LEGO Masters

LEGO Masters gemist?

Seizoen 3
1:14:55

Seizoen 3, Aflevering 9

3,5 55 x
De drie allerbeste teams van Nederland en België strijden om de titel LEGO Masters 2022, een reis naar LEGO House in Denemarken en 25.000 euro. Ze krijgen alle vier miljoen steentjes tot hun beschikking om in 28 uur het allermooiste bouwwerk van hun leven te bouwen.
1:14:42

Seizoen 3, Aflevering 8

4,7 70 x
De halve finale! De vier overgebleven teams moeten alles wat ze kunnen en hebben bijgeleerd de afgelopen afleveringen laten zien, want aan het eind van deze aflevering valt er nog één team af. Om het ijs te breken krijgen de teams eerst een grappige opdracht, maar daarna moeten ze alles op alles zetten. Wie gaan er naar de...
1:14:59

Seizoen 3, Aflevering 7

3,7 33 x
Terwijl de vier beste teams van dit seizoen hun uiterste best doen om de halve finale van volgende week te bereiken, kijkt ons presentatieduo een filmpje. De rust is echter van korte duur, want aan het eind van de aflevering komt er een gigantische verrassing binnen.
1:14:26

Seizoen 3, Aflevering 6

4,5 25 x
Deze aflevering kan met recht de meest spectaculaire tot nu toe worden genoemd. Voor de eerste opdracht moeten de vijf overgebleven teams bouwwerken onder een gigantische heliumballon bouwen. Voor opdracht 2 gaat het stormen in de studio.
1:15:16

Seizoen 3, Aflevering 5

4,5 47 x
Voor de grote opdracht komt er een bijzondere hint de studio ingelopen. Cut in Half 2.0, een vervolg op een opdracht uit seizoen 1. De teams krijgen allemaal een doormidden gezaagd voorwerp en zij moeten de ontbrekende helft aanbouwen. Maar wel zo fantasievol en creatief mogelijk, volgens BRICKMASTER.
1:14:59

Seizoen 3, Aflevering 4

4,0 27 x
Deze aflevering staat helemaal in het teken van... mode! De zes overgebleven teams moeten een hoed bouwen die, eenmaal klaar, door een van de twee bouwers op een echte runway geshowd moet worden. En dat aan een zeer deskundige en kritische jury.
1:14:18

Seizoen 3, Aflevering 3

4,5 45 x
De eerste opdracht zet meteen alles op zijn kop! De winnaars krijgen een groot voordeel voor opdracht 2 en daar zijn ze heel blij mee. Voor die opdracht krijgen alle teams de titel van een bekende popsong die ze om moeten zetten in een LEGO-bouwwerk. Aan het eind van de aflevering komt er een beroemde special guest die in ...
1:14:38

Seizoen 3, Aflevering 2

4,5 171 x
De teams zijn bekomen van de spannende eerste opdracht en het afscheid van het eerste team dat naar huis is gestuurd. De bouwers krijgen dit keer tien uur de tijd om een onderwaterwereld te bouwen. En dat is behoorlijk lastig, want niemand, zelfs BRICKMASTER Esmee niet, kan precies voorspellen of LEGO nou wel of niet drijf...
1:14:20

Seizoen 3, Aflevering 1

4,7 94 x
De acht kersverse teams uit Nederland en België gaan een praalwagen bouwen voor een geweldige, fantasierijke en feestelijke optocht. De nieuwe BRICKMASTER Esmee legt de lat meteen hoog, want ze wil minimaal twee automatisch bewegende delen in de wagens. En deze eerste aflevering wordt er direct een team naar huis gestuurd.
Seizoen 2
1:13:45

Seizoen 2, Aflevering 9

4,0 53 x
De finale! De teams beginnen aan een bouwmarathon van 28 uur. En ze moeten echt alles uit de kast trekken, want niet alleen BRICKMASTER moet geïmponeerd worden, ook de gastjury. En die bestaat uit kids uit Nederland en België én de allerhoogste LEGO-designer ter wereld.
Archief