Witse

Witse gemist?

Juni 2017

Radeloos

Verlopen 4,5 72 x
Klaas Verbeke wordt dood gevonden, een gewone man uit een gelukkig gezin.Wanneer de deurwaarder bij zijn weduwe langs gaat neemt het onderzoek een verrassende wending. In het kanaal wordt het lichaam gevonden van Klaas Verbeke. Klaas blijkt een heel gewone man te zijn, met een leuke baan en een gelukkig gezin. Maar wanneer...

Sister Morphine

Verlopen 3,0 49 x
Maria Wuyts, een terminale kankerpatiënte, wordt vermoord met een overdosis morfine. Maria was de vrouw van Ward ooit de leermeester van Witse op de politieschool. Maria Wuyts, een terminale kankerpatiënte, wordt vermoord met een overdosis morfine. Maria was de vrouw van Ward. Nu een dementerende grijsaard, maar ooit de le...

Ademnood

Verlopen 4,0 54 x
Carla Oostkamp beweert dat advocaat Pascal Segers het slachtoffer werd van een moordcomplot. Witse is geïntrigeerd. Zeker als hij ontdekt dat de rechter deelnam aan seksfeestjes.

Vijf (deel 2)

Verlopen 3,0 33 x
Witse zoekt het verband tussen de slachtoffers van Pieter Verbuere: een maffiosi, een psychiater en een travestiet.

Vijf (deel 1)

3,0 60 x
Mario Delargo wordt vermoord met een plastic zak. In de zak zit een speelkaart: klaver tien. Het onderzoek richt zich op de voortvluchtige Pieter Verbuere.
Mei 2017

In de vlucht

Verlopen 4,0 40 x
Walter Colpaert ligt dood in z'n duiventil. Het lijkt zelfmoord maar tijdens het onderzoek merkt Witse al snel dat de strijd om de beste duif bijzonder hard kan zijn. Was de concurrentie jaloers?

Prinses Nele

Verlopen 3,0 37 x
Nele wordt aangereden op een afgelegen weg. Maar het ongeval is niet de doodsoorzaak: Nele werd vermoord. Witse en zijn team gaan op onderzoek.

Blauwe droom

Verlopen 3,0 42 x
Als Brecht van Camp op school dood aangetroffen wordt, lijkt het alsof een wurgspelletje "blauwe droom" fataal is afgelopen. Maar Witse komt terecht in een wereld van pesterijen, drugs en webcamseks.
April 2017

Babs

Verlopen 3,0 77 x
Schepen Vercammen wordt vermoord aangetroffen op een golfterrein. Aan verdachten geen gebrek. Een milieuactivist, de voorzitster van de golfclub en Babs concurrente voor het voorzitterschap. Schepen Vercammen wordt vermoord aangetroffen op een golfterrein. Aan verdachten geen gebrek. Een milieuactivist die tegen de gepland...

Moederliefde

Verlopen 3,0 79 x
In een uitgebrand tuinhuis wordt het lijk gevonden van Sven Wouters. Al snel blijkt de brand te zijn aangestoken om de moord op Sven te verdoezelen In een uitgebrand tuinhuis wordt het lijk gevonden van Sven Wouters. Al snel blijkt de brand te zijn aangestoken om de moord op Sven te verdoezelen.
Archief