De Druiventros: D'r Op Of D'r Onder

De Druiventros: D'r Op Of D'r Onder gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 7

3,0 32 x
De hotelfamilie Mutsaers-Zoontjes moet beslissen welk concept in hun restaurant komt. Luisteren ze naar de adviezen van de proefgasten, Julius Jaspers of toch die van huiswaarzegger Martin?

Seizoen 1, Aflevering 6

3,5 25 x
Het is tijd voor het laatste concept: BBQ & Beer. Een samenwerking tussen Janny en haar vader, Ad. Ze willen niet onderdoen voor Rob en trekken alles uit de kast. Welk concept valt het meest in de smaak bij de gasten?

Seizoen 1, Aflevering 5

3,0 62 x
Het d'r op of d'r onder voor het all-you-can-eat-concept van Rob. De pop-upavond van Rob is aanstaande. Kan hij zijn schoonfamilie bewijzen dat hij wel degelijk verstand van zaken heeft en de zaak prima kan runnen? En valt zijn concept goed in de smaak bij de proefgasten?

Seizoen 1, Aflevering 4

3,0 28 x
Het is de beurt aan Rob en zijn all-you-can-eat-concept. Hij kan niet wachten om het eindelijk eens helemaal anders te doen dan zijn schoonfamilie. Julius Jaspers heeft vriend en sterrenchef Ron Blaauw gevraagd om te helpen met de kaart, maar die stuit op weerstand van chef-kok Dennis.

Seizoen 1, Aflevering 3

3,0 22 x
Het d'r op of d'r onder voor het fondueconcept van Mieke. De feestzaal is omgetoverd tot een Zwitsers chalet en vanavond komen de proefgasten. Het lijkt allemaal op rolletjes te lopen, totdat blijkt dat de kaas niet wil smelten. En dan is het lastig fonduen.

Seizoen 1, Aflevering 2

3,0 20 x
De keukenbrigade gaat aan de slag met de kaasfondue. De chef is niet bepaald enthousiast. Frank en Rogier komen langs om het pop-uprestaurant in te richten. En dat is een flinke uitdaging! Moeder Mieke is namelijk al 40 jaar verantwoordelijk voor het interieur en geeft dat niet makkelijk uit handen.

Seizoen 1, Aflevering 1

2,3 35 x
Topchef Julius Jaspers ontmoet de familie Mutsaers-Zoontjes in hun familiehotel. Het zwaar verouderde restaurant is hard toe aan een make-over. Als het restaurant straks weer open mag, moet dit de nieuwe publiekstrekker worden. Maar de meningen over het nieuwe restaurantconcept zijn nogal verdeeld.
Archief