Wilde Buren

Wilde Buren gemist?

Seizoen 1

NieuwSeizoen 1, Aflevering 4 - Steenmarter

4,0 2 x
Het probleem: Samuel (9) en Joas (5) uit Apeldoorn zijn nu al een paar keer te laat op school gekomen door de steenmarter. Ze stonden namelijk helemaal klaar voor vertrek toen de auto het niet meer deed! De steenmarter knaagt telkens draden door van de auto, waardoor hij niet meer start. Wat moet er gebeuren zodat die stee...

Seizoen 1, Aflevering 3 - Bever

3,0 2 x
Het probleem: Frederik Nijpjes, eigenaar van landgoed Klein Paarlo, doet z'n best om de historische waarde van zijn landgoed te beschermen, maar moet vechten tegen de bevers die eeuwenoude bomen kapotmaken. Heeft Wildebras een oplossing om deze bomen te beschermen?

Seizoen 1, Aflevering 2 - Wolf

4,0 5 x
Het probleem: de familie Mansveld uit Havelte durft niet meer naar buiten, want ze zijn bang voor de wolf. De kinderen uit het gezin mogen alleen nog maar in de tuin met een groot hek eromheen spelen. Hoe kunnen ze hun angst overwinnen en zorgen dat de wolf niet bij hen in de buurt komt?

Seizoen 1, Aflevering 1 - Havik

3,0 5 x
Het probleem: de kippen en kuikens van Mischa (9) en Hiske (5) uit Brabant worden opgegeten door een havik. Nu moeten ze kuikentjes opsluiten in een hok en dat vinden ze zielig. Hoe kunnen de kuikens weer veilig naar buiten?
Archief