Tiny House Battle

Tiny House Battle gemist?

Seizoen 1
1:01:11

Seizoen 1, Aflevering 7

4,0 75 x
De langgekoesterde droom van de hoogzwangere Dirkje gaat in vervulling. Ze vindt het belangrijk om een zo klein mogelijke voetafdruk achter te laten op deze planeet. John Williams maakt het de bouwteams deze week niet gemakkelijk. De teams moeten namelijk rekening houden met de baby die op komst is.
1:02:37

Seizoen 1, Aflevering 6

4,0 64 x
Het sympathieke stel Lotte en Alvaro droomt er al jaren van om klein te wonen. Dit liefdeskoppel heeft niet veel nodig: zij halen geluk uit herinneringen en niet uit spullen. John Williams heeft er alle vertrouwen in dat de twee bouwteams een mooi huisje voor hen weten te bouwen.
1:03:30

Seizoen 1, Aflevering 5

4,0 55 x
De 24-jarige, vrijgezelle Toon is aan de beurt. Hij is op zoek naar een echte mancave, waar hij zichzelf even kan terugtrekken na een lange werkdag. Toon wordt volledig verrast door John Williams. Hij kan het haast niet geloven dat hij over zeven dagen in een tiny house zal wonen.
1:03:41

Seizoen 1, Aflevering 4

3,0 55 x
Carli en Simone ontdekken dat je als je met je gezin in een tiny house wil wonen, je ook pijnlijke keuzes moet maken. Want wat neem je mee en wat laat je achter? Terwijl John Williams het stel helpt met 'ontspullen', worden er in zeven dagen tijd twee paleisjes gebouwd door twee bouwteams. Voor welk huis kiest het stel?
1:03:36

Seizoen 1, Aflevering 3

4,0 79 x
De 29-jarige Maura droomt van een eigen koopwoning in de Randstad, maar dat is voor haar onbetaalbaar en daarom woont ze noodgedwongen nog in een studentenkamer. Ze hoopt nu met een tiny house haar droom te verwezenlijken. Twee bouwteams gaan voor Maura aan de slag om een zo kleurrijk mogelijk huisje te bouwen.
1:04:25

Seizoen 1, Aflevering 2

3,0 121 x
De jonge ouders Boy en Sanne wonen in Amsterdam en zijn klaar met de drukke stad. Ze hebben behoefte aan rust, ruimte en natuur om zich heen. Boy is biologieleraar en wil zijn twee jongens opvoeden midden in de natuur. John Williams verrast Boy en de zwangere Sanne en geeft aan dat hun droom werkelijkheid gaat worden.
1:03:01

Seizoen 1, Aflevering 1

4,0 132 x
Veertigers Jacqueline en Peter wonen zeer riant: op ruim 400 vierkante meter. Nu hun kinderen de deur uit zijn, willen ze het over een andere boeg gooien: een tiny house! Dat is veel goedkoper en biedt ze ook nog eens veel meer vrijheid. Twee van de allerbeste amateurteams proberen de droom van het stel te realiseren.
Archief