Eus' Boekenclub

Eus' Boekenclub gemist?

Seizoen 4

NieuwSeizoen 4, Aflevering 8 - Marente de Moor

3,0 3 x
Met schrijver Marente de Moor, een leesclub bestaande uit Catherine Keyl en Ruben Hein, poëzie van Daniëlle Zawadi en een persoonlijk gesprek over literatuur met Dennis Wiersma, minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs.

Seizoen 4, Aflevering 7 - Roxane van Iperen

4,0 6 x
Met schrijver Roxane van Iperen, een leesclub bestaande uit Clarice Gargard en Marino Pusic, poëzie van Tjitske Jansen, een persoonlijk gesprek over literatuur met Franc Weerwind, minister voor Rechtsbescherming.

Seizoen 4, Aflevering 6 - René Appel

3,0 12 x
Met schrijver René Appel, een heuse leesclub bestaande uit presentator Marije Knevel en vlogger Gabs Wildebras, poëzie van Anna Enquist en een persoonlijk gesprek over literatuur met Laurens Dassen, fractievoorzitter van Volt.

Seizoen 4, Aflevering 5 - Alex Boogers

3,0 6 x
Met schrijver Alex Boogers, een heuse leesclub bestaande uit radiopresentator Jet Berkhout en culinair presentator Ad Visser, poëzie van Idwer de la Parra en een persoonlijk gesprek over literatuur met Karien van Gennip, minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Seizoen 4, Aflevering 4 - Yorick Goldewijk

4,5 18 x
Özcan Akyol stelt het boek centraal, samen met huisband Lakshmi. Met schrijver Yorick Goldewijk, een heuse leesclub bestaande uit presentator Iris van Lunenburg en culinair journalist Joël Broekaert, poëzie van Dean Bowen en een persoonlijk gesprek over literatuur met Sophie Hermans, fractievoorzitter van de VVD.

Seizoen 4, Aflevering 3 - Laura van der Haar

3,0 8 x
Özcan Akyol stelt het boek centraal, samen met huisband Lakshmi. Met schrijver Laura van der Haar, een heuse leesclub bestaande uit acteur Meral Polat en opiniepeiler Gijs Rademaker, poëzie van Micha Hamel en een persoonlijk gesprek over literatuur met Lilian Marijnissen, fractievoorzitter van de SP.

Seizoen 4, Aflevering 2 - Marion Bloem

4,0 7 x
Özcan Akyol stelt het boek centraal, samen met huisband Lakshmi. Met schrijver Marion Bloem, een heuse leesclub bestaande uit klinisch-psycholoog Iva Bicanic en muzikant Lucky Fonz III, poëzie van Joost Oomen en een persoonlijk gesprek over literatuur met Pieter Heerma, fractievoorzitter van het CDA.

Seizoen 4, Aflevering 1 - Gijs Wilbrink

3,0 6 x
Met schrijver Gijs Wilbrink, een leesclub bestaande uit presentator Tatum Dagelet en documentairemaker Sinan Can, poëzie van Erik Jan Harmens, een persoonlijk gesprek over literatuur met Gunay Uslu, staatssecretaris Cultuur en Media en een bijzondere boekenverzameling van Henk Brassien.
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 5 - P.F. Thomése

3,0 9 x
Met schrijver P.F. Thomése, een heuse leesclub bestaande uit journalist Clairy Polak en cabaretier Alex Ploeg, po¬ëzie van Babs Gons, een persoonlijk gesprek over literatuur met burgemeester Theo Weterings (Tilburg) en een verzamelaar van een bijzondere boekencollectie.

Seizoen 3, Aflevering 4 - Susan Smit

3,5 19 x
Met schrijver Susan Smit, een heuse leesclub bestaande uit actrice Susan Radder en presentator Kefah Allush, poëzie van Tsead Bruinja, een persoonlijk gesprek over literatuur met burgemeester Daan Prevoo (Valkenburg) en een verzamelaar van een bijzondere boekencollectie.
Archief