Married At First Sight: Match Or Mistake

Laatste aflevering
52:00
Married At First Sight: Match Or Mistake

Seizoen 2, Aflevering 16 van Married At First Sight: Match Or Mistake is toegevoegd op donderdag 4 april 2024. Married At First Sight: Match Or Mistake is een datingshow bij RTL 4. Veertien singles wagen een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder...

Married At First Sight: Match Or Mistake gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
45:00
Seizoen 2, Aflevering 15 van Married At First Sight: Match Or Mistake is toegevoegd op donderdag 4 april 2024. Married At First Sight: Match Or Mistake is een datingshow bij RTL 4. Veertien singles wagen een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet.
48:00
Seizoen 2, Aflevering 14 van Married At First Sight: Match Or Mistake is toegevoegd op donderdag 4 april 2024. Married At First Sight: Match Or Mistake is een datingshow bij RTL 4. Veertien singles wagen een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet.
48:00
Seizoen 2, Aflevering 13 van Married At First Sight: Match Or Mistake is toegevoegd op donderdag 4 april 2024. Married At First Sight: Match Or Mistake is een datingshow bij RTL 4. Veertien singles wagen een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet.
48:00
Seizoen 2, Aflevering 12 van Married At First Sight: Match Or Mistake is toegevoegd op donderdag 4 april 2024. Married At First Sight: Match Or Mistake is een datingshow bij RTL 4. Veertien singles wagen een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet.
50:00
Seizoen 2, Aflevering 11 van Married At First Sight: Match Or Mistake is toegevoegd op donderdag 4 april 2024. Married At First Sight: Match Or Mistake is een datingshow bij RTL 4. Veertien singles wagen een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet.
49:00
Seizoen 2, Aflevering 10 van Married At First Sight: Match Or Mistake is toegevoegd op donderdag 4 april 2024. Married At First Sight: Match Or Mistake is een datingshow bij RTL 4. Veertien singles wagen een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet.
50:00
Seizoen 2, Aflevering 9 van Married At First Sight: Match Or Mistake is toegevoegd op donderdag 4 april 2024. Married At First Sight: Match Or Mistake is een datingshow bij RTL 4. Veertien singles wagen een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet.
Seizoen 1
53:00
Seizoen 1, Aflevering 18 van Married At First Sight: Match Or Mistake is toegevoegd op donderdag 4 april 2024. Married At First Sight: Match Or Mistake is een datingshow bij RTL 4. Veertien singles wagen een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet.
45:00
Seizoen 1, Aflevering 17 van Married At First Sight: Match Or Mistake is toegevoegd op donderdag 4 april 2024. Married At First Sight: Match Or Mistake is een datingshow bij RTL 4. Veertien singles wagen een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet.
43:00
Seizoen 1, Aflevering 16 van Married At First Sight: Match Or Mistake is toegevoegd op donderdag 4 april 2024. Married At First Sight: Match Or Mistake is een datingshow bij RTL 4. Veertien singles wagen een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet.
39:00
Seizoen 1, Aflevering 15 van Married At First Sight: Match Or Mistake is toegevoegd op donderdag 4 april 2024. Married At First Sight: Match Or Mistake is een datingshow bij RTL 4. Veertien singles wagen een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet.
43:00
Seizoen 1, Aflevering 14 van Married At First Sight: Match Or Mistake is toegevoegd op donderdag 4 april 2024. Married At First Sight: Match Or Mistake is een datingshow bij RTL 4. Veertien singles wagen een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet.
38:00
Seizoen 1, Aflevering 13 van Married At First Sight: Match Or Mistake is toegevoegd op donderdag 4 april 2024. Married At First Sight: Match Or Mistake is een datingshow bij RTL 4. Veertien singles wagen een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet.
45:00
Seizoen 1, Aflevering 12 van Married At First Sight: Match Or Mistake is toegevoegd op donderdag 4 april 2024. Married At First Sight: Match Or Mistake is een datingshow bij RTL 4. Veertien singles wagen een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet.
40:00
Seizoen 1, Aflevering 11 van Married At First Sight: Match Or Mistake is toegevoegd op donderdag 4 april 2024. Married At First Sight: Match Or Mistake is een datingshow bij RTL 4. Veertien singles wagen een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet.
49:08
Nadat de nieuwe matches met elkaar in het huwelijksbootje zijn gestapt, beleven we de eerste momenten van de huwelijksreis van twee koppels.
46:37
De experts maken nieuwe matches en twee nieuwe koppels ontmoeten elkaar weer voor het eerst op hun eigen bruiloft.
50:55
Veertien singles beginnen aan het liefdesexperiment. Ze ontmoeten elkaar voor het eerst kennen tijdens de mannenvrijgezellenborrel en de vrouwenvrijgezellenborrel en het is de beurt aan de eerste twee koppels om elkaar trouw te beloven voor het altaar, waar ze elkaar voor het eerst zien.
Archief