Rachel Valt Binnen

Laatste aflevering
20:30
Rachel Valt Binnen

Compilatie van de afleveringen met de Dienst Speciale Interventie (DSI), Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging (DKDB), de reddingsactie met de politiehelikopter, een achtervolging op het water en een dienst met agent Stijn in Arnhem.

Rachel Valt Binnen gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 3
20:16
Hoe link je een mes aan een moord? Rachel onderzoekt bij het NFI verschillende messen uit de messendatabank en een mes dat is gevonden bij een plaats delict. En ze gaat mee met een dienst van Jan-Willem en Lennard van de Koninklijke Marechaussee in Hoek van Holland. Ze kijkt mee met de controle op verstekelingen in de vrac...
20:04
Rachel gaat mee met de politiehelikopter om met hulp van de KNRM een vermiste surfer uit zee te redden. De politiehelikopter heeft een speciale rescuestick aan boord. In het water wordt dit een drijvende boei. En Rachel rijdt mee met een noodoproepen dienst van de politie. Tijdens deze dienst worden twee mannen betrapt op ...
21:43
Rachel leert hoe je op de juiste manier een politiehond traint: ze begint met het trainen van een kip. En ze gaat mee met boevenspotter Jaime in Amsterdam. Lukt het ze om een zakkenroller te spotten?
22:18
Rachel mag mee met een grote controle op vrachtwagens. Criminelen verstoppen hier namelijk vaak verboden spullen in. En ze leert welke skills je nodig hebt om op de fiets een verdachte aan te houden. In Arnhem gaat ze met agent Stijn op zoek naar een verwarde vrouw.
20:38
Rachel leert hoe de aanhoudingseenheid van de politie, ook bekend als de Romeo's, hooligans arresteert en hoe je moet schieten met een stroomstootwapen. En hoe zat het ook alweer met de paskamermoord?
22:10
Om een moord op te lossen duikt Rachel in de digitale sporen in de telefoon van de verdachte. Klopt zijn verhaal wel? Ze gaat hiervoor langs bij een onderzoeker van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). En ze kijkt hoe een boef van zijn bed gelicht wordt en hoe de verkeerspolitie te werk gaat.
21:50
Rachel gaat klimmen met de Dienst Speciale Interventie (DSI) om een verwarde man in veiligheid te brengen en ze gaat langs bij de centrale van alarmnummer 112. Daar hebben ze veel last van neptelefoontjes. Rachel kijkt mee hoe ze deze prankcallers opsporen.
21:58
Bij de Koninklijke Marechaussee (KMAR) moet je onder hoge druk gefocust blijven. Rachel krijgt extreme stresstraining om dit te leren. In Nederland kun je naast een boete en een gevangenisstraf ook een werkstraf krijgen: wat moet je dan doen en is dat wel echt een straf? En wat als je als agent een melding krijgt dat er ee...
20:14
Rachel krijgt schiettraining en gaat ontdekken wanneer je als agent je wapen mag trekken en wanneer je mag schieten. En hoe vangt de politie een boef die vlucht over het water? Tipje van de sluier: met een razendsnelle speedboot. Kan Rachel overweg met deze boot?
20:24
Rachel krijgt een unieke inkijk in de training van een persoonsbeveiliger van de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging. Ze gaat mee met een ex-boef die kinderen probeert te behoeden voor een carrière als crimineel en ze rijdt mee met politievlogger Jan-Willem voor een noodoproependienst in Utrecht.
Archief