CSI: Vegas

Laatste aflevering
40:47
CSI: Vegas

Het team onderzoekt de moord op de beroemde Michelin-sterrenchef Dario. Hij is hangend aan een vleeshaak in de vriezer van zijn eigen restaurant gevonden. Een bevroren lichaam is zowel een zegen als een vloek: het duurt dagen voordat het voldoende ontdooid is om te onderzoeken, ...

CSI: Vegas gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
40:47
Bij een diner waar geld werd ingezameld voor de wetenschappelijke afdeling van een plaatselijke universiteit, worden veel gasten ineens ziek. Er overlijden zelfs drie mensen. Het team vindt in eerste instantie geen sporen van vergiftiging via lucht of voedsel, maar dan komt de FBI er aan te pas en wordt het CSI-team buiten...
40:00
Grace Note van CSI: Vegas is toegevoegd op zondag 21 januari 2024. CSI: Vegas is een misdaadserie bij RTL 8. Het voortbestaan van het Crime Lab in Las Vegas staat op het spel.
40:38
Drie gemaskerde personen vallen een huis binnen en vermoorden een compleet gezin, inclusief een zwangere vrouw. Nu Max nog niet helemaal beter is, neemt Catherine Willows de leiding over het onderzoek. Dan slaan de moordenaars opnieuw toe.
40:48
Een groep tieners ontdekt een dode vrouw achter het stuur van een auto in een verlaten spookstad in Nevada. Het team ontdekt een kogelwond in de nek van het slachtoffer. De vrouw lijkt van ver te zijn neergeschoten.
40:46
Een enge mannequin in een populair spookhuis blijkt een echt lijk te zijn. De verdenking richt zich al snel op Gene Farrow, een rare man die geobsedeerd is door het spookhuis en geïnteresseerd is in het onderzoek en vooral in Allie.
40:48
Het team onderzoekt de moord op een dominatrix, een vrouw die een dominante rol aanneemt in bondage. Ze is dichtbij haar geheime kerker gevonden. Om het complexe DNA-bewijs op de plaats delict te kunnen doorgronden, keert Allie terug uit LA, waar ze samen met de FBI een training heeft gehad.
Archief