Eus' Boekenclub

Seizoen 1
25:41

Seizoen 1, Aflevering 5

4,0 8 x
Met schrijver Adriaan van Dis, een leesclub bestaande uit Celine Huijsmans en Herman Pleij, poëzie van Radna Fabias, een debat over schrijvers aan talkshowtafels en een verzamelaar van een bijzondere boekencollectie.
24:59

Seizoen 1, Aflevering 4

2,0 12 x
Met schrijver Rutger Bregman, een leesclub bestaande uit Maarten van Rossem en Sterre Koning, poëzie van Bart Moeyaert, een debat over de vraag of er een tekort is aan vrouwelijke schrijvers op leeslijsten van middelbare scholen en een verzamelaar van een bijzondere boekencollectie.
25:14

Seizoen 1, Aflevering 3

3,0 8 x
Met schrijfster Lize Spit, een leesclub bestaande uit Lisette Wellens en Frits Barend, poëzie van Ester Naomi Perquin, een debat over sterren bij boekrecensies en een verzamelaar van een bijzondere boekencollectie.
25:08

Seizoen 1, Aflevering 2

3,0 3 x
Met schrijfster Simone van der Vlugt, een leesclub bestaande uit Karin Bloemen en Bart Vriends, poëzie van Iduna Paalman, een debat over BN'ers die kinderboeken schrijven en een verzamelaar van een bijzondere boekencollectie.
24:52

Seizoen 1, Aflevering 1

3,0 10 x
Met schrijver Peter Buwalda, een leesclub bestaande uit Willie Wartaal en Yvette van Boven, poëzie van Ellen Deckwitz, een debat over culturele toe-eigening in de literatuur en een verzamelaar van een bijzondere boekencollectie.
Archief