Lucas De Spin

Laatste aflevering
Lucas De Spin

Lucas leert Maizie schilderen. Ze denkt dat ze het niet kan, maar heeft gewoon de juiste inspiratie nodig.

Lucas De Spin gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Er komt een vreselijk geluid uit de open haard. Lucas mag van zijn vriendjes een kijkje gaan nemen om uit te zoeken wat het is.
Dimples is ongerust over een speelgoedhaai in het aquarium.
Wanneer de moeder van Arlo gaat jagen, besluit Lucas even op Arlo te passen. Hoe moeilijk kan het zijn om voor een kleine uil te zorgen?
Als het aquarium van Dimples en Weebisquit lek is leren ze dat je best om kunt gaan met veranderingen, als je maar samen bent.
Nadat Lucas een perfect spinnenweb heeft gezien, is ie vastbesloten om ook zo'n mooi web te maken. Helaas is hij niet zo goed in spinnenwebben maken.
Lucas moet Arlo ervan overtuigen dat de tuinslang geen echte slang is.
Lucas en Findley ontdekken een ijsblokje waar je heerlijk op kan glijden. Dan daagt Lucas Findley uit om in het gootsteenputje te glijden.
Avocado wordt besproeid door een stinkdier. Gelukkig helpt Lucas haar om te lachen om de situatie.
Lucas komt erachter dat zijn vriendjes het niet leuk vinden om de hele tijd te schrikken van zijn Halloweengrapjes. Uiteindelijk geven zijn vriendjes hem een koekje van eigen deeg.
Lucas en Findley vinden een stuk taart. Ze doen hun best om Avocado niet wakker te maken zodat iedereen er een hapje van kan nemen.
Findley ziet een stukje van een documentaire over spinnen die vliegen eten en hij twijfelt ineens aan zijn vriendschap met Lucas.
Als Bodhi haar tong bezeert is het aan dokter Lucas om te helpen.
Bodhi is een kameleon en kan zich als vanzelfsprekend uitstekend verstoppen. Tijdens een potje verstoppertje komt Lucas erachter dat ze onverslaanbaar is. Hij besluit vals te spelen om haar toch te kunnen verslaan en daar is Bodhi niet blij mee.
Maizie steekt Lucas per ongeluk. Ze schrikken er beiden van, maar vooral Maizie heeft het er moeilijk mee.
Lucas wordt midden in de nacht wakker en besluit om zichzelf bezig te houden tot de zon opkomt.
Als Arlo te wild speelt sluit Lucas een nieuwe vriendschap met een cactus.
Lucas ontdekt een robot die een stuk minder aardig blijkt te zijn dan hij in eerste instantie dacht. Na een vriendelijk duwtje slaat de robot helemaal op hol.
Arlo kan de verleiding niet weerstaan om door een klein gat naar de tuin van de buren te gluren.
Lucas en zijn vriendjes zijn aan het kamperen in de tuin. Avocado vertelt een griezelverhaal over een spook waardoor Lucas begint te vermoeden dat er echt een spook in de tuin woont.
Archief