CSI: Vegas

Laatste aflevering
40:47
CSI: Vegas

Het team onderzoekt de moord op de beroemde Michelin-sterrenchef Dario. Hij is hangend aan een vleeshaak in de vriezer van zijn eigen restaurant gevonden. Een bevroren lichaam is zowel een zegen als een vloek: het duurt dagen voordat het voldoende ontdooid is om te onderzoeken, ...

CSI: Vegas gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
40:47
Bij een diner waar geld werd ingezameld voor de wetenschappelijke afdeling van een plaatselijke universiteit, worden veel gasten ineens ziek. Er overlijden zelfs drie mensen. Het team vindt in eerste instantie geen sporen van vergiftiging via lucht of voedsel, maar dan komt de FBI er aan te pas en wordt het CSI-team buiten...
40:00
Grace Note van CSI: Vegas is uitgezonden op zondag 21 januari 2024 om 20:56 uur en was te zien op RTL 8.
40:38
Drie gemaskerde personen vallen een huis binnen en vermoorden een compleet gezin, inclusief een zwangere vrouw. Nu Max nog niet helemaal beter is, neemt Catherine Willows de leiding over het onderzoek. Dan slaan de moordenaars opnieuw toe.
40:48
Een groep tieners ontdekt een dode vrouw achter het stuur van een auto in een verlaten spookstad in Nevada. Het team ontdekt een kogelwond in de nek van het slachtoffer. De vrouw lijkt van ver te zijn neergeschoten.
40:46
Een enge mannequin in een populair spookhuis blijkt een echt lijk te zijn. De verdenking richt zich al snel op Gene Farrow, een rare man die geobsedeerd is door het spookhuis en geïnteresseerd is in het onderzoek en vooral in Allie.
40:48
Het team onderzoekt de moord op een dominatrix, een vrouw die een dominante rol aanneemt in bondage. Ze is dichtbij haar geheime kerker gevonden. Om het complexe DNA-bewijs op de plaats delict te kunnen doorgronden, keert Allie terug uit LA, waar ze samen met de FBI een training heeft gehad.
Seizoen 1
41:29
David Hodges is vermist. Het hele team wordt opgetrommeld om op zoek te gaan naar ieder stukje bewijs dat kan helpen hem op te sporen. Zaak is om zijn naam te zuiveren en zo de reputatie van het hele misdaadlab te redden.
41:27
Een aantal artiesten van een rariteitenshow wordt verbrand aangetroffen in een put. Het CSI-team gaat op onderzoek uit in deze excentrieke wereld. Hodges overweegt schuld te bekennen voor een lagere straf nu zijn strafproces begint. Max, Grissom en Sara zoeken naar bewijs om hem vrij te kunnen pleiten.
41:28
Er zijn menselijke resten gevonden in de badkuip van de eigenaar van een congrescentrum. Sara en Grissom gebruiken de zaak om dichterbij een getuige, een belangrijk forensisch expert, van advocaat Anson Wix te komen. Over slechts enkele dagen begint namelijk het proces tegen David Hodges.
41:29
Er wordt een achtergelaten paard gevonden dat onder het bloed zit. De vondst leidt het CSI-team naar een opvangcentrum voor veroordeelde moordenaars. Grissom en Sara komen steeds dichterbij hun hoofdverdachte in de zaak David Hodges.
41:26
Grissom en Sara onderzoeken een nieuwe moordzaak. Ze vinden bewijs dat de verdachte in het laboratorium werkt. Max zet daarom CSI op slot. Folsom en Allie onderzoeken een reeks huiveringwekkende moorden in een vervallen hotel met clownthema.
41:27
Grissom en Sara komen erachter wie Hodges erin heeft geluisd. Ondertussen landt een vrachtvliegtuig dat op automatische piloot stond op McCarran Airport. Iedereen aan boord is vermoord. Het team onderzoekt dit mysterie.
41:27
Er wordt een lichaam gevonden in een zogenaamde 'luau-put' bij een hotel met een Hawaïaans thema. De put is een gat in de grond, bedoeld voor het stoven van voedsel op Hawaïaanse wijze. Interne Zaken trekt de terugkeer van Grissom en Sara naar het misdaadlab in twijfel.
41:24
Door de bemoeienis van Interne Zaken staat het onderzoek van Grissom en Sara naar de aanklacht tegen David Hodges onder toenemende druk. De spanning neemt verder toe door een nieuwe zaak. Het lichaam van een videogame-ontwikkelaar is gevonden, net voor de start van een gametoernooi. Het slachtoffer dreef in een fontein.
41:28
Gil Grissom en Sara Sidle helpen een oud-collega die beschuldigd wordt van het saboteren van bewijsmateriaal. Maxine en de rest van het CSI-team begeven zich in de decadente kringen van de elite voor een moordonderzoek. Een stelletje is vermoord tijdens hun bruiloft.
41:28
Een aanval op Jim Brass legt een complot tegen het misdaadlab in Las Vegas bloot. Het doel lijkt sluiting van het hele lab waardoor duizenden veroordeelde misdadigers weer vrij zouden komen. Om dit te voorkomen vraagt een nieuw team van onderzoekers oude vrienden Gil Grissom en Sara Sidle om hulp.
Archief