Wie Denk Je Wel Dat Je Bent

Laatste aflevering
41:10
Wie Denk Je Wel Dat Je Bent

Sommige mensen zien overal beren op de weg. Anderen maken zich nergens zorgen over. Maar wie zien de wereld realitischer? Wie presteren beter onder druk: piekeraars, die bang zijn dat ze een modderfiguur slaan, of blije eieren, van wie alle kritiek afglijdt? En kunnen blije eier...

Wie Denk Je Wel Dat Je Bent gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 3
41:33
Smartphoneverslaving is een groot maatschappelijk probleem. Wat doet het met je als je de hele dag zit te instagrammen en te tiktokken? Krijg je daar een kortere spanningsboog van? Wat doet het met je gezondheid en je lichaam? En heeft het misschien ook voordelen?
40:56
Spiritualiteit is hot. Maar wat zegt het over je als je spiritueel bent? Ben je minder geremd in vergelijking met je rationele medemens? Zijn spirituele mensen misschien ook makkelijker op te lichten? En wie kan je aan het einde van je leven het beste aan je sterfbed hebben: iemand die heel nuchter over leven en dood denkt...
41:02
Ooit was 'nerd' bijna een scheldwoord, tegenwoordig worden ze steeds vaker gezien als cool. Maar hoe herken je nerds? Vragen nerds bij problemen minder snel om hulp? En zijn ze sociaal echt zo onhandig? Of zijn nerds eigenlijk net zulke kuddedieren als de rest?
40:40
Hoe verander je als je kinderen krijgt? Kunnen mensen met kinderen zichzelf makkelijker wegcijferen? Huilen ze sneller? En kunnen ze beter een moeilijke taak tot een goed einde brengen?
41:36
Wat zegt het over je als je boven of beneden de grote rivieren woont? Zijn mensen met een zachte G misschien eerlijker? Zijn mensen met een harde G echt zulke vrekken? En klopt het vooroordeel dat noorderlingen minder gezellig zijn dan zuiderlingen?
Archief