Grillmasters

Grillmasters gemist?

2017
41:57

Aflevering 8

4,0 72 x
De overgebleven drie koppels strijden in de finale om de titel. De koppels gaan tot het uiterste om het beste gerecht van de dag te serveren. Op het menu staan pulled pork, kip, spareribs en beef-ribs.
42:16

Aflevering 7

3,0 28 x
Er zijn nog vier koppels in de race. Vandaag staat er hele kip op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de burger als beste klaar te maken. Het verliezende koppel moet het strijdtoneel verlaten.
42:20

Aflevering 6

3,0 24 x
Er zijn nog vijf koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er varkenshaas, kippenbout en lamskarbonade op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om de kipsatéspies met groente als beste klaar te maken op een minibarbecue. Het verliezende...
41:41

Aflevering 5

3,0 32 x
Er zijn nog zes koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er forel op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de hot & spicy worst als beste klaar te maken. Het verliezende koppel moet het strijdtoneel verlaten.
42:08

Aflevering 4

3,0 34 x
Er zijn nog zeven koppels in de race voor de titel. Vandaag staat de Black Angus-burger op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue het kiphaasstokje als beste klaar te maken. Het verliezende koppel moet het strijdtoneel v...
41:48

Aflevering 3

4,0 36 x
Er zijn nog acht koppels in de race voor de titel. Vandaag staat zalm op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de chipolataworst als beste klaar te maken. Het verliezende koppel moet het strijdtoneel verlaten.
41:58

Aflevering 2

3,0 39 x
Er zijn nog negen koppels in de race voor de titel. Vandaag staat ribeye op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de varkenssaté als beste klaar te maken. Het verliezende koppel moet het strijdtoneel verlaten.
40:46

Aflevering 1

4,0 83 x
Vandaag staat lamsrack op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de speciale groente als beste klaar te maken. Het verliezende koppel moet het strijdtoneel verlaten.
Afleveringen 2016
41:57

Aflevering 8

3,0 136 x
De overgebleven drie koppels strijden in de finale om de titel. De koppels gaan tot het uiterste om het beste gerecht van de dag te serveren. Op het menu staan pulled pork, kip, spareribs en beef-ribs.
Archief