chips? En wat doet boswachter Tim om de Braindrone zo lang mogelijk te laten vliegen? Dat en nog veel meer.

Seizoen 2, Aflevering 8

4,0 1 x
Wat is claustrofobie eigenlijk? Waarom vertrouwt je brein de ene persoon wel maar de andere niet? Is de straling van je mobiel gevaarlijk voor je hersenen? En wat doet zangeres en presentator Anne Appelo om de Braindrone zo lang mogelijk te laten vliegen? Dat en nog veel meer.

Seizoen 2, Aflevering 7

4,0 2 x
Waarom kun je niet stil blijven zitten als je muziek hoort? Wat gebeurt er in je brein als je nieuwsgierig bent? Hoeveel effect heeft een volle blaas op je hersenen? En wat doet acteur Thorn Roos de Vries om de Braindrone zo lang mogelijk te laten vliegen? Dat en nog veel meer.

Seizoen 2, Aflevering 6

4,0 0 x
Hoe bepaalt je brein wat voor kleur je ziet? Wat is de invloed van honger op je hersenen? Kan je iemands aanwezigheid voelen? En wat doet actrice Bobbie Mulder, van de Regels van Floor, om de Braindrone zo lang mogelijk te laten vliegen? Dat en nog veel meer.

Seizoen 2, Aflevering 5

3,0 2 x
Wat gebeurt er in je hersenen als je last hebt van geheugenverlies? Hoe werkt het autistische superbrein van cabaretier Fabian? Waarom kan je tijd zo verschillend ervaren? En wat doet acteur Willem Voogd om de Braindrone zo lang mogelijk te laten vliegen? Dat en nog veel meer.

Seizoen 2, Aflevering 4

3,0 0 x
Wat doet stress met je geheugen? Zijn je herinneringen te beïnvloeden? Is chocolade goed voor je hersenen? En wat doet presentator Frank Evenblij om de Braindrone zo lang mogelijk te laten vliegen? Dat en nog veel meer.

Seizoen 2, Aflevering 3

3,0 1 x
Wat doen hete pepers met je brein? Durf jij tegen de mening van de groep in te gaan? Waarom kunnen neppillen je prestaties beïnvloeden? En wat doet presentator Tatum Dagelet om de Braindrone zo lang mogelijk te laten vliegen? Dat en nog veel meer.

Seizoen 2, Aflevering 2

3,0 3 x
Waarom blijven sommige liedjes in je kop zitten? Helpt zingen tegen stress? Word je brein door dansen beter of juist slechter? En wat doet danser Vincent Vianen om de Braindrone zo lang mogelijk te laten vliegen? Dat en nog veel meer.

Seizoen 2, Aflevering 1

4,0 1 x
Helpt schelden tegen de pijn? Hoe kan je je angst overwinnen? Waarom herkent je brein gevaar zo snel? En wat doet zangeres Numidia om de Braindrone zo lang mogelijk te laten vliegen? Dat en nog veel meer.
Archief