Het Spaanse Dorp Zarra

Laatste aflevering
1:02:31
Het Spaanse Dorp Zarra

Het is tijd voor de finale. Alle inwoners van Zarra zijn uitgenodigd om vandaag naar het plein te komen en te stemmen op hun favoriete stel. Er staat heel wat op het spel, want de winnaar wordt eigenaar van Casa el Premio.

Het Spaanse Dorp Zarra gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
1:02:17
Afgelopen weken is er keihard gewerkt in het klushuis en de laatste loodjes wegen het zwaarst. De overgebleven koppels hebben nog maar een paar dagen voordat ze El Premio moeten opleveren. Er zal een speciale jury langskomen om het eindresultaat te beoordelen en één stel uit te roepen tot winnaars van de laatste dorpsopdra...
1:02:07
Raymond en Bianca hebben met de burgemeester afgesproken dat ze de andere stellen zelf informeren over hun drastische besluit. Verder horen de stellen van de dorpsraad wie het beste straatfestival heeft georganiseerd en duizend euro verdient.
1:03:11
Raymond is woedend over de staat van Casa El Premio en neemt een drastisch besluit. De derde dorpsopdracht staat voor de deur. Jaap en Jochem hebben met Gay Zarra Zarra een duidelijk thema aan hun feest gegeven. Matthew en Sabrina kiezen voor vermaak met hét symbool van Spanje: de stier en een open bar.
1:02:06
Dorpsraadleden Rosane en Raúl komen onverwachts kijken bij Casa el Premio en zijn in shock nu ze zien dat er door een van de stellen wel heel weinig is gedaan. Jaap en Jochem hebben via via een Nederlandse makelaar leren kennen en zij heeft mogelijk het perfecte huis voor de mannen in de verkoop.
1:02:30
De slechte sfeer tussen Sabrina en Matthew en Raymond en Bianca blijft Jaap en Jochem dwars zitten. Daarom besluiten ze langs te gaan bij het kunstenaarsstel om te proberen te bemiddelen. Het is een belangrijke dag voor Matthew en Sabrina, want zoon Lenny komt aan op het vliegveld van Valencia.
1:02:00
Zoals iedere ochtend zijn Matthew en Sabrina alweer vroeg aan het werk. In het buurthuis van Zarra wordt een keer per maand een gezellige bingo georganiseerd. En dat lijkt Melissa en Bianca een uitgelezen kans om te integreren met de bewoners van het dorp. Raymond en Bianca storten zich op de kunstroute die ze willen organ...
1:03:01
Jaap en Jochem hebben een afspraak bij de lokale tatoeëerder. Ze willen allebei een hele persoonlijke tattoo laten zetten. Melissa en Raymond beheren het verbouwbudget van Casa el Premio, maar Raymond twijfelt of hij nog wel zin heeft in het penningmeesterschap vanwege de moeizame relatie met Matthew en Sabrina.
1:02:21
Alle stellen hebben van de dorpsraad de opdracht gekregen om een reclamebord voor hun toekomstige bedrijf in Zarra te maken. De afgelopen dagen hebben de stellen hard gewerkt om de dorpsopdracht uit te voeren. Na de grote ruzie van een paar dagen geleden gaan Matthew en Sabrina bij Raymond en Bianca langs om de lucht te kl...
1:03:29
De pas verkozen penningmeesters Melissa en Raymond hebben zich opgeworpen om het verbouwplan van de stellen te presenteren aan de burgemeester. Alle stellen zijn in het huis van Matthew en Sabrina samengekomen om de verbouwplannen nog eens goed door te spreken. Een vergadering loopt volledig uit de hand.
1:01:31
Vier stellen verlaten Nederland om het Spaanse dorp Zarra nieuw leven in te blazen. Ze moeten samenwerken om een pand te verbouwen tot droomhuis. De dorpsbewoners beslissen aan het eind wie het best integreert en hiermee ook winnaar wordt van het huis El Premio.
Archief