Harbour Force: Sydney

Laatste aflevering
43:01
Harbour Force: Sydney

Hevig onweer dreigt de nieuwjaarsvieringen in Sydney te verpesten. Een marinepiloot doet een gedurfde poging om op een containerschip te landen.

Harbour Force: Sydney gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
43:21
De bemanning haast zich om een enorme hijskraan af te leveren tijdens een hevige storm. Een reddingsteam op zee zoekt naar een vermiste kajakker langs de rotsachtige kustlijn van Sydney.
43:20
Het grootste oorlogsschip van de Australische marine kampt met motorproblemen. Het leven van een jong meisje is in gevaar na een ernstig incident met pijlstaartroggen.
43:20
Paramedici proberen een ernstig gewond bemanningslid te redden van een varende olietanker. Een kapitein is op missie om 's werelds grootste kroonluchter te leveren.
Een onderwaterbouwteam moet snel de pier vervangen, voordat een onweersbui Sydney treft. Een officier wordt ingeschakeld om een zinkend schip te onderzoeken.
43:22
Beambten van de havenveiligheid hebben hun handel vol met de onhandelbare drukte tijdens het grootste feest van het jaar in de haven. Een helikopterploeg zoekt naar een vermiste surfer.
Vaarwachters proberen een ongeval op hoge snelheid te voorkomen. Een reddingsteam wordt eropuit gestuurd om vijf mensen te redden die betrokken zijn bij een bootongeluk.
43:21
Vissersagenten gaan undercover om illegale stropers op te pakken. Om te voorkomen dat illegale drugs in de verkeerde hand terechtkomen, gaat de politie het water op.
Verlopen
Beginnend buitengewoon agent Molly jaagt op dodelijke stierhaaien in de haven. Een duikteam bestaande uit een vader en een zoon haasten zich om de veiligheidsnetten te vervangen.
43:21
Verlopen
Een zwaar schip wordt door de ondiepste delen van de haven van Sydney geloodst. Boven op de Opera van Sydney worden dringende onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd.
Archief