Dome 16

Laatste aflevering
23:40
Dome 16

Anton is bang dat Emma hem vergeten is. Emma maakt zich zorgen dat Anton haar in de maling heeft genomen. Anton waagt zijn kans en zet alles op het spel.

Dome 16 gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
22:01
Anton en Emma zijn allebei terug in hun eigen zone en zullen elkaar nooit meer zien. En hier zullen ze mee moeten leren leven.
21:46
Er is iets mis in Haven. Een virus is de dome binnengedrongen. Het verspreidt zich en de bewoners raken in paniek. Maar Emma en Anton niet. Ze zijn met andere dingen bezig.
24:50
Anton ontmoet een puberteitsexpert terwijl Frida bevriend raakt met Emma. Ze denkt dat Emma kan doorgaan voor een dome-bewoner, maar ze heeft het mis.
20:59
Gehaat worden is niet zo erg als Anton dacht, maar zijn belofte aan Emma breken is ondraaglijk. Emma is verdwaald in de herfststorm en Anton doet er alles aan om haar te redden.
19:54
Anton keert voor het eerst terug naar school. Maar aangezien de meisjes in zijn klas zich onveilig voelen, wordt het te ingewikkeld om te blijven en gaat hij terug naar huis. Emma is een last voor de groep
28:42
Emma probeert Anton thuis te krijgen in de dome. Ze steelt een motor, maar die haalt het niet tot de bestemming en Anton en Emma stranden op een onbewoonde plek.
23:09
Emma heeft iedereen van wie ze houdt pijn gedaan en probeert dit goed te maken. Anton kan het leven buiten de dome niet aan, maar krijgt hulp uit onverwachte hoek.
24:20
Het bespioneren van naakte meisjes is niet oké, en in de toekomst in de 'dome' al helemaal niet. Anton neemt drastische maatregelen om aan de schaamte te ontsnappen.
19:44
In de toekomst hebben tieners niet langer gratis toegang tot pornografie. Anton doet er alles aan om een borst te zien, maar dat gaat vreselijk mis.
Archief