Spongebob

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 8 (Sanitaire waanzin/Konijnenjacht)

3,0 3 x
SpongeBob en Octo houden grote schoonmaak in Bikinibroek. // Octo heeft een lastig zeekonijn in de tuin.
Seizoen 13

Seizoen 13, Aflevering 2 (Octo meldt zich ziek / Circus in je pels)

4,0 16 x
Octo heeft geen zin om te werken en besluit zich ziek te melden, meneer Krabs stuurt SpongeBob om hem weer beter te maken. // Wanneer SpongeBobs vlooiencircus per ongeluk bij Octo bezorgd wordt, zorgt dat voor een heleboel heibel.

Seizoen 13, Aflevering 1 (Beestachtige klandizie / Liefde achter slot en grendel)

3,0 4 x
Meneer Krabs kan veel geld verdienen door de Krokante Krab open te stellen voor dieren. // Karen sluit Plankton op tot hij een onverstoord romantisch avondje organiseert, maar kan hij die aandacht opbrengen?
Seizoen 12

Seizoen 12, Aflevering 26 (Krokante Vertegenwoordigers / Droomsprongen)

4,0 2 x
SpongeBob en Octo vertegenwoordigen de Krokante Krab tijdens een groot concert in Bikinibroek. // De dromen van SpongeBob, Octo, en Patrick zijn met elkaar verweven.

Seizoen 12, Aflevering 21 (Een hutje in het wier / De hunkering)

4,0 7 x
Sandy, Karen en mevrouw Puff gaan kamperen met Parel, om haar te ontgroenen, maar Parel heeft zelf een verrassing bij zich. // Meneer Krabs is verslaafd aan drab, maar alleen de Maatemmer verkoopt die nog. Helaas vraagt Plankton de hoogste prijs.

Seizoen 12, Aflevering 16 (Handenbinder / Pauze)

3,0 4 x
Plankton gaat de strijd aan met Meneer Krabs om kampioen armpje drukken te worden. // De Krokante Krab krijgt controle van de vakbond. Krijgen de werknemers wel pauze?

Seizoen 12, Aflevering 24 (Bubbelbas betaalt / Kamikaze koks)

3,0 6 x
Bubbelbas heeft een enorme onbetaalde rekening bij de Krokante Krab die hoognodig betaald moet worden. // Meneer Krabs wil indruk maken op Mevrouw Puff met een etentje bij hem thuis en stelt SpongeBob en Octo aan om een chique diner te bereiden.

Seizoen 12, Aflevering 18 (Plankton het spook / De twee Krabsen)

4,0 5 x
Plankton wordt een spook om het geheime recept van de krabburgers te stelen maar komt erachter dat spook zijn moeilijker is dan het lijkt. // Wanneer meneer Krabs uit zijn schulp kruipt om te gaan zonnen, denken Bob en Patrick dat hij gesmolten is.
Seizoen 10

Seizoen 10, Aflevering 10 (Patricks Kortingsbon / Uit Beeld)

4,0 4 x
Patrick heeft een kortingsbon voor een gratis ijsje gevonden, maar die blijkt verlopen te zijn. // Octo heeft een kunsttentoonstelling in de Krokante Krab met alle gevolgen van dien.

Seizoen 10, Aflevering 9 (De Ontsnapping / Gevonden Voorwerpen)

3,0 10 x
SpongeBob raakt per ongeluk verzeild in een ontsnappingspoging van een crimineel. // SpongeBob dwaalt rond in de gevonden voorwerpen-kelder van de Krokante Krab.
Archief