Het Perfecte Plaatje In Argentinië

Seizoen 1
1:03:25

Seizoen 1, Aflevering 6

30 x
De drie finalisten verblijven op een prachtige Argentijnse boerderij waar ze twee finaleshoots voorgeschoteld krijgen. Met een fashionshoot en een documentaireshoot waarbij ze de originele gauchocultuur vastleggen, moeten ze de jury zien te overtuigen. Wie is de beste fotograaf en gaat met de winst naar huis?
1:00:55

Seizoen 1, Aflevering 5

24 x
De fotografen krijgen eindelijk hun tangoshoot. Verder reizen ze af naar de pampas, de grasvlaktes van Argentinië. Daar doen ze diep in de nacht een lightpainting-shoot, waarbij de spanning hoog op loopt.
1:02:55

Seizoen 1, Aflevering 4

24 x
Het is erop of eronder voor de fotografen. Dus dat betekent dat niets te gek is in een absurdistische shoot. Verder trekken de fotografen alles uit de kast met een selfie als internationale ster in een hotel.
1:03:17

Seizoen 1, Aflevering 3

39 x
De fotografen duiken voor een macroshoot wel heel dicht op hun onderwerp en reizen voor een staatsieportret af naar een Argentijns paleis.
1:04:02

Seizoen 1, Aflevering 2

73 x
De fotografen gaan op zoek naar de echte Argentijnse voetbalpassie. Verder wordt het wel heel warm in Buenos Aires, want er staat een gemaskerde naaktshoot op het programma.
1:04:18

Seizoen 1, Aflevering 1

60 x
De fotografen komen aan in de bruisende hoofdstad Buenos Aires en worden bij hun eerste shoot gelijk de straat opgestuurd. Tijd voor een kleine siësta is er niet, want daarna duiken ze gelijk de studio in voor een shiny juwelenshoot. Wie schiet de beste foto's en mag blijven? En voor wie ligt er een retourticket Amsterdam ...
Archief