Nadia

Laatste aflevering
39:32
Nadia
5 x

Seizoen 2, Aflevering 12 - Boer zoekt toekomst

Nederland telt honderd miljoen kippen, ruim elf miljoen varkens en bijna vier miljoen koeien. Terwijl het aantal boeren afneemt, nemen de megastallen juist toe. Is dit de toekomst van de veeteelt?

Seizoen 2
40:20

Seizoen 2, Aflevering 11 - Ik slik mijn depressie weg

7 x
1,2 miljoen mensen krijgen antidepressiva voorgeschreven. Dat is meer dan ooit. Is het wel goed om massaal naar zo'n pilletje te grijpen?
40:44

Seizoen 2, Aflevering 10 - Steeds jonger aan de fillers

7 x
Botox en fillers zijn populairder dan ooit onder jongeren. Ook het aantal cosmetische klinieken is vervijfvoudigd. Waar komt die stijging vandaan? En welke rol spelen sociale media hierin?
40:51

Seizoen 2, Aflevering 9 - Ik kraak me uit de woningnood

9 x
De woningnood in Nederland is hoog en tegelijkertijd staan er 219.000 gebouwen leeg. Wat te doen? Kraken! Leegstand kan namelijk niet in tijden van woningnood, zeggen jonge krakers.
42:40

Seizoen 2, Aflevering 3

12 x
Nadia Moussaid gaat in een bruisende studio met ervaringsdeskundigen én publiek het gesprek aan over hedendaagse onderwerpen die hen bezighouden. Met als doel taboes te doorbreken en vooroordelen proberen weg te nemen.
41:31

Seizoen 2, Aflevering 2

10 x
Nadia Moussaid gaat in een bruisende studio met ervaringsdeskundigen én publiek het gesprek aan over hedendaagse onderwerpen die hen bezighouden. Met als doel taboes te doorbreken en vooroordelen proberen weg te nemen.
39:30

Seizoen 2, Aflevering 1 - Terug naar het aanrecht

13 x
De man is kostwinnaar en de vrouw doet het huishouden. Achterhaalde rolpatronen of moderne manieren? Ligt eraan wie je het vraagt.
Seizoen 1
45:26

Seizoen 1, Aflevering 34 - Generatie Z: Ik ga het maken!

21 x
Generatie Z, ook wel de pechgeneratie genoemd. Opgroeiend tijdens een wereldwijde pandemie, klimaatcrisis en oorlog in Europa. Toch zijn deze jongeren vastbesloten om het te gaan maken!
47:11

Seizoen 1, Aflevering 33 - Ik wil meer of minder seks dan mijn partner

24 x
Een fijn seksleven; wie wil dat nou niet? Maar wat als je minder seks wil dan je partner? Of juist meer? Durf je dit dan te zeggen, of rust daar toch een taboe op?
47:31

Seizoen 1, Aflevering 32 - Ik drink geen druppel

4 x
Nadia Moussaid bespreekt met gasten en publiek dagelijks één onderwerp; maatschappelijke kwesties, maar ook medische of relationele vraagstukken. Ze gaat niet op zoek naar tegenstellingen, maar wil meer begrip kweken voor ieders standpunten.
42:42

Seizoen 1, Aflevering 31 - Mijn schooladvies slaat nergens op

13 x
Een vmbo-advies krijgen van je leraar terwijl uit de Cito-toets een havo-advies komt. Een leraar die je een ander schooladvies geeft, omdat je verkeerd wordt ingeschat. Het overkomt bijna de helft van alle leerlingen met een migratieachtergrond of praktisch opgeleide ouders. Hoe beïnvloedt zo'n advies de rest van je leven?
46:24

Seizoen 1, Aflevering 30 - Verscheurd door complotten

8 x
Vriendschappen of relaties die verscheurd raken door complottheorieën. Dat klinkt misschien extreem maar wat nou als het om jouw vader, moeder, broer of zus is, die plotseling heel anders tegen de wereld aankijkt? Raak je elkaar kwijt of blijf je toch in gesprek?
46:59

Seizoen 1, Aflevering 29 - Bijzondere liefde

27 x
Is er een succesformule voor de ultieme relatie? Verliefd worden is niet zo moeilijk, maar de liefde levend houden, dat is wat anders. Bij sommige stellen lijkt het allemaal vanzelf te gaan, anderen moeten er hard voor werken.
45:35

Seizoen 1, Aflevering 28 - Ik voed mijn kind genderneutraal op

22 x
Meisjes zijn schattig, jongens zijn stoer. Is het tijd om deze stereotypen te doorbreken en genderneutraal op te voeden? Of maken we het daarmee onnodig ingewikkeld?
46:05

Seizoen 1, Aflevering 27 - Ik kan niet goed slapen

6 x
Een slechte nacht hebben we allemaal weleens, maar 1 op de 10 Nederlanders slaapt chronisch slecht. Uren wakker liggen, piekeren over van alles en gedachten die alle kanten opgaan. Hoeveel impact hebben slaapproblemen?
46:31

Seizoen 1, Aflevering 26 - ADHD, wat moet je ermee?

49 x
Steeds meer mensen hebben ADHD en slikken hier medicijnen voor. Wat zegt het over onze maatschappij dat we steeds vaker dit label opplakken en mensen ADHD-medicatie nodig hebben om normaal te kunnen functioneren?
45:50

Seizoen 1, Aflevering 25 - Geen baan door mijn achternaam

12 x
Wat als je met een buitenlandse achternaam niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, maar met een Nederlandse wel? Kortom je wordt beoordeeld op je naam en niet op wie je bent of wat je kunt: arbeidsdiscriminatie. Wat doet dat met je?
45:26

Seizoen 1, Aflevering 24 - Alles voor de fans

4 x
Voor de één is het hobby, voor de ander een echte baan: pikante filmpjes en foto's verkopen via fanplatformen, waarop miljoenen mensen over de hele wereld zichzelf blootgeven. Waarom is dit zo populair?
45:48

Seizoen 1, Aflevering 23 - Ik ben kritisch op mijn adoptie

37 x
In de jaren 90 werden tientallen meters aan adoptiedossiers vernietigd. Wat doet dit soort schandalen met je als je zelf geadopteerd bent? En hoe nu verder?
46:36

Seizoen 1, Aflevering 22 - Mijn naaktfoto ging viral

8 x
Hoe voelt het als je naaktfoto's of video's ongewenst op het internet belanden en mensen je lastigvallen met haatberichten? Wat zijn de gevolgen voor de slachtoffers en waarom doen daders dit?
Archief