Call Me Kat

Laatste aflevering
20:56
Call Me Kat
Verlopen

Terwijl Kat haar angsten probeert te onderdrukken, bedenkt ze een plan om het café te redden. Max krijgt eindelijk zijn grote doorbraak en Carter wordt jaloers.

Call Me Kat gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
21:02
Verlopen
Louisville heeft een aantal speciale bezoekers: Kelly en Shrub Mallet uit de sitcom Welcome to Flatch komen langs en de enige echte Robin Thicke is in de stad voor een inzamelingsactie, die Max gebruikt voor zijn eigen muziekcarrière. Kat probeert de kosten in het café te verlagen, zodat ze de huur kan betalen die haar nie...
20:37
Verlopen
Kat verwerkt de gevolgen van een grote verandering in haar relatie, terwijl Nick haar helpt weer op te krabbelen. Randi moet wennen aan de aanwezigheid van Carter in haar appartement.
20:15
Verlopen
Kat ziet de gevolgen van haar acties in het verleden onder ogen en moet een belangrijke beslissing nemen over haar relatie. Max probeert met een geweldig idee te komen voor zijn derde date met Nicole.
19:30
Verlopen
Oscar en Kat proberen Max te koppelen aan een vrouw genaamd Nicole, maar Kat heeft er moeite mee. Randi, Carter en Phil bespioneren de luidruchtige buren van Randi.
20:37
Verlopen
Max krijgt de opdracht om een nummer te schrijven voor een jonge popster, maar dat verloopt minder goed dan gedacht. Phil en Oscar overtuigen Kat om in hun bowlingteam te komen.
19:42
Verlopen
Sheila haalt Kat en Oscar over om mee te gaan op een dubbeldate met de eigenaar van een lokale restaurantketen. Randi en Max wennen aan hun nieuwe woonsituatie.
20:30
Verlopen
Kat wil een nieuw bedrijf in de buurt verwelkomen, maar de eigenaar denkt overal mee weg te komen. Randi probeert een geweldig cadeau voor Carter te verzinnen.
19:51
Verlopen
Kat wordt ziek vlak voordat haar favoriete journalist een bezoek aan het café plant en verandert in haar alter ego, Katzilla. Nadat Randi haar droomappartement heeft gevonden, gaat Max op zoek naar zijn eigen appartement.
19:54
Verlopen
Wanneer Max uit zijn appartement wordt gezet omdat hij niet goed met geld kan omgaan, vraagt hij Kat om hulp. Phil vindt zichzelf te afhankelijk van technologie en doet afstand van zijn telefoon. Randi maakt foto's van Sheila voor haar datingprofiel.
20:37
Verlopen
Kat wacht samen met Carter in de rij om exclusieve sneakers voor zijn zoon te scoren. Randi wil een ontspannen avondje alleen doorbrengen, maar moet Max en Phil uit de brand helpen. Sheila moedigt Oscar aan om voor zichzelf op te komen.
20:36
Verlopen
Phil gaat op een last minute vakantie met Sheila om haar op te vrolijken. Oscar schiet te hulp in het café, wat zorgt voor spanning tussen hem en Randi. Max en Carter gaan een weddenschap aan en beginnen aan een sapkuur.
20:36
Verlopen
Randi ziet Sheila's vriend uitgaan met een andere vrouw. Zij en Kat besluiten op onderzoek uit te gaan, maar weten niet of ze het aan Sheila moeten vertellen. Randi is op zoek naar een nieuw appartement, terwijl Oscar Max en Carter overhaalt om yoga te doen.
20:34
Verlopen
Kat haalt Max over om mee te doen aan een jingle-wedstrijd die wordt gehouden in de Middle C, om zijn zelfvertrouwen een boost te geven. Carter weet niet hoe hij moet reageren als Randi de nagels van zijn zoon lakt.
Binnenkort terug te kijken
20:27

Seizoen 3, Aflevering 4 - Call Me Donor Four-Five-Seven

Verwacht op
Kat besluit dat ze moeder wil worden en haar vrienden grijpen de kans aan om een spermadonor te vinden. Max en Carter bekijken de bar van een nieuwe concurrent.
20:37

Seizoen 3, Aflevering 3 - Call Me Thor

Verwacht op
Kat brengt de dag door met Max en zijn neefje, Thor, en realiseert zich dat ze graag in de buurt van een baby is. Carter bekent dat hij tegen Randi heeft gelogen over het leuk vinden van enge films en dat zijn beslissing om ze te kijken hem dwarszit.
19:52

Seizoen 3, Aflevering 2 - Call Me Skeeter Juice

Verwacht op
Het is tijd voor Sheila om haar rijbewijs te verlengen, maar ze weigert het examen af te leggen. Phil dringt de huisgebrouwen drank van zijn moeder bij de groep op, maar ze hebben zo hun twijfels. Max verkoopt eindelijk een nummer dat gebruikt wordt in een reclame.
20:41

Seizoen 3, Aflevering 1 - Call Me Ken Jennings

Verwacht op
Kat zit naast 'Jeopardy!'-deelnemer Ken Jennings in het vliegtuig. Kat ontdekt dat Randi en Phil een aantal belangrijke wijzigingen in het café hebben aangebracht en Max is teruggekeerd van zijn tijd in Nashville.
Archief