Call Me Kat

Laatste aflevering
20:56
Call Me Kat
Verlopen 6 x

Seizoen 2, Aflevering 18 - Call Me Shellfish

Terwijl Kat haar angsten probeert te onderdrukken, bedenkt ze een plan om het café te redden. Max krijgt eindelijk zijn grote doorbraak en Carter wordt jaloers.

Seizoen 2
21:02

Seizoen 2, Aflevering 17 - Call Me Flatch

Verlopen 6 x
Louisville heeft een aantal speciale bezoekers: Kelly en Shrub Mallet uit de sitcom Welcome to Flatch komen langs en de enige echte Robin Thicke is in de stad voor een inzamelingsactie, die Max gebruikt voor zijn eigen muziekcarrière. Kat probeert de kosten in het café te verlagen, zodat ze de huur kan betalen die haar nie...
20:37

Seizoen 2, Aflevering 16 - Call Me What the Kat Dragged In

Verlopen 5 x
Kat verwerkt de gevolgen van een grote verandering in haar relatie, terwijl Nick haar helpt weer op te krabbelen. Randi moet wennen aan de aanwezigheid van Carter in haar appartement.
20:15

Seizoen 2, Aflevering 15 - Call Me Tiny Boo-Boo

Verlopen 4 x
Kat ziet de gevolgen van haar acties in het verleden onder ogen en moet een belangrijke beslissing nemen over haar relatie. Max probeert met een geweldig idee te komen voor zijn derde date met Nicole.
19:30

Seizoen 2, Aflevering 14 - Call Me Cupid

Verlopen 7 x
Oscar en Kat proberen Max te koppelen aan een vrouw genaamd Nicole, maar Kat heeft er moeite mee. Randi, Carter en Phil bespioneren de luidruchtige buren van Randi.
20:37

Seizoen 2, Aflevering 13 - Call Me a Kingbirdie

Verlopen 5 x
Max krijgt de opdracht om een nummer te schrijven voor een jonge popster, maar dat verloopt minder goed dan gedacht. Phil en Oscar overtuigen Kat om in hun bowlingteam te komen.
19:42

Seizoen 2, Aflevering 12 - Call Me a McCluckhead

Verlopen 4 x
Sheila haalt Kat en Oscar over om mee te gaan op een dubbeldate met de eigenaar van een lokale restaurantketen. Randi en Max wennen aan hun nieuwe woonsituatie.
20:30

Seizoen 2, Aflevering 11 - Call Me the Bad Boy of Cheese

Verlopen 8 x
Kat wil een nieuw bedrijf in de buurt verwelkomen, maar de eigenaar denkt overal mee weg te komen. Randi probeert een geweldig cadeau voor Carter te verzinnen.
19:51

Seizoen 2, Aflevering 10 - Call Me Katzilla

Verlopen 7 x
Kat wordt ziek vlak voordat haar favoriete journalist een bezoek aan het café plant en verandert in haar alter ego, Katzilla. Nadat Randi haar droomappartement heeft gevonden, gaat Max op zoek naar zijn eigen appartement.
19:54

Seizoen 2, Aflevering 9 - Call Me Irresponsible

Verlopen 4 x
Wanneer Max uit zijn appartement wordt gezet omdat hij niet goed met geld kan omgaan, vraagt hij Kat om hulp. Phil vindt zichzelf te afhankelijk van technologie en doet afstand van zijn telefoon. Randi maakt foto's van Sheila voor haar datingprofiel.
20:37

Seizoen 2, Aflevering 8 - Call Me Señor Don Gato

Verlopen 4 x
Kat wacht samen met Carter in de rij om exclusieve sneakers voor zijn zoon te scoren. Randi wil een ontspannen avondje alleen doorbrengen, maar moet Max en Phil uit de brand helpen. Sheila moedigt Oscar aan om voor zichzelf op te komen.
20:36

Seizoen 2, Aflevering 7 - Call Me Cupcake

Verlopen 4 x
Phil gaat op een last minute vakantie met Sheila om haar op te vrolijken. Oscar schiet te hulp in het café, wat zorgt voor spanning tussen hem en Randi. Max en Carter gaan een weddenschap aan en beginnen aan een sapkuur.
20:36

Seizoen 2, Aflevering 6 - Call Me Unfaithful

Verlopen 4 x
Randi ziet Sheila's vriend uitgaan met een andere vrouw. Zij en Kat besluiten op onderzoek uit te gaan, maar weten niet of ze het aan Sheila moeten vertellen. Randi is op zoek naar een nieuw appartement, terwijl Oscar Max en Carter overhaalt om yoga te doen.
20:34

Seizoen 2, Aflevering 5 - Call Me Your Biggest Fan

Verlopen 1 x
Kat haalt Max over om mee te doen aan een jingle-wedstrijd die wordt gehouden in de Middle C, om zijn zelfvertrouwen een boost te geven. Carter weet niet hoe hij moet reageren als Randi de nagels van zijn zoon lakt.
Archief