Kasteelvrouwe Emmy

Kasteelvrouwe Emmy gemist?

Seizoen 1
40:09

Seizoen 1, Aflevering 8

3,0 32 x
Het is koud en vochtig in het kasteel. Met een houtkacheltje probeert Emmy het warm te krijgen. Gelukkig zijn de vaklui terug om de restauratie van het dak voort te zetten. Emmy kan niet wachten om te proosten op haar nieuwe dak. Maar de hamvraag is: wanneer wordt het project eindelijk afgerond?
40:36

Seizoen 1, Aflevering 7 - Van de regen in de drup

3,0 34 x
Nu Rutger terug naar Nederland is, moet Emmy alles alleen regelen. Ondertussen gaan de werkzaamheden aan het dak door; de dakpannen en goten worden verwijderd. Maar dan stuiten de bouwvakkers op tegenvallers.
40:02

Seizoen 1, Aflevering 6 - Hond is zoek

3,0 31 x
De financiering van het nieuwe dak is weliswaar nog niet rond, toch komen de steigerbouwers naar het kasteel. Maar eerst wil Emmy zelf het nodige sloopwerk verrichten, dat scheelt immers in de kosten. Rutger kan ondertussen ook niet stil blijven zitten.
39:59

Seizoen 1, Aflevering 5 - Donkere wolken

4,0 8 x
Donkere wolken pakken zich samen: het paradijsje van Emmy wordt bedreigd. Is het tij nog te keren? Ondertussen wordt de moestuin, die overwoekerd is door onkruid, door de vrijwilligers onder handen genomen. Is er nog hoop?
39:48

Seizoen 1, Aflevering 4 - Vriendeninvasie

3,0 31 x
Vrienden van Rutger komen logeren en nemen het hele kasteel over. Kunnen Emmy en Rutger deze invasie wel aan? Verder een schilderworkshop, een moestuin die zijn eigen leven gaat leiden én onverwacht bezoek.
39:30

Seizoen 1, Aflevering 3 - Kasteeldromen en -nachtmerries

4,0 29 x
De zomer is in aantocht en Emmy en Rutger genieten volop van het kasteelleven. Rutger herstelt goed van zijn knieoperatie en wordt steeds mobieler. En dat komt Emmy goed van pas; er is namelijk werk aan de winkel.
40:10

Seizoen 1, Aflevering 2 - Vintage schatten en nieuwe gadgets

4,0 34 x
Rutger is gearriveerd in Frankrijk en wordt meteen met allerlei gebreken aan het kasteel geconfronteerd. Emmy besluit om haar baan in Nederland definitief op te zeggen.
40:33

Seizoen 1, Aflevering 1 - Herenigd in Frankrijk

4,0 61 x
Emmy leeft van dag tot dag. In drie jaar tijd heeft ze twee kamers opgeknapt voor betalende gasten. Hiermee hoopt ze de restauratie van het kasteel verder te kunnen bekostigen. Maar dat schiet nog niet erg op.
Archief