Where The Wild Men Are - With Ben Fogle

Laatste aflevering
Where The Wild Men Are - With Ben Fogle
13 x

Seizoen 10, Aflevering 7 - Dorset, Engeland

Ben reist naar Dorset aan de zuidkust van Engeland. Hij brengt een week door bij Chris, die ondanks dat hij bijna alles is kwijtgeraakt al vijf jaar langs de kust van het Verenigd Koninkrijk wandelt.

Seizoen 10

Seizoen 10, Aflevering 6 - Flores, Azoren

8 x
Ben reist naar de Azoren en verblijft bij Magnus, Lucy en Frey. Ze wonen zelfvoorzienend maar het terrein ligt er vervallen bij. Met Ben beginnen ze aan de gigantische klus om alles te herstellen.

Seizoen 10, Aflevering 5 - Kafue rivier, Republiek Zambia

3 x
Ben reist naar Zambia voor een verblijf bij een Brits gezin met een safari lodge aan de rand van een nationaal park. Ben komt te weten hoe ze hun terrein delen met olifanten, nijlpaarden en leeuwen.

Seizoen 10, Aflevering 4 - Toscane, Italië

8 x
Ben bezoekt een stel dat een Toscaanse boerderij nieuw leven heeft ingeblazen. Het werk aan de vervallen gebouwen is nooit af en Ben moet de handen uit de mouwen steken in ruil voor kost en inwoning.

Seizoen 10, Aflevering 3 - Rainier, Oregon - VS

2 x
Avonturier Ben Fogle bezoekt Pirate Rob op de plek waar hij de helft van het jaar woont: in een huis van zandzakken op een eiland midden in een rivier in een industriegebied in de Verenigde Staten.

Seizoen 10, Aflevering 2 - Slab City, Californië - VS

3 x
Ben Fogle ontmoet de bijzondere kunstenaar DNA in Slab City. Hij bezoekt hem in zijn 'Mad Max'-kamp op een verlaten heuvel en ontdekt wat het betekent om dakloos te zijn in de Verenigde Staten.

Seizoen 10, Aflevering 1 - North Queensland, Australië

11 x
Ben Fogle verblijft een week bij Bette, een oudere dame die alleen in een bouwvallig huis in Australië woont. Hoe meer tijd dit onwaarschijnlijke stel met elkaar doorbrengt, hoe sterker de band wordt.
Archief