Humberto

Humberto gemist?

Seizoen 6
1:04:28

NieuwSeizoen 6, Aflevering 30

4,0 7 x
Dagelijkse talkshow waarin Humberto Tan op geheel eigen en vertrouwde wijze het gesprek van de dag voert. Humberto behandelt de actualiteit en er is ruimte voor livemuziek en een scala aan boeiende onderwerpen.
1:03:18

NieuwSeizoen 6, Aflevering 29

4,0 6 x
Met in deze uitzending: -Jermaine Ellenkamp over de schietpartijen in Rotterdam. -De wolf: steeds vaker laat hij zich in Nederland zien. Trudy van den Hardenberg, Harold Zoet en Leo Linnartz reageren. -Melanie During over haar boek: De Laatste Lente Van De Dinosauriërs. -KANE treedt op.
1:07:11

NieuwSeizoen 6, Aflevering 28

4,0 4 x
Met in deze uitzending: -Saskia Belleman en Peter Plasman over de vervolging van Marco Borsato voor ontucht. -Anna Gimbrere en Jim Jansen over de meest bijzondere wetenschapsnieuwtjes van de maand. -De Belgische zangeres Mentissa treedt op met haar nummer Mamma Mia. -Atlete Dafne Schippers zet een punt achter haar loopbaan...
1:04:46

NieuwSeizoen 6, Aflevering 27

3,0 8 x
Met in deze uitzending: -Marcel Levi over de stijgende zorgpremies. -Elodie Verweij over de kandidatenlijst van Nieuw Sociaal Contract. -Psychiaters Menno Oosterhoff en Kit Vanmechelen over euthanasie bij psychisch lijden. -Metejoor treedt op. -Hans Klok over zijn biografie.
1:07:55

NieuwSeizoen 6, Aflevering 26

4,0 5 x
Met in deze uitzending: -Rechtbankverslaggever Saskia Belleman over de dood van Yvon K., verdachte in de gifmoordzaak. -Frits Barend over de problemen bij Ajax. -Shane Kluivert tekent profcontract bij FC Barcelona. -Dinand en Dennis van Kane over hun documentaire. -Eddy van der Ley verdwaalde in de Sahara en schreef daar e...
1:05:18

Seizoen 6, Aflevering 25

3,0 7 x
Met in deze uitzending: -Techjournaliste Vivianne Bendermacher en psycholoog Thijs Launspach over verslavende social media en mogelijke wetgeving. -Anne de Clercq maakte een documentaire over acteur Bilal Wahib. -Noa Vahle, Jurre Geluk en Monica Geuze zijn genomineerd voor de Televizier-Ring Talent 2023.
1:15:14

Seizoen 6, Aflevering 24

3,0 2 x
Met in deze uitzending: -Kijkcijferanalist Tina Nijkamp, actrice Susan Radder en B&B Vol Liefde-deelnemer Olof over de genomineerden van de Gouden Televizier-Ring. -Mona Keijzer en Joost Vullings over de Algemene Politieke Beschouwingen. -Patrick Buch over zijn Napoleon-verzameling. -Duncan Laurence over zijn nieuwe album.
1:11:04

Seizoen 6, Aflevering 23

3,0 4 x
Met in deze uitzending: -De Algemene Politieke Beschouwingen. Farid Azarkan, Floor Bremer en Joost Vullings bespreken de opmerkelijkste momenten. -Tim de Wit over de beschuldigingen van seksueel wangedrag aan het adres van komiek Russell Brand. -Bekendmaking van de drie genomineerden voor de Televizier-Ring Impact Award.
Binnenkort terug te kijken
1:30:00

Seizoen 6, Aflevering 30

Verwacht op
Dagelijkse talkshow waarin Humberto Tan op geheel eigen en vertrouwde wijze het gesprek van de dag voert. Humberto behandelt de actualiteit en er is ruimte voor livemuziek en...
1:25:00

Seizoen 6, Aflevering 30

Verwacht op
Dagelijkse talkshow waarin Humberto Tan op geheel eigen en vertrouwde wijze het gesprek van de dag voert. Humberto behandelt de actualiteit en er is ruimte voor livemuziek en...
Archief