Kees & Co

Seizoen 1
21:05

Seizoen 1, Aflevering 6

47 x
Als Kees door haar rug gaat, hebben Coosje en Rudy geen tijd voor de kinderen te zorgen. Buurvrouw Brenda biedt uitkomst, maar die heeft zo haar eigen principes.
22:40

Seizoen 1, Aflevering 5

21 x
Rudie en Coosje willen samen hun eerste romantische avondje doorbrengen sinds de baby geboren is. Daarvoor moeten ze wel eerst Kees en de kinderen de deur uitwerken. En die hebben heel andere dingen aan hun hoofd.
24:15

Seizoen 1, Aflevering 4

7 x
Terwijl Coosje haar eerste werkdag heeft, regelt buurvrouw Brenda een date voor Kees. Die ziet dat helemaal niet zitten, maar hoe kom je van zo'n man af?
22:52

Seizoen 1, Aflevering 3

17 x
Als Coosje gaat solliciteren, past oma Kees voor het eerst op de baby. Maar dat wordt nog best lastig als de baby zoekraakt.
21:55

Seizoen 1, Aflevering 2

24 x
Kees heeft grote moeite haar draai te vinden nu haar huis is ingenomen door Rudie met zijn gezin en de nieuwe baby. De pubers van Coosje zijn ook niet blij met de situatie en besluiten Kees het leven extra zuur te maken.
20:57

Seizoen 1, Aflevering 1

76 x
Als Kees na een overwintering in Spanje thuiskomt, blijkt zoon Rudie haar huis te hebben ingenomen met het gezin van zijn nieuwe vriendin, Coosje. En dat is niet de enige verrassing die ze voor Kees in petto hebben.
23:23

Het aanzoek

72 x
Rudie wil Coosje een aanzoek doen en heeft daarbij de hulp van Kees nodig. Maar of die het huwelijk wel ziet zitten, is nog maar de vraag.
22:11

Wellness

66 x
Coosje nodigt Kees uit voor een bezoek aan een luxe wellnesscentrum. Kees heeft daar geen zin in, maar Coosje heeft een dubbele agenda.
22:08

Gezinsding

40 x
Kees krijgt hoog bezoek uit Spanje en verheugt zich hier enorm op. Alleen kan Rudie het niet zo vinden met Annes vriend, Pieter. Kees doet er alles aan om het gezellig te houden.
21:28

Zonnepanelen

68 x
Als Kees wil bezuinigen op de energierekening, kan Rudie zijn grote verrassing voor Coosje maar op één manier realiseren: zonnepanelen. Die moeten nog wel even op het dak worden geïnstalleerd.
21:52

Zo moeder, zo Kees

42 x
De moeder van Coosje komt op bezoek. Ze blijkt een geduchte concurrente voor Kees.
20:19

Sweet sixteen

65 x
Coosje wil Annelot verrassen met een feest voor haar 16e verjaardag. Maar Annelot heeft heel iets anders aan haar hoofd.
20:17

Actie tomaar

64 x
Kees vindt dat Coosje meer moet meehelpen in het huishouden en dat gaat niet van een leien dakje.
24:07

Aflevering 8: De lift

58 x
Coosje en Kees krijgen ruzie over Rudy. Maar als Coosje in de problemen komt met de politie, is Kees niet te beroerd haar te helpen. Daarvoor moeten ze wel ergens inbreken...
22:08

Aflevering 7: Een echte man

22 x
Als Lars in de problemen komt, blijkt dat hij behoefte heeft aan een mannelijk rolmodel. Dat zou Rudy moeten zijn, maar die heeft daarvoor wel hulp nodig van Kees.
Archief