Dit Is Mijn Huis

Laatste aflevering
37:02
Dit Is Mijn Huis
69 x

Seizoen 1, Aflevering 6

Vier personen die allemaal beweren Geert te heten en in een oud schoolgebouw in Eindhoven te wonen. Maar wie spreekt de waarheid? Die vraag legt presentator Kees Tol voor aan het 'dit is mijn huis-panel' bestaande uit Richard Groenendijk, Olcay Gulsen, Klaas van der Eerden en Il...

Seizoen 1
36:55

Seizoen 1, Aflevering 5

42 x
Het panel moet deze week op zoek naar de echte Maaike uit Rotterdam. Zij opent haar deuren voor een rondleiding aan Kees, maar er zijn nog drie dames die beweren Maaike te zijn. Weet het panel de echte Maaike te ontmaskeren? Of trappen ze in de leugens van een van de drie actrices?
36:57

Seizoen 1, Aflevering 4

74 x
Deze week opent Els uit Velp de deuren van haar prachtige, meer dan 100 jaar oude woning. Pikt het panel haar eruit, of trappen ze in de leugens van een van de drie actrices? Als het panel de echte Els aanwijst wint zij een geldbedrag, als ze het mis hebben wint Els helemaal niets.
41:51

Seizoen 1, Aflevering 3

84 x
Vier dames die allemaal beweren Ginny te heten en in een half vrijstaande villa in Wijchen te wonen. Maar wie spreekt de waarheid? Die vraag legt presentator Kees Tol voor aan het 'dit is mijn huis-panel' bestaande uit Richard Groenendijk, Olcay Gulsen, Klaas van der Eerden en Ilse Warringa.
41:50

Seizoen 1, Aflevering 2

60 x
Het panel moet deze week op zoek naar de echte Ed uit Alkmaar. Hij opent zijn deur voor een rondleiding aan Kees, maar er zijn nog drie mannen die beweren Ed te zijn. Weet het panel de echte Ed te ontmaskeren? Of trappen ze in de leugens van een van de drie acteurs?
42:15

Seizoen 1, Aflevering 1

57 x
Kees Tol gaat op bezoek bij vier mensen die allemaal beweren dezelfde persoon te zijn en in hetzelfde huis te wonen. Aan de hand van vier scenes moet het studiopanel - Richard Groenendijk, Olcay Gulsen, Klaas van der Eerden en Ilse Warringa - zien te achterhalen wie de echte huiseigenaar is en welke drie er doen alsof. Dez...
Archief