CSI: Vegas

CSI: Vegas gemist?

Seizoen 1
41:29

Seizoen 1, Aflevering 10 - Signed, Sealed, Delivered

4,0 35 x
David Hodges is vermist. Het hele team wordt opgetrommeld om op zoek te gaan naar ieder stukje bewijs dat kan helpen hem op te sporen. Zaak is om zijn naam te zuiveren en zo de reputatie van het hele misdaadlab te redden.
41:27

Seizoen 1, Aflevering 9 - Waiting In The Wings

3,0 21 x
Een aantal artiesten van een rariteitenshow wordt verbrand aangetroffen in een put. Het CSI-team gaat op onderzoek uit in deze excentrieke wereld. Hodges overweegt schuld te bekennen voor een lagere straf nu zijn strafproces begint. Max, Grissom en Sara zoeken naar bewijs om hem vrij te kunnen pleiten.
41:28

Seizoen 1, Aflevering 8 - Pipe Cleaner

3,0 6 x
Er zijn menselijke resten gevonden in de badkuip van de eigenaar van een congrescentrum. Sara en Grissom gebruiken de zaak om dichterbij een getuige, een belangrijk forensisch expert, van advocaat Anson Wix te komen. Over slechts enkele dagen begint namelijk het proces tegen David Hodges.
41:29

Seizoen 1, Aflevering 7 - In The Blood

3,0 22 x
Er wordt een achtergelaten paard gevonden dat onder het bloed zit. De vondst leidt het CSI-team naar een opvangcentrum voor veroordeelde moordenaars. Grissom en Sara komen steeds dichterbij hun hoofdverdachte in de zaak David Hodges.
41:26

Seizoen 1, Aflevering 6 - Funhouse

4,0 10 x
Grissom en Sara onderzoeken een nieuwe moordzaak. Ze vinden bewijs dat de verdachte in het laboratorium werkt. Max zet daarom CSI op slot. Folsom en Allie onderzoeken een reeks huiveringwekkende moorden in een vervallen hotel met clownthema.
41:27

Seizoen 1, Aflevering 5 - Let The Chips Fall

3,0 21 x
Grissom en Sara komen erachter wie Hodges erin heeft geluisd. Ondertussen landt een vrachtvliegtuig dat op automatische piloot stond op McCarran Airport. Iedereen aan boord is vermoord. Het team onderzoekt dit mysterie.
41:27

Seizoen 1, Aflevering 4 - Long Pig

4,0 21 x
Er wordt een lichaam gevonden in een zogenaamde 'luau-put' bij een hotel met een Hawaïaans thema. De put is een gat in de grond, bedoeld voor het stoven van voedsel op Hawaïaanse wijze. Interne Zaken trekt de terugkeer van Grissom en Sara naar het misdaadlab in twijfel.
41:24

Seizoen 1, Aflevering 3 - Under The Skin

4,0 30 x
Door de bemoeienis van Interne Zaken staat het onderzoek van Grissom en Sara naar de aanklacht tegen David Hodges onder toenemende druk. De spanning neemt verder toe door een nieuwe zaak. Het lichaam van een videogame-ontwikkelaar is gevonden, net voor de start van een gametoernooi. Het slachtoffer dreef in een fontein.
41:28

Seizoen 1, Aflevering 2 - Honeymoon In Vegas

4,0 18 x
Gil Grissom en Sara Sidle helpen een oud-collega die beschuldigd wordt van het saboteren van bewijsmateriaal. Maxine en de rest van het CSI-team begeven zich in de decadente kringen van de elite voor een moordonderzoek. Een stelletje is vermoord tijdens hun bruiloft.
41:28

Seizoen 1, Aflevering 1 - Legacy

4,8 119 x
Een aanval op Jim Brass legt een complot tegen het misdaadlab in Las Vegas bloot. Het doel lijkt sluiting van het hele lab waardoor duizenden veroordeelde misdadigers weer vrij zouden komen. Om dit te voorkomen vraagt een nieuw team van onderzoekers oude vrienden Gil Grissom en Sara Sidle om hulp.
Archief