Kerstgezel.NL

Laatste aflevering
41:02
Kerstgezel.NL
43 x

Seizoen 1, Aflevering 4 - Oud of nieuw

Noor wil haar familie niet meer onder ogen komen en met het bedrijfje Kerstgezel.nl is ze ook helemaal klaar. Ze besluit in haar eentje op vakantie te gaan, maar als ze dan een geheimzinnige kerstgezelaanvraag krijgt, besluit ze er toch op in te gaan.

Seizoen 1
44:37

Seizoen 1, Aflevering 3 - Kerstdiner

39 x
Het kerstdiner met Noor en haar familie loopt uit de hand als Simone ontdekt dat Joost niet Joost is maar Leo die doet alsof hij Joost is. Als dan ook nog uitkomt dat Noor zichzelf verhuurt als kerstgezelschap, is de maat helemaal vol.
44:43

Seizoen 1, Aflevering 2 - Kersttoneel

21 x
Noors vader Dirk valt van de trap in zijn tuincentrum en belandt daardoor in het ziekenhuis. Nu kan Noor niet anders toegeven dat ze helemaal niet op vakantie is. Dat Joost haar gedumpt heeft, krijgt ze nog niet over haar lippen en over Kerstgezel.nl houdt zo ook wijselijk haar mond.
41:12

Seizoen 1, Aflevering 1 - De piek

65 x
De vriend van Noor Bloem maakt het vlak voor kerst uit. Nu heeft ze niemand om mee te nemen naar het kerstdiner van haar familie. Noor besluit zichzelf aan te bieden als 'kerstgezel' en richt een bureau op voor mensen die gezelschap willen rond de kerst. Vrienden helpen om het bedrijfje op te zetten en zo is Kerstgezel.nl ...
Archief