Kasteelvrouwe Emmy

Kasteelvrouwe Emmy gemist?

Seizoen 2
40:35

Seizoen 2, Aflevering 2 - Netwerken is een kunst

4,0 49 x
Er zijn genoeg klussen die gedaan moeten worden op Emmy's chateau. Emmy is niet alleen op haar landgoed, ze heeft een paar kennissen gestrikt die haar komen helpen in de tuin. En na vijf maanden arriveert Rutger voor het eerst weer in Frankrijk. Samen met Rutger en de vrijwilligers bezoekt Emmy een oude watermolen, waar no...
40:38

Seizoen 2, Aflevering 1 - Na regen komt zonneschijn

4,0 62 x
Net toen het nieuwe dak klaar was en Emmy eindelijk gasten in het kasteel kon ontvangen, sloeg het noodlot toe. Haar zoon Wisse kreeg een ernstig motorongeluk. Lange tijd week Emmy niet van zijn zijde in het ziekenhuis. Nu het beter gaat met Wisse, is er weer ruimte om het kasteel verder onder handen te nemen. En daarbij i...
40:59

Seizoen 2, Aflevering 3 - Droom wordt werkelijkheid

4,0 45 x
Emmy maakt zich zorgen over de zwangerschap van hond Jula en gaat naar de dierenarts. Daar krijgt ze onverwacht nieuws. Er staan nieuwe gasten op de stoep en de schuur moet omgetoverd worden tot balzaal. Want Emmy gaat eindelijk haar droom-evenement beleven; een gekostumeerd bal in de stijl van Napoleon en Joséphine. Maar ...
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 8

3,5 6 x
Het is koud en vochtig in het kasteel. Met een houtkacheltje probeert Emmy het warm te krijgen. Gelukkig zijn de vaklui terug om de restauratie van het dak voort te zetten. Emmy kan niet wachten om te proosten op haar nieuwe dak. Maar de hamvraag is: wanneer wordt het project eindelijk afgerond?

Seizoen 1, Aflevering 7 - Van de regen in de drup

3,0 2 x
Nu Rutger terug is naar Nederland moet Emmy alles alleen regelen. Ondertussen gaan de werkzaamheden aan het dak door; de dakpannen en goten worden verwijderd. Maar dan stuiten de bouwvakkers op tegenvallers.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Hond is zoek

3,0 3 x
De financiering van het nieuwe dak is weliswaar nog niet rond, toch komen de steigerbouwers naar het kasteel. Maar eerst wil Emmy zelf het nodige sloopwerk verrichten, dat scheelt immers in de kosten. Rutger kan ondertussen ook niet stil blijven zitten.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Donkere wolken

4,0 4 x
Donkere wolken pakken zich samen: het paradijsje van Emmy wordt bedreigd. Is het tij nog te keren? Ondertussen wordt de moestuin, die overwoekerd is door onkruid, door de vrijwilligers onder handen genomen. Is er nog hoop?

Seizoen 1, Aflevering 4 - Vriendeninvasie

3,0 2 x
Vrienden van Rutger komen logeren en nemen het hele kasteel over. Kunnen Emmy en Rutger deze invasie wel aan? Verder: een schilderworkshop, een moestuin die zijn eigen leven gaat leiden én onverwacht bezoek.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Kasteeldromen en -nachtmerries

4,0 1 x
De zomer is in aantocht en Emmy en Rutger genieten volop van het kasteelleven. Rutger herstelt goed van zijn knieoperatie en wordt steeds mobieler. En dat komt Emmy goed van pas; er is namelijk werk aan de winkel.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Vintage schatten en nieuwe gadgets

4,0 7 x
Rutger is gearriveerd in Frankrijk en wordt gelijk met allerlei gebreken aan het kasteel geconfronteerd. Emmy besluit om haar baan in Nederland definitief op te zeggen.
Archief