State Of Hate

Laatste aflevering
State Of Hate

Gwen Araujo werd door drie mannen vermoord nadat zij seks met haar hadden en erachter kwamen dat ze transvrouw was. Margriet spreekt de moeder van Gwen en Amerikanen die aan de andere kant staan.

State Of Hate gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Byrd, een zwarte man, werd kilometers achter een pick-uptruck gesleept, totdat hij dood was. De daders hadden een racistisch motief. Margriet spreekt de zoon van Byrd en de zoon van een van de daders.
Timothy McVeigh blies een overheidsgebouw op, omdat de overheid zich volgens hem teveel bemoeit met hoe burgers moeten leven. Margriet spreekt met agenten en burgers over de reden hierachter.
Gynaecoloog dr. Slepian werd vermoord door James Kopp, een held in de anti-abortusbeweging The Army of God. Margriet spreekt met Army of God-dominee Bray en Amerikaanse burgers over abortus.
De homoseksuele student Matthew Shepard werd mishandeld en aan een hek gebonden. Een deel van Amerika was geschokt door het homofobe motief. Margriet spreekt met de sheriff en bewoners.
Archief