Doorbakken

Februari 2020
38:00

Anouk, finalisten, André, Robèrt, Janny én Jon van Eerd te gast

3,0 17 x
Irene Moors blikt samen met onder anderen Janny van der Heijden en Jon van Eerd terug op de spannende finale van afgelopen zondag.
40:00

Samantha Steenwijk, Paul Rem, thuisbakker Pauline en meer

3,0 20 x
Irene Moors ontvangt onder meer Samatha Steenwijk en Paleis Het Loo-conservator Paul Rem. In de keuken staat Jeroen Goossens, de patissier die 18 jaar geleden de bruidstaart voor Willlem-Alexander en Máxima maakte. Janny en Robèrt duiken in het 'Haags' Hopje.
Januari 2020
46:00

Lucille Werner, Gregory Sedoc, thuisbakker Aline en meer

4,0 36 x
Irene Moors ontvangt onder meer Lucille Werner en Gregory Sedoc. Janny en Robèrt gaan op zoek naar het recept van de appeltaart van de oma van Maarten van Rossem.
21:00

Anniko van Santen, Willemijn Verkaik en thuisbakker Arjen

4,0 18 x
Irene Moors ontvangt Anniko van Santen en Willemijn Verkaik. Robèrt gaat langs bij thuisbakker Arjen uit Heel Holland Bakt om meringue te maken.
45:00

Domien Verschuuren, Iris Frederix, thuisbakker Jeroen en meer

1,5 38 x
Met haar gasten blikt Irene Moors terug op aflevering vijf van Heel Holland Bakt, waarin het thema afgelopen zondag Holland was. Deze week dient het Openluchtmuseum in Arnhem als Doorbakken-decor.
45:00

Helga van Leur, Sinan Can en Angélique Schmeinck

4,0 18 x
Met haar gasten blikt Irene Moors terug op aflevering 4 van Heel Holland Bakt, waarin het thema afgelopen zondag Fris & fruitig was. Deze week dient de dierentuin in Rhenen als Doorbakken-decor; de plek waar ruim 280 kilogram fruit per dag gegeten wordt.
45:00

Frédérique Spigt, Richard Groenendijk en Hidde de Brabander te gast

4,0 36 x
Irene Moors blikt vanuit Rotterdam terug op de afgelopen Heel Holland Bakt-aflevering. Te gast zijn Frédérique Spigt, Richard Groenendijk en Hidde de Brabander.
December 2019
41:00

Remco Veldhuis & Francis van Broekhuizen maken broodster

3,0 22 x
Irene Moors blikt vanuit een kerstig Spoorwegmuseum terug op de afgelopen Heel Holland Bakt-aflevering. Te gast zijn Remco Veldhuis, Francis van Broekhuizen en Peter Remmelzwaal.
Archief