Nadia

Nadia gemist?

Seizoen 1

NieuwSeizoen 1, Aflevering 24 - Alles voor de fans

4,0 2 x
Voor de één is het hobby, voor de ander een echte baan: pikante filmpjes en foto's verkopen via fanplatformen, waarop miljoenen mensen over de hele wereld zichzelf blootgeven. Waarom is dit zo populair?

NieuwSeizoen 1, Aflevering 23 - Ik ben kritisch op mijn adoptie

2,7 14 x
In de jaren 90 werden tientallen meters aan adoptiedossiers vernietigd. Wat doet dit soort schandalen met je als je zelf geadopteerd bent? En hoe nu verder?

NieuwSeizoen 1, Aflevering 22 - Mijn naaktfoto ging viral

3,0 4 x
Hoe voelt het als je naaktfoto's of video's ongewenst op het internet belanden en mensen je lastigvallen met haatberichten? Wat zijn de gevolgen voor de slachtoffers en waarom doen daders dit?

NieuwSeizoen 1, Aflevering 21 - Jong en dakloos

4,0 4 x
Steeds meer jongeren in Nederland zijn dakloos, sterker nog: volgens het Leger des Heils is dit aantal zelfs verdubbeld. Hoe is het om op straat te leven en zeker als je zo jong bent?

NieuwSeizoen 1, Aflevering 20 - Appen achter het stuur

4,0 6 x
Appen en bellen tijdens het rijden: ruim 70% van alle Nederlanders doet het weleens. Waarom kan dat appen niet wachten en wat zijn de gevolgen?

Seizoen 1, Aflevering 19 - Dragqueens

4,0 15 x
Met optredens door het hele land en grote tv-programma's zijn dragqueens zichtbaarder dan ooit. Maar waarom zien we tegelijkertijd steeds meer discriminatie en geweld?

Seizoen 1, Aflevering 18 - Ter Apel

3,0 17 x
In Ter Apel lopen de gemoederen hoog op rondom het asiel- en aanmeldcentrum. De gemeente is bang voor escalatie. Een gesprek met bewoners over wat goed, maar vooral ook wat er mis lijkt te gaan.

Seizoen 1, Aflevering 17 - Drugs of alcohol?

4,0 4 x
Een pilletje, lijntje of hijsje in het weekend; het gebruiken van drugs tijdens het uitgaan lijkt voor veel jongeren steeds normaler te worden. Hoe komt dat en wat zijn de gevolgen?

Seizoen 1, Aflevering 16 - De wolf

3,0 4 x
De wolf. Een gevaarlijk roofdier dat hier niks te zoeken heeft of juist een prachtig symbool voor de wilde natuur? Voor- en tegenstanders buitelen over elkaar heen; is er een manier te vinden om samen te leven met de wolf?
Binnenkort terug te kijken

Seizoen 1, Aflevering 24

Verwacht op
Alles voor de fans Voor de één is het hobby, voor de ander een echte baan: pikante filmpjes en foto's verkopen via fanplatformen, waarop miljoenen mensen over de hele...
Archief