De Hofbar

Laatste aflevering
21:39
De Hofbar

Na een lange formatie is het kabinet-Schoof dan eindelijk beëdigd. Tijd om kennis te maken met de nieuwe ministersploeg.

De Hofbar gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 11
21:09
Het nieuwe kabinet staat bijna op het bordes en dus is het tijd om afscheid te nemen van Rutte IV. Welke problemen blijven er liggen?
20:52
De nieuwe ministersploeg staat bijna op het bordes, maar diverse beoogde PVV-ministers kunnen van alle kanten op veel kritiek rekenen.
19:06
Eurokritische partijen wonnen flink in Europa, maar de traditionele middenpartijen willen nog altijd alleen met elkaar samenwerken.
20:45
De Europese verkiezingen zijn volgens politici van levensbelang. Waarom leeft het dan totaal niet bij de bevolking?
20:44
Met verkiezingen in aantocht wil D66 in Europees verband van de VVD af omdat de liberalen in Nederland met de PVV in een coalitie stappen.
20:40
Volgens Geert Wilders gaat de zon weer schijnen in Nederland. In Ter Apel ziet men juist de onweerswolken samenpakken.
20:43
De overheid wordt steeds vaker voor de rechter gesleept. Nu ook vanwege PFAS-vervuiling. De overheid zou zich niet aan haar zorgplicht houden.
21:09
Artsen zien jongeren onverminderd doorvapen, met alle gevolgen van dien. Het smaakjesverbod zet nog weinig zoden aan de dijk.
21:18
Nederlandse boeren zijn boos en protesteren tegen het Europese mestbeleid. Brussel weigert om weer toe te geven.
19:25
Megavervuiler Parenco onttrekt miljarden liters grondwater, perfect geschikt als drinkwater, terwijl een drinkwatercrisis op de loer ligt.
19:11
Burgers draaien op voor het peperdure warmtenet, terwijl overheden, bedrijven en woningcorporaties naar elkaar wijzen.
20:30
De overheid beloofde dat burgers niets zouden merken van de verplichte overstap van gas op het warmtenet. Het tegendeel blijkt.
20:15
Amsterdam heeft lak aan een besluit van de provincie Noord-Holland en wil koste wat het kost windmolens plaatsen in een natuurgebied.
21:19
Kankerpatiënten zijn de dupe van de financiële houdgreep waarin overheid en farmaceutische industrie elkaar houden.
21:13
Het stikstofbeleid van de overheid is een grote flop. De doelen blijken onhaalbaar en er is nog nauwelijks stikstof gereduceerd.
20:49
In woonwijken door heel het land liggen duizenden kilo's vuurwerk opgeslagen. Waarom grijpt de overheid niet in?
20:34
De formatie is door toedoen van Omtzigt geklapt en daarmee terug bij af. Rutte IV blijft gehavend op de winkel passen.
19:28
Dagelijks werken medewerkers van Schiphol in een kankerverwekkende omgeving. De luchthaven blijft bedrijfsbelangen boven gezondheid plaatsen.
21:09
Koeienpoep is een steeds grotere bron van groen gas. Er gaan miljarden aan belastinggeld heen, maar is dit gas wel echt zo groen?
Archief