Zina

Zina gemist?

Seizoen 1
26:57

Seizoen 1, Aflevering 8 - Sisterhood

3,0 55 x
De vriendinnen kunnen er niet meer voor elkaar zijn. Allemaal te druk met hun eigen leven. Totdat ze één voor één beseffen dat ze niet zonder elkaar kunnen.
28:42

Seizoen 1, Aflevering 7 - Familie is er altijd

4,0 44 x
Lamya krijgt slecht nieuws, Nisrine ziet in dat ze haar prioriteiten beter op orde moet krijgen, Sophia voelt zich alleen en tot slot worden de ouders van Amal afgewezen door de ouders van Younes terwijl ze juist medeleven tonen. En Amal? Amal verzamelt al haar kracht om voor zichzelf op te komen.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Nooit meer zwijgen

4,5 68 x
Het wordt een ongemakkelijke eerste ontmoeting met haar vriendinnen wanneer Amal thuis komt met Samira. Maar uiteindelijk levert het wel veel gezelligheid op en zelfs een nieuwe date voor Amal. Dat lijkt misschien wel de beste oplossing voor Amal.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Tweeling

4,5 115 x
Vriendin Nisrine is bezorgd om Amal die nergens te vinden is. Amal twijfelt over een moeilijke beslissing die ze met niemand kan delen. Totdat ze haar hart lucht bij vriendin Sophia en op een idee komt.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Fuck de lijstjes

4,6 194 x
Amal staat het op punt om te trouwen. Maar dat verloopt anders dan gedacht. Vanaf dat moment voelt Amal zich schuldig, omdat ze diep van binnen toch misschien minder verliefd was dan ze pretendeerde. Amal realiseert zich dat het leven te kort is om enkel netjes te doen wat er van je verwacht wordt.
Archief